הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר 5x5, מארק רפיטו, ביל סטאר? הלכתי לאיבוד

• פותח/ת השרשור Turtle
  • פורסם בתאריך

Turtle

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
בעקבות הניסיונות שלי למצוא תכנית חדשה, שתתאים לדרישות שלי חזרתי לקרוא הרבה מאמרים בנושא, במקום להעזר בתכניות הלכתי יותר לאיבוד.

קצת נתונים עליי, בן 23, מתאמן כשנה וחודש, כרגע באמצע תהליך חיטוב.
גובה 178
משקל 72.5
א.ש אני מעריך 14
יש לי בין 3 4 פעמים בשבוע זמן להתאמן
ישן טוב
המטרה מאסת שריר

בעיה עיקרית בבחירת התכנית: מעולם ללא עשיתי דדליפט ורק לאחרונה התחלתי לעשות סקוואט.

האם הליניארית, 5x5, ביל סטאר, מארק רפיטו, hit, hst משהו מהם מתאים לי? דבר נוסף, האם בוויתור פתאומי על תרגילי העזר אני יוריד מהיכולת שלי בידיים, כתפיים ושרירים קטנים אחרים?

בן כמה אתה ילדון ?
למה אתה מדבר שטויות ?
יש אלפי תכניות ברחבי האינטרנט כל תכנית שהוא לא יעשה שיש בה הרבה נפח עם חזרות של 8 -10 יביאו אותו לתוצאות מספיק טובות אם הוא יאכל נכון,
למה אתם משגעים תילד מסכן אין לו ידע בכלום ואתם באים ומציפים אותו בשטויות .

סליחה "ילדון" כנראה שיש לי יותר ידע משלך בהרבה אני מנסה לעשות לבן אדם את הדברים פשוטים יש מלא תוכניות באינטרנט ואנשים רק מתבלבלים בגלל זה וכל הזמן מחליפים תוכניות שזה הדבר הכי גרוע שיש לפי דעתי מה שחשוב זה תוכנית הגיונית שתהיה גם רק 7\10 אבל בשילוב עם תזונה טובה והתמדה כלומר לא להחליף תכנית כל שבוע והתוצאות יהיו מצויינות אבל בעובדה רוב האנשים לא מתמידים כשאין מי שאומר להם מה לעשות

אתה צודק אז כל מי שעושה 5X5 יותר קטן מבילדר טבעי , וארנולד גם היה ממש קטן שעשה 5X5 , תסביר לי רק איך התוכניות האלה נתנו את הבסיס לכל הבילדרים הגדולים , ושוב למה הדגש של כל הבילדרים הגדולים זה טווח של 3-5 בתרגילי הבסיס ? ! זה שראית כמה מתאמני כוח ואני מאמין שמעט כאלו , שמתחזקים ומנסים להשאר על קטגוריית משקל יחסית נמוכים לא אומר כלום, תראה גם סרטונים של stan efferding הוא גם מסביר מה הדגש של הבילדרים ומאיפה הם הביאו את הבסיס .

וסתם שתדע לך שאני עובד בטווחים של 3-12 חזרות בתרגילי בסיס כמו כל "בילדר"

ארנולד לקח סטרואידים כבר בגיל 15 כשעשה 5X5 ואותו הדבר נכון לגבי כל מתאמן רציני מהתקופה הזאת שזכה באולימפיה כך שאיך שארנולד היה נראה ב 5X5 זה לא איך שאתה תראה ב5X5 ותראה גם מה הוא עשה בדשיוק ותראה שהוא עשה הרבה השלמות של נפח

ארנולד לקח סטרואידים כבר בגיל 15 כשעשה 5X5 ואותו הדבר נכון לגבי כל מתאמן רציני מהתקופה הזאת שזכה באולימפיה כך שאיך שארנולד היה נראה ב 5X5 זה לא איך שאתה תראה ב5X5 ותראה גם מה הוא עשה בדשיוק ותראה שהוא עשה הרבה השלמות של נפח

אכן , ועדיין הדגש הוא מה שאמרתי

כמו 90% מהאנשים ש"עשו תכנית כוח" גם פה הרבה בלבולי שכל ומעט מאוד תכלס.
רוב האנשים שאין להם מושג מהחיים(רוב המתאמנים בארץ) מעריכים מאסה של בנאדם לפי היקף יד וחזה

כולם רוצים יד 45, אבל בדרך הרגל איכשהו נשארת על 55-60:sarcastic:

אם המטרה שלך היא מאסת שריר, למה ללכת על תוכניות כוח כמו SS?
HST תתאים.

HST תכנית גרועה שלא בנויה עפ"י שום עיקרון פיזיולוגי הגיוני, אלא לפי טרנד ושילוב טווחי חזרות כמשהו אופנתי.

שמע אני יותר שזה די נורא ואתה לא יודע מה להחליט כי כל אחד זורק לך רעוינות אחרים , בכל מקרה אני גם עשיתי ss ביל סטאר והכל לפי הספר , שכח ממסת שריר בתכנית האלה , רק החודש התחלתי תכנית פיצולית רגילה (תחפש באינטרנט יש אין ספור כאלה ) תאכל טוב ואתה תגדל זה הכל

אם לא סיימת עם סקוואט 140, בנץ' 100, דדליפט 170 לפחות לחזרה אחת(המספרים האלה לא גבוהים אגב, זה מינימום של המינימום) לא עשית את התכנית.
לפי המשקל גוף שלך בצד לא עשית את התכנית.

בתור אחד שעשה את התכנית: לפני 50 סקוואט/70 בנץ'/ 60 דדליפט (לסינגלים) אחרי 140 ל5 סקוואט/102.5 ל4 בנץ'/ 170 ל4 בדדליפט- לא עשיתי סינגלים!
עליתי בהמון מאסת שריר, בעיקר בירכיים, גב(עליון+תחתון), אמות, בטן, חזה(היקף יד עלה מ34 ל38)
היום שנה אחרי התכנית אני יכול לומר שזו הייתה התקופה הכי טובה שלי באימונים, היא נתנה לי עליה במאסה ובכוח בצורה קיצונית ונתנה לי בסיס טוב להמשך.

אני היום שוקל 104 על 18% שומן ומרים יותר משקל מרוב האנשים המוזרקים אצלנו בכל התרגילים החופשיים חוץ מהבנץ'

אם המטרה שלך היא לעלות מסת שריר תשלם למאמן מהבחירים בארץ סביבות ה 400 שקל אל תוכנית אימון והוא כבר ידאג לך למשהו שבאמת עובד

פשוטfacepalmfacepalmfacepalm

כמו 90% מהאנשים ש"עשו תכנית כוח" גם פה הרבה בלבולי שכל ומעט מאוד תכלס.
רוב האנשים שאין להם מושג מהחיים(רוב המתאמנים בארץ) מעריכים מאסה של בנאדם לפי היקף יד וחזה

כולם רוצים יד 45, אבל בדרך הרגל איכשהו נשארת על 55-60:sarcastic:

HST תכנית גרועה שלא בנויה עפ"י שום עיקרון פיזיולוגי הגיוני, אלא לפי טרנד ושילוב טווחי חזרות כמשהו אופנתי.

אם לא סיימת עם סקוואט 140, בנץ' 100, דדליפט 170 לפחות לחזרה אחת(המספרים האלה לא גבוהים אגב, זה מינימום של המינימום) לא עשית את התכנית.
לפי המשקל גוף שלך בצד לא עשית את התכנית.

בתור אחד שעשה את התכנית: לפני 50 סקוואט/70 בנץ'/ 60 דדליפט (לסינגלים) אחרי 140 ל5 סקוואט/102.5 ל4 בנץ'/ 170 ל4 בדדליפט- לא עשיתי סינגלים!
עליתי בהמון מאסת שריר, בעיקר בירכיים, גב(עליון+תחתון), אמות, בטן, חזה(היקף יד עלה מ34 ל38)
היום שנה אחרי התכנית אני יכול לומר שזו הייתה התקופה הכי טובה שלי באימונים, היא נתנה לי עליה במאסה ובכוח בצורה קיצונית ונתנה לי בסיס טוב להמשך.

אני היום שוקל 104 על 18% שומן ומרים יותר משקל מרוב האנשים המוזרקים אצלנו בכל התרגילים החופשיים חוץ מהבנץ'

פשוטfacepalmfacepalmfacepalm
אין לי ספק בכלל שאתה מרים המון אבל ברגע שאתה תעשה חיטוב לא ישאר ממך הרבה , ואף אחד לא רוצה רוב השנה להיות על 18 אחוז אם אתה נהנה מזה אז שיהיה לך בכייף רוב האנשים זאת לא המטרה שלהם
ואל תגיד לי עשיתי לא עשיתי תתכנית אני עליתי 10 קילו ב4 חודשיים לפי איך שריפטו אומר לאכול עכשיו שאני חושב על זה זה מוגזם ברמה אחרת ואני הרי מתאמן בבית אז גם השקעתי תחיים שלי אף אחד לא הפריע לי להתאמן בקיצור אין מצב שמישהו עשה תתכנית יותר טוב ממני אין מצב ! אני מדבר על (ss) הייתי שם טיימר מתי הארוחה האחרונה אם הייתי עייף הייתי עושה תאימון ב 10 בלילה אחרי שנחתי קצת בקיצור אל תספר לי ולאנשים אחרים סיפורים לגוף יפה אתה לא תגיע בחיים מאימונים כאלה .

אין לי ספק בכלל שאתה מרים המון אבל ברגע שאתה תעשה חיטוב לא ישאר ממך הרבה , ואף אחד לא רוצה רוב השנה להיות על 18 אחוז אם אתה נהנה מזה אז שיהיה לך בכייף רוב האנשים זאת לא המטרה שלהם
ואל תגיד לי עשיתי לא עשיתי תתכנית אני עליתי 10 קילו ב4 חודשיים לפי איך שריפטו אומר לאכול עכשיו שאני חושב על זה זה מוגזם ברמה אחרת ואני הרי מתאמן בבית אז גם השקעתי תחיים שלי אף אחד לא הפריע לי להתאמן בקיצור אין מצב שמישהו עשה תתכנית יותר טוב ממני אין מצב ! אני מדבר על (ss) הייתי שם טיימר מתי הארוחה האחרונה אם הייתי עייף הייתי עושה תאימון ב 10 בלילה אחרי שנחתי קצת בקיצור אל תספר לי ולאנשים אחרים סיפורים לגוף יפה אתה לא תגיע בחיים מאימונים כאלה .

עשיתי חיטוב אחד כבר ל13% שומן ישר אחרי SS(מעבר לזה באמת לא היה לי רצון לרדת כי מדובר ביותר מדי עבודה בשביל כלום), במהלך החיטוב הדדליפט שלי עלה מ170 ל4 ל180 ל3, הסקוואט ירד ב5 קילו והבנץ' עלה ב5, אז לא, לא ירד לי כל מה שבניתי ולא נראיתי כמו בנאדם שלא מתאמן.
בקשר לגוף יפה זה בעיני המתבונן, בעיני 90% מהאנשים החטובים נראים על הפנים(ולא נתחיל לדבר על בריאות וכוח) כי יש להם רגלי דחליל ויד 5 ס"מ פחות מהירך/יד בלי פרופורציה, זה כולל את הרוב המוחלט של המתאמנים הטבעיים הרציניים, חלק גדול מהמתחרים בארץ, דוגמנים ומה לא.

בקשר אליך: רשום שאתה שוקל 70 קילו על 1.68 בהגדרה שלי אתה שחיף דה לה שחיף, אני יכול לתת לך דוגמה של בחור שהתחיל SS על 48 וסיים על 76.
עד שאין סרטונים של משקלים מתחת למוט המשקל שעלית לא רלוונטי.
סיפורי "היה לי קשה בתכנית כי התאמנתי בלילה" לא תופסים גם, רוב האנשים שמתאמנים איתי עובדים&לומדים לתואר וחלקם עם משפחות, SO WHAT

עריכה:
בקשר ל18% שומן- 18% שומן בלי נוזלים ועם מאסה נורמלית זה לא כמו 18% של ילד ששוקל 65 קילו ודוחק 60 קילו בנץ'...

אני לא תוקף אבל כן אוהב לדבר תכלס, ותכלס חצי מהאנשים ש"עשו את התכנית" ונשבעים באחות שלהם חסרי כל מושג
הבעיה בדיוק מתחילה באנשים כמוך שבטוחים ב100% שעשו את התכנית, אבל בפועל לא התקדמו איתה מעבר להתקדמות בסיסית.

נערך לאחרונה:
חחחח ענק הגולאגול הזה, ענק
אני מוכן לשים הרבה מאוד כסף שהוא:
1. לא באמת עשה SS (אולי חושב שהוא עשה, אבל אני מניח שהסקוואט שלו דו ספרתי. בפאונדים 😆)
2. עדיין שחיף (ה70 קילו על 1.68 נראים לי בול פגיעה)

או שזה סתם אחד שמסתלבט עלינו בקטע של הטרלה \:

חחחח ענק הגולאגול הזה, ענק
אני מוכן לשים הרבה מאוד כסף שהוא:
1. לא באמת עשה SS (אולי חושב שהוא עשה, אבל אני מניח שהסקוואט שלו דו ספרתי. בפאונדים 😆)
2. עדיין שחיף (ה70 קילו על 1.68 נראים לי בול פגיעה)

או שזה סתם אחד שמסתלבט עלינו בקטע של הטרלה \:
אני מטריל מספים ועדיין שחיף? טוב אז אם כבר פתחת קצת תפה אז ראיתי את כל התמונות שאתה מעלה לפורום באף אחת מהן אתה לא נראה טוב בעיקר לא בתקופת מסה שאפילו פאורליפטרים לא נראים כל כך על הפנים,
אני אולי די שחיף אם 70 קילו על מטר 68 זה שחיף בשבילך אבל על 10 אחוז שומן לערך ככה שהמצב שלי טוב מאוד יחסית לפורום,
אמרת מקודם שאני מנסה להמציא תגלגל או משהו בסיגנון , אז זהו שאני לא אני הולך לפי מה שרוב האנשים מאמינים משום מה אתה החלטת שהשיטה של אימוני כוח תביא לך יותר תוצאות וכרגע המצב לא נראה הכי מזהיר אז תמשיך לעשות מה שאתה עושה (לטחון מים) ותהנה בשקט ,
אם אתם כאלה מעריצי מארק ריפוט שהוא באמת מבין עניין , אז אני מציע לכם לקרוא קצת מעבר למה שהפורום מראה לכם אפילו הוא בעד מנוחות באזור הדקה לפיתוח גוף ולא הכנס ליותר מזה ,
אז נסיים בזה שכל העולם החתיך והיפה על חומרים המכוערים והשמנים טבעיים ונמשיך לחיות בסרט?
מרוב שאתה כזה חזק והתוצאות כאלה טובות מהתכניות כוח תראה לאן הגעת http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34598 בחיים לא ראיתי בן אדם יותר חטוב וגדול מזה בים
(אופס סליחה הם על חומרים כמובן )

נערך לאחרונה:
אני מטריל מספים ועדיין שחיף? טוב אז אם כבר פתחת קצת תפה אז ראיתי את כל התמונות שאתה מעלה לפורום באף אחת מהן אתה לא נראה טוב בעיקר לא בתקופת מסה שאפילו פאורליפטרים לא נראים כל כך על הפנים,
אני אולי די שחיף אם 70 קילו על מטר 68 זה שחיף בשבילך אבל על 10 אחוז שומן לערך ככה שהמצב שלי טוב מאוד יחסית לפורום,
אמרת מקודם שאני מנסה להמציא תגלגל או משהו בסיגנון , אז זהו שאני לא אני הולך לפי מה שרוב האנשים מאמינים משום מה אתה החלטת שהשיטה של אימוני כוח תביא לך יותר תוצאות וכרגע המצב לא נראה הכי מזהיר אז תמשיך לעשות מה שאתה עושה (לטחון מים) ותהנה בשקט ,
אם אתם כאלה מעריצי מארק ריפוט שהוא באמת מבין עניין , אז אני מציע לכם לקרוא קצת מעבר למה שהפורום מראה לכם אפילו הוא בעד מנוחות באזור הדקה לפיתוח גוף ולא הכנס ליותר מזה ,
אז נסיים בזה שכל העולם החתיך והיפה על חומרים המכוערים והשמנים טבעיים ונמשיך לחיות בסרט?
מרוב שאתה כזה חזק והתוצאות כאלה טובות מהתכניות כוח תראה לאן הגעת http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=34598 בחיים לא ראיתי בן אדם יותר חטוב וגדול מזה בים
(אופס סליחה הם על חומרים כמובן )
חחחח איזה ילד
כשהייתי 73 קילו על 1.71, הייתי אמנם חטוב אבל שחיף לכל דבר, יודע למה? כי הסקוואט שלי היה ~115 קילו
מה שהנרקסיזם עושה לאנשים... אתה אשכרה מטיף על איך גדלים כשאתה שוקל 70 קילו על 1.68 ושולל את הרעיון של להוסיף 100 קילו לסקוואט בשביל לגדול
צר לי, אבל אתה פתטי.
אה ומה שריפטו אומר זה לא מה שאמרת, אתה קצת המצאת, הוא אומר שעבודה בטווחים של ~8-12 חזרות באמת תורמת יותר להיפרטרופיה, אבל אם היית קורא את המשך העמוד בספר (למרות שאני מנחש שאין לך בכלל מושג מה האותיות PPST אומרות, אבל ניחא), היית מבין למה לטעון שריפטו בעד 8-12 חזרות להיפרטרופיה זה אחושרמוטה הוצא מהקשרו.

חחחח איזה ילד
כשהייתי 73 קילו על 1.71, הייתי אמנם חטוב אבל שחיף לכל דבר, יודע למה? כי הסקוואט שלי היה ~115 קילו
מה שהנרקסיזם עושה לאנשים... אתה אשכרה מטיף על איך גדלים כשאתה שוקל 70 קילו על 1.68 ושולל את הרעיון של להוסיף 100 קילו לסקוואט בשביל לגדול
צר לי, אבל אתה פתטי.
אה ומה שריפטו אומר זה לא מה שאמרת, אתה קצת המצאת, הוא אומר שעבודה בטווחים של ~8-12 חזרות באמת תורמת יותר להיפרטרופיה, אבל אם היית קורא את המשך העמוד בספר (למרות שאני מנחש שאין לך בכלל מושג מה האותיות PPST אומרות, אבל ניחא), היית מבין למה לטעון שריפטו בעד 8-12 חזרות להיפרטרופיה זה אחושרמוטה הוצא מהקשרו.
חח בגלל שהסקוואט שלך היה 115 היית שחיף שמע אתה גאון 😃
היית שחיף במשקל 73 כי היית על אחוז שומן גבוה ואז זה לא נראה טוב, תשקול 73 על 8 ,7 אחוז שומן ואז דבר איתי,
עזוב את מי אתה מנסה לחרטט ? יש מיליוני אנשים בעולם שנראים פצצה שבחיים לא התאמנו כוח , ואין המון אנשים שנראים פצצה שמתאמנים כוח אז למה ראש בקיר ?
בנינו אם אתה כל כך מבין בכושר ואתה איזה גאון הדור איך זה שאתה נראה ממש כמו מתאמן ממוצע בחדר כושר ?
כל הפאורליפטרים שנראים טוב או שהם עושים גם המון תרגילי עזר ועובדים על חזרות גבוהות או שלוקחים חומרים וזה מה שזה גורם !
אז אם מתאמן טבעי לא צריך להתאמן כמו בודיבילדר על חומרים אותו דבר על פאורליפטר על חומרים (רובם כאלה),

נערך לאחרונה:
שמע פותח הפוסט , לך על תוכנית פשוטה לעליה במסת שריר משהוא כמו AB או FBW , אני אישית ממליץ על FBW שזה דיי דומה לתוכניות של ה SS וחברותיה "רק" טווח החזרות הוא של מפתח גוף ולא מפתח ריקמות שומן ( אופס הכוונה לפאוורליפטר).

אם נתיחס לגולעגול יש הרבה נכון במה שהוא אמר , אנשים באים לחדר כושר להיות בכושר שזה אומר חטובים כמה שיותר ושרירים כמה שיותר וכול הזמן ( או רוב הזמן).
כול אלה שצמודים לתוכניות כוח של ה 5X5 בדרך כלל רוב השנה עם אחוז שומן גבוהה , אוכלים כמו חזירים ונראים כמו חזירים קטנים.

החוכמה בבנית גוף זה לשלב ! לעבוד גם כוח מידי פעם ( על טווח 1- 5 לתקופה מוגבלת) וגם על טווח חזרות גבוהה כנו 6 - 12 שנמצא מחקרית הכי מתאים לעליה במסת שריר (היפותרופיה).

הקטע של הטווח חזרות נבדקת מחקרית , ככה שלהגיד טווח חזרות של עד 5 זה הכי טוב זה שקר , לא נכון ומטעה את אחרים.
קישור להסבר קצר על טווח החזרות שמצאתי באתר הזה (לא זוכר מי פרסם אבל תודה ופתחת לי תעיניים הרבה)

http://www.bodybuilding.com/fun/topicoftheweek8.htm

חח בגלל שהסקוואט שלך היה 115 היית שחיף שמע אתה גאון 😃
היית שחיף במשקל 73 כי היית על אחוז שומן גבוה ואז זה לא נראה טוב, תשקול 73 על 8 ,7 אחוז שומן ואז דבר איתי,
עזוב את מי אתה מנסה לחרטט ? יש מיליוני אנשים בעולם שנראים פצצה שבחיים לא התאמנו כוח , ואין המון אנשים שנראים פצצה שמתאמנים כוח אז למה ראש בקיר ?
בנינו אם אתה כל כך מבין בכושר ואתה איזה גאון הדור איך זה שאתה נראה ממש כמו מתאמן ממוצע בחדר כושר ?
כל הפאורליפטרים שנראים טוב או שהם עושים גם המון תרגילי עזר ועובדים על חזרות גבוהות או שלוקחים חומרים וזה מה שזה גורם !
אז אם מתאמן טבעי לא צריך להתאמן כמו בודיבילדר על חומרים אותו דבר על פאורליפטר על חומרים (רובם כאלה),
חחחחח מדהים אתה, מדהים.
כן אחי הייתי על אחוז שומן גבוה באותה תקופה כששקלתי 73. ברור! עחי איו לי כוביות בבתן! 🤩
73 קילו זה לא מאסיבי מתי תבין.
ומשעשע שאתם, הSO CALLED (או יותר נכון וואנאבי) בילדרז לא מבינים אף פעם ששיפור נמדד ביחס לעצמך. אני מכיר אנשים מאסיביים על אחוז שומן נמוך שלא דרכו בחיים בחדר כושר, זה אומר שככה צריך להתנהג בשביל להיראות ככה? facepalm
תודה על המחמאה שאני גאון הדור, אבל לא הבנתי מה הקשר בין כמה אתה מבין לאיך אתה נראה, כשאתה לא מתייחס למטרות?
אני מאוד מצטער שאני ספורטאי ואני מתעסק בביצועים, ולא בסיפוק הצרכים הנרקסיסטיים שלי.
ואגב, כרגע אני דווקא חותך משקל, ומתישהו בזמן הקרוב אני אהיה חטוב (זה יהיה בסביבות ה82 קילו).

70 קילו חטוב זה לא מרשים, צר לי מאוד אבל אני מתאמן עם אנשים טבעיים ולא טבעיים ששוקלים 100+ במאסה ו90+ אחרי חיטוב, כל דבר מתחת ל80 קילו= לא גדול.
בקשר לאימוני כוח, לא חכמה לקחת ילד שעשה SS 4 חודשים כמתאמן כוח ולומר שהוא נראה חרא.
קח את החברי'ה הרציניים פה, קובה, איש הלילה, הספגטי אנשים שהתאמנו קצת ותראה שאף אחד מהם לא קטן.

בגדול אימוני כח הם לא הדבר האופטימלי להיפרטרופיה בטווח הרחוק, אבל אין ויכוח שלתכנית ראשונה/חודשים ראשונים אין דבר טוב יותר מתכנית כוח ליניארית לכל מתאמן בריא, אין דרך אחרת לעלות במאסה כ"כ מהר ובצורה כ"כ אפקטיבית.

אתה מוזמן לחפש כל תמונה בערך של מתאמני strongman, הרוב המכריע שם בסביבות 20-25% שומן ועל משקלי גוף באזור ה140-150(כמובן שיש את ה"חטובים" על 120-130 ואת ה"שמנים" על 180+)- זו דוגמה טובה לבנאדם עם מאסה באחוז שומן גבוה

70 קילו חטוב זה לא מרשים, צר לי מאוד אבל אני מתאמן עם אנשים טבעיים ולא טבעיים ששוקלים 100+ במאסה ו90+ אחרי חיטוב, כל דבר מתחת ל80 קילו= לא גדול.
בקשר לאימוני כוח, לא חכמה לקחת ילד שעשה SS 4 חודשים כמתאמן כוח ולומר שהוא נראה חרא.
קח את החברי'ה הרציניים פה, קובה, איש הלילה, הספגטי אנשים שהתאמנו קצת ותראה שאף אחד מהם לא קטן.

בגדול אימוני כח הם לא הדבר האופטימלי להיפרטרופיה בטווח הרחוק, אבל אין ויכוח שלתכנית ראשונה/חודשים ראשונים אין דבר טוב יותר מתכנית כוח ליניארית לכל מתאמן בריא, אין דרך אחרת לעלות במאסה כ"כ מהר ובצורה כ"כ אפקטיבית.

אתה מוזמן לחפש כל תמונה בערך של מתאמני strongman, הרוב המכריע שם בסביבות 20-25% שומן ועל משקלי גוף באזור ה140-150(כמובן שיש את ה"חטובים" על 120-130 ואת ה"שמנים" על 180+)- זו דוגמה טובה לבנאדם עם מאסה באחוז שומן גבוה

אצל הרוב פה זה דרך חיים לא רק הזמן הזה

שמע אתה מדבר לעניין , אין ספק שss הכי טובה למתחילים על זה אין ויכוח .

רוב אלה שנראים פצצה עבדו ועובדים כוח , אתה ממש טועה

אתה "צודק" הם נראים באמת כמו פצצה מפצחת בונקרים שהאמריקאים לא מוכרים לנו , אולי יהיה אפשר לזרוק אותם על איראן במקום המקור.😆

לכול הדעות ובהמשך לשאר ההודעות , בן אדם שהולך לחדר כושר בשביל להראות כמו חזיר והעיקר להרים כבד לתקופה לא מוגבלת או ארוכה בהגזמה לוקה בשכלו בצורה כזאת או אחרת .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית