הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון IF

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
החתלתי לראות את הסרטונים של twinsmuscleworkout מי שלא מכיר הנה הארוץ שלהם:http://www.youtube.com/user/twinmuscleworkout

אז החברה האלה עושים את הIF והם אומרים שזה עושה עבורם עבודה מעולה. אז רציתי לשאול אם מישהו עוד ניסה או מכיר-שמע על אנשים שניסו את השיטה.
בכללי מה אתם חושבים על זה.
למי שלא מכיר זהו שיטת האכילה שבה אתם צמים רוב היום ואז מכניסים את כל הקלוריות (לפי המטרה) בכמה שעות (ורוב היום צמים)

לא יודע אם באמת יש היתרון,זה עניין של נוחות אם זה מתאים לסגנון חיים שלך אז תנסה,אבל אני לא רואה טעם להרעיב את עצמך 16 שעות ולהתאים את האורך חיים שלך לארוחות שלך,תתאים את הארוחות שלך לאורך חיים שלך.
ולא הייתי לוקח מהם עצות.
http://www.kilogram.co.il/524/הכל-מסביב-ל-if-cr-adf-צום-ממושך-תדירות-ארוחות/

אם אתה מנהל את זה נכון זאת לא תהיה הרעבה של 16 שעות. נגיד סיימת לאכול ב20:00 . אחרי 3-4 שעות אתה הולך לישון, אתה לא אמור להיות רעב בכלל. קם ב7-8 אין לך עוד הרבה לצום, עבודה לימודים מעסיקים את עצמנו. בסך הכל שניסיתי את זה, זה היה לא לאכול משהו כמו 4 שעות, פשוט לדלג על ארוחת בוקר. ומתרגלים לזה מהר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם באמת יש היתרון,זה עניין של נוחות אם זה מתאים לסגנון חיים שלך אז תנסה,אבל אני לא רואה טעם להרעיב את עצמך 16 שעות ולהתאים את האורך חיים שלך לארוחות שלך,תתאים את הארוחות שלך לאורך חיים שלך.
ולא הייתי לוקח מהם עצות.
http://www.kilogram.co.il/524/הכל-מסביב-ל-if-cr-adf-צום-ממושך-תדירות-ארוחות/

קראתי את המאמר הזה כבר מי זמן. ואני רואה אותם כי הם מצחיקים ואני פושט אוהב את המבטא שלהם חחח

• פותח/ת השרשור
אם אתה מנהל את זה נכון זאת לא תהיה הרעבה של 16 שעות. נגיד סיימת לאכול ב20:00 . אחרי 3-4 שעות אתה הולך לישון, אתה לא אמור להיות רעב בכלל. קם ב7-8 אין לך עוד הרבה לצום, עבודה לימודים מעסיקים את עצמנו. בסך הכל שניסיתי את זה, זה היה לא לאכול משהו כמו 4 שעות, פשוט לדלג על ארוחת בוקר. ומתרגלים לזה מהר.

אני גם לא רואה בעיה להיות רעב. מי צידי לצום גם 24 שעות אם צריך. השאלה היא...האם זה אפקטיבי...מה זה נותן? האם רמות GH גבוהות שנוצרות עקב רעב באמת משפיעות על משהו או שהשינוי בכמות הGH מזהרית...
האם באמת אפשר להתחטב יותר טוב בשיטה הזאת...
מה קורה למערכת העיכול המסכנה שצריכה לקבל 3000+- קלוריות במסה בארוחה אחת....
מעניין לשמוע

אני גם לא רואה בעיה להיות רעב. מי צידי לצום גם 24 שעות אם צריך. השאלה היא...האם זה אפקטיבי...מה זה נותן? האם רמות GH גבוהות שנוצרות עקב רעב באמת משפיעות על משהו או שהשינוי בכמות הGH מזהרית...
האם באמת אפשר להתחטב יותר טוב בשיטה הזאת...
מה קורה למערכת העיכול המסכנה שצריכה לקבל 3000+- קלוריות במסה בארוחה אחת....
מעניין לשמוע
שמע תנסה,מה יש לך להפסיד? אולי תגלה שזה טוב בשבילך וזה ימצא חן בעינייך

עכשיו אני בחיטוב. לנסות עכשיו או עדיף לא להיסתכן ולנסות במסה?

אני גם התחלתי לעשות IF לפני שבועיים, אחרי קריאה מרובה ברשת. אני בד"כ צם 18 שעות ואוכל 6 שעות. מתאמן על בטן ריקה ועושה לפעמים אירובי בסוף האימון כוח.
בנתיים ההרגשה ממש טובה, יש ירידה בא"ש וגם עלייה בשריר (noob gains?), תחושה של עירנות במהלך היום ובכלל התאוששות מהירה יותר מאימונים.

משה נתן לך לינק לאתר מומלץ מאוד עם הרבה חומר לקריאה. מרטין, הכותב שם, נחשב לאדם עם הניסיון הרב ביותר בנושא ולכן זה מקום טוב להתחיל בו.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני גם התחלתי לעשות IF לפני שבועיים, אחרי קריאה מרובה ברשת. אני בד"כ צם 18 שעות ואוכל 6 שעות. מתאמן על בטן ריקה ועושה לפעמים אירובי בסוף האימון כוח.
בנתיים ההרגשה ממש טובה, יש ירידה בא"ש וגם עלייה בשריר (noob gains?), תחושה של עירנות במהלך היום ובכלל התאוששות מהירה יותר מאימונים.

משה נתן לך לינק לאתר מומלץ מאוד עם הרבה חומר לקריאה. מרטין, הכותב שם, נחשב לאדם עם הניסיון הרב ביותר בנושא ולכן זה מקום טוב להתחיל בו.

בהצלחה!

תודה על העזרה

- - - Updated - - -

זאת החלטתך
ואתה לא בהכרח מסתכן
זה לא שילך לך כל השריר ..הכי הרבה זה לא יתאים לאורך חיים שלך

הבנתי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית