הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר 5x5, מארק רפיטו, ביל סטאר? הלכתי לאיבוד

• פותח/ת השרשור Turtle
  • פורסם בתאריך

Turtle

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
בעקבות הניסיונות שלי למצוא תכנית חדשה, שתתאים לדרישות שלי חזרתי לקרוא הרבה מאמרים בנושא, במקום להעזר בתכניות הלכתי יותר לאיבוד.

קצת נתונים עליי, בן 23, מתאמן כשנה וחודש, כרגע באמצע תהליך חיטוב.
גובה 178
משקל 72.5
א.ש אני מעריך 14
יש לי בין 3 4 פעמים בשבוע זמן להתאמן
ישן טוב
המטרה מאסת שריר

בעיה עיקרית בבחירת התכנית: מעולם ללא עשיתי דדליפט ורק לאחרונה התחלתי לעשות סקוואט.

האם הליניארית, 5x5, ביל סטאר, מארק רפיטו, hit, hst משהו מהם מתאים לי? דבר נוסף, האם בוויתור פתאומי על תרגילי העזר אני יוריד מהיכולת שלי בידיים, כתפיים ושרירים קטנים אחרים?

אתה "צודק" הם נראים באמת כמו פצצה מפצחת בונקרים שהאמריקאים לא מוכרים לנו , אולי יהיה אפשר לזרוק אותם על איראן במקום המקור.😆

לכול הדעות ובהמשך לשאר ההודעות , בן אדם שהולך לחדר כושר בשביל להראות כמו חזיר והעיקר להרים כבד לתקופה לא מוגבלת או ארוכה בהגזמה לוקה בשכלו בצורה כזאת או אחרת .
לדעתי אתה טועה אין ספק שזה תחום מעניין ואולי אחרי שאני יסבור מספיק מסה ויראה טוב אני יעבור לאימוני כוח אבל בלי שום קשר לא צריך לשקר לאנשים שבאים ורוצים להראות טוב ולהכריח אותם לעשות אימוני כוח למרות שהמטרה שלהם לגמרה שונה זה פשוט רועה , לא מבין איך המצפון שלכם עובד .

תוכניות נפח יהיו מצויינות רק למי שצבר הרבה כוח , מה עדיף 100 סקוואט ל סטים של 12 או 200 לסטים של 12 ??.. וגם אחרי זה יהיו חזרות נמוכות בתרגילי בסיס כמובן שביחד עם גבוהות וים תרגילי עזר , אבל כולם עובדים 3-5 כל הבילדרים הגדולים , גם קאי גם קולמן גם קטלר ומי שאתה רוצה. ברור שחוץ מי ליפטרים אף אחד לא הולך לעבוד רק בתוכניות כוח, אבל אתם חייבים להבין שבהתחלה הכי אפקטיבי זה לצבור כוח עד קצה גבול היכולת ואז ללכת על תוכניות היפרטרופיה . ויש את mike ohearn ו Stan שכל הזמן חופרים על זה שככה הם הגיעו להישגים שלהם וממליצים על זה כל הזמן.

לדעתי אתה טועה אין ספק שזה תחום מעניין ואולי אחרי שאני יסבור מספיק מסה ויראה טוב אני יעבור לאימוני כוח אבל בלי שום קשר לא צריך לשקר לאנשים שבאים ורוצים להראות טוב ולהכריח אותם לעשות אימוני כוח למרות שהמטרה שלהם לגמרה שונה זה פשוט רועה , לא מבין איך המצפון שלכם עובד .

מה אני טועה ? מה אתה מדבר? יש אצלי במכון תקבוצה של המרימים הכבדים מה שנקרא כול אחד נראה כמו חזיר יבלות כול הזמן וכל השנה ומאז שאני זוכר אותו , ארובי בשבילהם זה מילה גסה בערבית , והכושר הכללי שלהם שווה לתחת .;gaaahz
הכוונה שלי שאפשר להיות בתוכנית כוח (כמו שרשמתי בתגובות שלי פה) לתקופה מ ו ג ב ל ת (נדגיש למוגבלים 😆)ואחרי זה לעבור לתוכנית של פיתוח גוף(6-12 חזרות הוכח מדעית או שנתווכח פה גם על זה) עם אפשרות שילוב של אלמנטים של כוח ( טווח של עד 5 חזרות) עם דגש על אחוזי שומן קטנים בתור בסיס ומשם לעלות במסת שריר (וקצת יחסית באחוזי שומן), בכול מקרה זו הדרך שאני הלכתי ויש תוצאות לא נורמאליות , עשרות מתאמנים (ומתאמנות:fuck:) שמחמיאים לי לא משקרים!!!!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית