הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול מגביר דומס?

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
יכול להיות שאם שותים הרבה אלכוהול זה מגביר את התחושה של הDOMS?
בגלל שהוא מייבש תתאים או משהו?

תלוי אם זה בירה איכותית כמו גינס אז זה עוזר בהתאוששות.
וודקה, וויסקי ומשקאות כאלה שורפים את הרקמות הפגועות.
משקאות של כוסיות כמו פיג', קוסמו ושאר החרטא פוגעים בהתאוששות, ומגדלים לך וגינה.

אלכוהול זה כמו דדליפט. מגביר את ה doms ופוגע בביצועים. שניהם אסורים למרימי משקולות.

• פותח/ת השרשור
סיימת ללקק לריפטו אז אתה מזיין תשכל בפורום?

אני לא שואל כדי להפסיק לשתות, אלה בגלל שאתמול שתיתי יותר ממה שאני רגיל וקמתי בבוקר עם כאבי שרירים מוזרים.

סיימת ללקק לריפטו אז אתה מזיין תשכל בפורום?

אני לא שואל כדי להפסיק לשתות, אלה בגלל שאתמול שתיתי יותר ממה שאני רגיל וקמתי בבוקר עם כאבי שרירים מוזרים.
אם זה היה מכוון אליי אז דבר ראשון תמות.

אחרי שאתה מת:
אני לא חושב שיש קשר בין הדברים כי הגוף מעיף את האלכוהול החוצה במערכת העיכול, מה שלא קשור בשום אופן לרקמות שריר פגועות.

נ.ב
עד איזה שעה פתוח מחר? אני כנראה אגיע ממש מאוחר...

• פותח/ת השרשור
אם זה היה מכוון אליי אז דבר ראשון תמות.

אחרי שאתה מת:
אני לא חושב שיש קשר בין הדברים כי הגוף מעיף את האלכוהול החוצה במערכת העיכול, מה שלא קשור בשום אופן לרקמות שריר פגועות.

נ.ב
עד איזה שעה פתוח מחר? אני כנראה אגיע ממש מאוחר...

זה היה לחברך אלכס שכנראה החליט שהוא שנון היום.

חשבתי שזה בגלל האלכוהול כי שמעתי שאם לוקחים חומרים משתנים אז זה גורם לכאבי שרירים, ומכיוון שאלכוהול משתן חשבתי שאולי יש קשר.

פתוח מ18:00-22:00

קורצליה מרתקת. ובאופן כללי אתה שואל שאלות מרתקות על הדברים הכי לא חשובים בעולם. מעניין את מי זה מעניין בפורום חוץ ממך.

וגם מעניין מה היה יוצא ממך אם את האנרגיה שאתה משקיע כאן בלזיין את השכל, היית משקיע בלהתחזק.

אבל אסור להיות חזק, כי זה יצדיק דברים של ריפטו. עדיף להשקיע בטכניקה ולהשאר עם סקוואט של ילדה בת 3.

זהו, עכשיו סיימתי לזיין את השכל.

• פותח/ת השרשור
קורצליה מרתקת. ובאופן כללי אתה שואל שאלות מרתקות על הדברים הכי לא חשובים בעולם. מעניין את מי זה מעניין בפורום חוץ ממך.

וגם מעניין מה היה יוצא ממך אם את האנרגיה שאתה משקיע כאן בלזיין את השכל, היית משקיע בלהתחזק.

אבל אסור להיות חזק, כי זה יצדיק דברים של ריפטו. עדיף להשקיע בטכניקה ולהשאר עם סקוואט של ילדה בת 3.

זהו, עכשיו סיימתי לזיין את השכל.

אם זה לא מעניין אותך אתה יכול ללכת לזיין בשכל בנושא של מישהו אחר.
ומה הקשר ללהתחזק עכשיו? תפסיק לשחק אותה הארדקור מזדיין כאילו שאתה עושה סקוואטים כול היום.

ברור שזה יכול לפגוע בהתאוששות. אבל לא נראה לי שמישהו יכול להגיד איך זה משפיע על DOMS, כשאפילו לא ממש יודעים מה זה DOMS.

• פותח/ת השרשור
לא נקרה לזה DOMS, נקרה לזה כאבי שרירים.
מרגיש קצת תפוס למרות שאין סיבה שיהיה תפוס.

אלכוהול יכול לייבש אותך למצב שבו יש לך כאבים או התכווצויות שרירים. כמה כבר שתית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית