הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר 5x5, מארק רפיטו, ביל סטאר? הלכתי לאיבוד

• פותח/ת השרשור Turtle
  • פורסם בתאריך

Turtle

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
בעקבות הניסיונות שלי למצוא תכנית חדשה, שתתאים לדרישות שלי חזרתי לקרוא הרבה מאמרים בנושא, במקום להעזר בתכניות הלכתי יותר לאיבוד.

קצת נתונים עליי, בן 23, מתאמן כשנה וחודש, כרגע באמצע תהליך חיטוב.
גובה 178
משקל 72.5
א.ש אני מעריך 14
יש לי בין 3 4 פעמים בשבוע זמן להתאמן
ישן טוב
המטרה מאסת שריר

בעיה עיקרית בבחירת התכנית: מעולם ללא עשיתי דדליפט ורק לאחרונה התחלתי לעשות סקוואט.

האם הליניארית, 5x5, ביל סטאר, מארק רפיטו, hit, hst משהו מהם מתאים לי? דבר נוסף, האם בוויתור פתאומי על תרגילי העזר אני יוריד מהיכולת שלי בידיים, כתפיים ושרירים קטנים אחרים?

• פותח/ת השרשור
האם ss לא מתאים למתאמנים אשר יכולים לשפר יכולתם שבועית? כיצד אדע מתי אוכל לעבור לתכנית הבאה?

שאלה נוספת, האם בתכנית כמו ss לא נזנחים שאר השרירים, דוגמת יד קדמית?

שמע אני יותר שזה די נורא ואתה לא יודע מה להחליט כי כל אחד זורק לך רעוינות אחרים , בכל מקרה אני גם עשיתי ss ביל סטאר והכל לפי הספר , שכח ממסת שריר בתכנית האלה , רק החודש התחלתי תכנית פיצולית רגילה (תחפש באינטרנט יש אין ספור כאלה ) תאכל טוב ואתה תגדל זה הכל

שמע אני יותר שזה די נורא ואתה לא יודע מה להחליט כי כל אחד זורק לך רעוינות אחרים , בכל מקרה אני גם עשיתי ss ביל סטאר והכל לפי הספר , שכח ממסת שריר בתכנית האלה , רק החודש התחלתי תכנית פיצולית רגילה (תחפש באינטרנט יש אין ספור כאלה ) תאכל טוב ואתה תגדל זה הכל

SS עוד שמעתי כמה מוזרים שאמרו שלא גודלים ממנה , אבל ביל סטאר 5X5 לא גודלים ?!! פעם ראשונה שאני שומע את הטמטום הזה

SS עוד שמעתי כמה מוזרים שאמרו שלא גודלים ממנה , אבל ביל סטאר 5X5 לא גודלים ?!! פעם ראשונה שאני שומע את הטמטום הזה
שמע בסופו של דבר אתה תמשיך להגיד על כל אחד שנראה טוב שהוא על חומרים , אתה זה שתהיה בטטה בקיץ ואנורקס בחורף ככה שאם אחרי כל מה שאתה עושה אני נחשב המוזר אז אין לי מה להגיד 😃 שיהיה לך לבריאות .

שמע בסופו של דבר אתה תמשיך להגיד על כל אחד שנראה טוב שהוא על חומרים , אתה זה שתהיה בטטה בקיץ ואנורקס בחורף ככה שאם אחרי כל מה שאתה עושה אני נחשב המוזר אז אין לי מה להגיד 😃 שיהיה לך לבריאות .

אז אתה כבר יודע איך אני נראה ומה אני עושה? ומתיי אמרתי שכל אחד שנראה טוב הוא על חומרים? אתה בטח חושב שכל מי שעושה תוכניות כאלה הוא בקטע של נטו ליפטינג , אתה ממש טועה הרבה מאוד אנשים כולל אותי בקטע של פיתוח גוף וכוח , וידעת שכל הגדולים התחילו עם שנים של אימונים מהסוג הזה ? וגם לאחר מכן עדיין עבדו ועובדים בטווחים של 3-5 חזרות וזה הדגש של כל בילדר גדול שאתה מכיר , כמובן שגם שילוב של טכניקות אמון ושילוב של חזרות גבוהות במיוחד בשרירים קטנים אבל הדגש הוא באוף סיזן lift heavy ובחיטוב keep it heavy .

אם המטרה שלך היא לעלות מסת שריר תשלם למאמן מהבחירים בארץ סביבות ה 400 שקל אל תוכנית אימון והוא כבר ידאג לך למשהו שבאמת עובד

אז אתה כבר יודע איך אני נראה ומה אני עושה? ומתיי אמרתי שכל אחד שנראה טוב הוא על חומרים? אתה בטח חושב שכל מי שעושה תוכניות כאלה הוא בקטע של נטו ליפטינג , אתה ממש טועה הרבה מאוד אנשים כולל אותי בקטע של פיתוח גוף וכוח , וידעת שכל הגדולים התחילו עם שנים של אימונים מהסוג הזה ? וגם לאחר מכן עדיין עבדו ועובדים בטווחים של 3-5 חזרות וזה הדגש של כל בילדר גדול שאתה מכיר , כמובן שגם שילוב של טכניקות אמון ושילוב של חזרות גבוהות במיוחד בשרירים קטנים אבל הדגש הוא באוף סיזן lift heavy ובחיטוב keep it heavy .
כן אם אתה עושה את התכניות האלה אני בטוח באלף אחוז איך אתה נראה , אין ספק שאם יהיה לך כוח ואז תעבור לבילדינג אתה תעקוף את כולם אבל אימונים כאלה לא יביאו שום תוצאות ישירות לנפח , אני עשיתי ss בחיטוב עשיתי ביל סטאר אכלתי לפי הספר של ריפטו התאמנתי הכי טוב שאפשר ואפילו קילו של שריר לא עליתי עכשיו אני רק שבוע מתאמן בתכנית עם נפח מאוד גבוה והשיםור ניקר

אם המטרה שלך היא לעלות מסת שריר תשלם למאמן מהבחירים בארץ סביבות ה 400 שקל אל תוכנית אימון והוא כבר ידאג לך למשהו שבאמת עובד
בן כמה אתה ילדון ?
למה אתה מדבר שטויות ?
יש אלפי תכניות ברחבי האינטרנט כל תכנית שהוא לא יעשה שיש בה הרבה נפח עם חזרות של 8 -10 יביאו אותו לתוצאות מספיק טובות אם הוא יאכל נכון,
למה אתם משגעים תילד מסכן אין לו ידע בכלום ואתם באים ומציפים אותו בשטויות .

כן אם אתה עושה את התכניות האלה אני בטוח באלף אחוז איך אתה נראה , אין ספק שאם יהיה לך כוח ואז תעבור לבילדינג אתה תעקוף את כולם אבל אימונים כאלה לא יביאו שום תוצאות ישירות לנפח , אני עשיתי ss בחיטוב עשיתי ביל סטאר אכלתי לפי הספר של ריפטו התאמנתי הכי טוב שאפשר ואפילו קילו של שריר לא עליתי עכשיו אני רק שבוע מתאמן בתכנית עם נפח מאוד גבוה והשיםור ניקר

אתה צודק אז כל מי שעושה 5X5 יותר קטן מבילדר טבעי , וארנולד גם היה ממש קטן שעשה 5X5 , תסביר לי רק איך התוכניות האלה נתנו את הבסיס לכל הבילדרים הגדולים , ושוב למה הדגש של כל הבילדרים הגדולים זה טווח של 3-5 בתרגילי הבסיס ? ! זה שראית כמה מתאמני כוח ואני מאמין שמעט כאלו , שמתחזקים ומנסים להשאר על קטגוריית משקל יחסית נמוכים לא אומר כלום, תראה גם סרטונים של stan efferding הוא גם מסביר מה הדגש של הבילדרים ומאיפה הם הביאו את הבסיס .

וסתם שתדע לך שאני עובד בטווחים של 3-12 חזרות בתרגילי בסיס כמו כל "בילדר"

נערך לאחרונה:
אתה צודק אז כל מי שעושה 5X5 יותר קטן מבילדר טבעי , וארנולד גם היה ממש קטן שעשה 5X5 , תסביר לי רק איך התוכניות האלה נתנו את הבסיס לכל הבילדרים הגדולים , ושוב למה הדגש של כל הבילדרים הגדולים זה טווח של 3-5 בתרגילי הבסיס ? ! זה שראית כמה מתאמני כוח ואני מאמין שמעט כאלו , שמתחזקים ומנסים להשאר על קטגוריית משקל יחסית נמוכים לא אומר כלום, תראה גם סרטונים של stan efferding הוא גם מסביר מה הדגש של הבילדרים ומאיפה הם הביאו את הבסיס .

וסתם שתדע לך שאני עובד בטווחים של 3-12 חזרות בתרגילי בסיס כמו כל "בילדר"
תגיד לי מי שתף לך את המוח ?תסתכל על התכניות של ארנולד לפעמים התאמן גם פעמיים ביום פעם בכמה חודשיים הוא עבד לתקופה קצרה על כוח בשביל להמשיך להתקדם במשקלים אבל ברוב הזמן הוא עשה נפח מפחיד !! ראיתי את כל הפורום כולם לא נראים הכי טוב בעולם וכל פעם שמגיע איזה מתאמן רחוב ומפרסם תמונות אתם מרוב קנאה יורדים עליו כיאילו פגע בכם אישית ,
" אתה יודע מה עזוב כל מה שאמרתי עד עכשיו לך אתה בעצמך אם כבר הזכרת את ארנולד אז תסתכל במאמרים קצרים כאלה שהוא פרסם ותסתכל על התכניות אימונים שלו , ואחרי שתעשה את כל זה תעשה רק שבועיים של אימוני נפח ותאכל נכון ורק אז תחזור ותדבר איתי טוב "?

אז.....HST? כל תכנית אימונים מפוצלת (ABC למשל) עם נפח חזרות גבוה (8~) ?
HST סתם תכנית מעפנה , אם אתה יכול להיות במכון 4 פעמיים בשבוע תעשה ab כל תכנית ab עם תרגילים מורכבים ( סקואט דדליפט לחיצת חזה ולחיצת כתפיים )
תהיה טובה אבל לא משנה כמה אתה תתאמן אתה לא תעלה מיליגרם של שריר אם לא תאכל נכון שזה 2 גרם חלבון לכל קילו , שומן זה 1 כפול משקל גוף שלך בערך,
פחמימות זה כל השאר .
תוך חודשיים אם תעשה הכל נכון אתה ממש תראה תוצאות יפות . בהצלחה

תגיד לי מי שתף לך את המוח ?תסתכל על התכניות של ארנולד לפעמים התאמן גם פעמיים ביום פעם בכמה חודשיים הוא עבד לתקופה קצרה על כוח בשביל להמשיך להתקדם במשקלים אבל ברוב הזמן הוא עשה נפח מפחיד !! ראיתי את כל הפורום כולם לא נראים הכי טוב בעולם וכל פעם שמגיע איזה מתאמן רחוב ומפרסם תמונות אתם מרוב קנאה יורדים עליו כיאילו פגע בכם אישית ,
" אתה יודע מה עזוב כל מה שאמרתי עד עכשיו לך אתה בעצמך אם כבר הזכרת את ארנולד אז תסתכל במאמרים קצרים כאלה שהוא פרסם ותסתכל על התכניות אימונים שלו , ואחרי שתעשה את כל זה תעשה רק שבועיים של אימוני נפח ותאכל נכון ורק אז תחזור ותדבר איתי טוב "?

אתה שוב מתחמק , אם תשים לב גם בתוכניות נפח של הבילדרים הדגש הוא על משקל כבד 3-5 חזרות , פשוט חוץ מזה יש גם הרבה נפח וטכניקות אימון, אבל למתאמנים מתחילים עדיף לחכות עם הנפח הזה ולצבור בסיס טוב , ואז להתחיל עם תוכניות נפח, ששוב גם שם הדגש יהיה להרים כבד בתרגילי בסיס לטווח נמוך , כמובן בשילוב של חזרות גבוהות.

משום מה אתה חושב שיש לי משהו נגד תוכניות נפח , להפך אני בעד אבל לא בשלבים מתחילים ...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בעקבות מה שקראתי באשכול:

תכנית ההמשך שלי לחיטוב:

A:
רגליים:
סקוואט - 3x8
תאומים בסמית' - 3x10
לחיצה - 2x8 (סט שני - סופר-סט עד חוסר יכולת לדחוק משקל)

חזה:
בנץ' פרס - 5x5 (פרמידה, האחרון יהיה RM5)
חזה עליון - 3x8
פרפר - 3x8

יד אחורית:
לחיצת חזה צמודה\לחיצה צרפתית - 3x8

בטן.

B:
דדליפט (בעיקר לימודי לטובת טכניקה) - 3x6
מתח עם משקל - 3x8
טי-בר - 3x8

כתפיים:
לחיצת כתפיים - 4x8
שראגס עם מוט - 3x10
מוט לסנטר - 3x6

יד קדמית:
כפיפת מרפקים במוט - 3x8

בטן.

Is this program make any sense?

בעקבות מה שקראתי באשכול:

תכנית ההמשך שלי לחיטוב:

A:
רגליים:
סקוואט - 3x8
תאומים בסמית' - 3x10
לחיצה - 2x8 (סט שני - סופר-סט עד חוסר יכולת לדחוק משקל)

חזה:
בנץ' פרס - 5x5 (פרמידה, האחרון יהיה RM5)
חזה עליון - 3x8
פרפר - 3x8

יד אחורית:
לחיצת חזה צמודה\לחיצה צרפתית - 3x8

בטן.

B:
דדליפט (בעיקר לימודי לטובת טכניקה) - 3x6
מתח עם משקל - 3x8
טי-בר - 3x8

כתפיים:
לחיצת כתפיים - 4x8
שראגס עם מוט - 3x10
מוט לסנטר - 3x6

יד קדמית:
כפיפת מרפקים במוט - 3x8

בטן.

Is this program make any sense?

תוריד פרפר ומוט לסנטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית