הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתרן ( נוזלים).

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
כרגע אני בדיאטה דלה בפחמימה ( 20 גרם ) והתחלתי לצרוך לאחרונה קולה - זירו ופתאום שמתי לב לצומת לבי שזה מכיל כ 10 נתרן בכוס ונראה לי שזה "דופק לי את כל הייבוש " והירידה במשקל כי נראה לי שמאז שהתחלתי לצרוך את זה פתאום הירידה שלי הייתה קטנה יותר באותו שבוע.

מהו באמת הנתרן הזה? אם זה באמת דופק לי את החיטוב אז אני מעיף את זה לעזאזל.

10 מ"ג נתרן?
זאת בערך הכמות שיש בכוס מים... נראה אותך מוציא מים מהתפריט שלך 😛
אתה לא יכול לדפוק לך את החיטוב עם נתרן, גם אם תצרוך 5-6 גרם נתרן ביום כל מה שיקרה זה שתצבור נוזלים (ואתה יודע כמה קל להוריד את זה)
בכל מקרה, תפסיק להאשים מינרלים בזה שאתה לא מתקדם.

• פותח/ת השרשור
תראה כמה נתרן יש בקוטג/גבנצ שאתה אוכל וכנס לפרופורציה אחי

ואללה לא שמתי לב.

10 מ"ג נתרן?
זאת בערך הכמות שיש בכוס מים... נראה אותך מוציא מים מהתפריט שלך 😛
אתה לא יכול לדפוק לך את החיטוב עם נתרן, גם אם תצרוך 5-6 גרם נתרן ביום כל מה שיקרה זה שתצבור נוזלים (ואתה יודע כמה קל להוריד את זה)
בכל מקרה, תפסיק להאשים מינרלים בזה שאתה לא מתקדם.

לא מאשים את זה וזה לא כזה קל להוריד נוזלים צריך לרוץ שעה בשביל להעיף 2 ליטר נוזלים , אפילו בדקתי את זה , נשקלתי לפני ואחרי ריצה של שעה והייתי לפחות איזה 2 קילו פחות.

אגב . יש לך עוד שיטות להורדת נוזלים?

ואללה לא שמתי לב.

לא מאשים את זה וזה לא כזה קל להוריד נוזלים צריך לרוץ שעה בשביל להעיף 2 ליטר נוזלים , אפילו בדקתי את זה , נשקלתי לפני ואחרי ריצה של שעה והייתי לפחות איזה 2 קילו פחות.

אגב . יש לך עוד שיטות להורדת נוזלים?
מצד אחד אתה אומר שלא כזה קל להעיף נוזלים, מצד שני אתה אומר שצריך לרוץ שעה בשביל להעיף 2 ליטר נוזלים.
כנס לפרופורציה, אם אתה יכול לעשות את זה בשעה- זה קל.
אתה לא צריך להתאמץ שבועות כדי לשרוף מים.
ואגב, למה אתה רוצה להוריד נוזלים? אתה לפני עלייה לבמה? לפני שקילה?
כי אם לא אני ממש לא רואה טעם, כל פעם שתוריד נוזלים אתה תעלה אותם. אי אפשר להשאר יבש להרבה זמן, זה גם לא כדאי.

לשאלתך- אם אתה יכול להוריד 2 ליטר נוזלים בשעה של ריצה, אני חושב שדי ענית על השאלה שלך.
חוץ מזה- סאונה ושטויות כאלה...

עצה שלי, תפסיק להתעסק בקקי.

• פותח/ת השרשור
מצד אחד אתה אומר שלא כזה קל להעיף נוזלים, מצד שני אתה אומר שצריך לרוץ שעה בשביל להעיף 2 ליטר נוזלים.
כנס לפרופורציה, אם אתה יכול לעשות את זה בשעה- זה קל.
אתה לא צריך להתאמץ שבועות כדי לשרוף מים.
ואגב, למה אתה רוצה להוריד נוזלים? אתה לפני עלייה לבמה? לפני שקילה?
כי אם לא אני ממש לא רואה טעם, כל פעם שתוריד נוזלים אתה תעלה אותם. אי אפשר להשאר יבש להרבה זמן, זה גם לא כדאי.

לשאלתך- אם אתה יכול להוריד 2 ליטר נוזלים בשעה של ריצה, אני חושב שדי ענית על השאלה שלך.
חוץ מזה- סאונה ושטויות כאלה...

עצה שלי, תפסיק להתעסק בקקי.

זה לפעמים יכול לשקר לגבי המשקל ולגרום לך לראות התקדמות די שונה ( ולא, אני לא מאשים את הנוזלים בקטע של ההתקדמות , אני סתם מציין נקודה ).

בכל מקרה , מה שרק רציתי לדעת לגבי הדאגה מהקולה בסוף הבנתי את העניין , תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית