הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינטרוולים בשחייה

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
יש לי שאלה בנוגע לאינטרוולים, בדר"כ עושים את זה על בסיס זמן.. 30 קצב מקסימלי 30 מנוחה לדוגמא..
בזמן שאני שוחה אין לי אפשרות לקחת זמן, אז חשבתי לעשות את זה על בסיס מרחק - X בריכות ספרינט X בריכות בקצב איטי וכך הלאה..

יהיה לזה את אותה השפעה כמו לאינטרוולים?

כן
תמדוד זמן לבריכה אחת ואז תדע אם אתה צריך לשחות חצי בריכה, 3/4 או בריכה אחת שלמה.

• פותח/ת השרשור
כן
תמדוד זמן לבריכה אחת ואז תדע אם אתה צריך לשחות חצי בריכה, 3/4 או בריכה אחת שלמה.
אבל זה דיי משתנה מפעם לפעם.. הרי הקצב של ההתחלה לא זהה לקצב של הסוף במיוחד באינטרוולים

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לקבוע מה אורך האינטרוול בשניות שאתה רוצה לעשות. לדוגמא 15 שניות. תמדוד כמה זמן לוקח לך לעשות בריכה אחת הכי חזק שאתה יכול.
נגיד המדידה יצאה 30 שניות. לכן את האינטרוולים תעשה חצי בריכה בספרינט ותשלים בשחיה קלה עד קצה הבריכה.
תצא לספרינט הבא אחרי שנחת.
שים לב שברוב הבריכות יש שעון.

קראתי קצת, אומנם אתר נחמד ויש שם טיפים לשיפור השחייה.. ובסופו של דבר מוביל למדריכים בתשלום חח.. אבל זה לא עונה לי על השאלה של האינטרוולים.
זה היה רמז דק לזה שכמעט בטוח שתשפר את השחייה בעזרת טכניקה הרבה לפני שתשפר אותה בעזרת שיפור גופני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית