הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לשורפי שומן...

• פותח/ת השרשור ILYA
  • פורסם בתאריך

ILYA

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
SweatStar Tel-Aviv
אני כרגע ממשיך חיטוב היה לי הפסקה של חודש בגלל מילואים, אז הבטן קצת חזרה אני בערך על 11-12% יש לי חודשיים לפני שאני טס לטיול ורציתי לרדת כמה שיותר באחוזי שומן, השאלה שלי האם כדיי להשתמש בשורפי שומן ואם כן איזה או שיספיק להקפיד על תזונה ואירובי??? תודה.

• פותח/ת השרשור
שורפי השומן החוקיים שיש לא שווים את הכסף, אתה אומר את זה מנסיון או בגלל שזה מה שהרוב אומרים??

שורפי השומן החוקיים שיש לא שווים את הכסף, אתה אומר את זה מנסיון או בגלל שזה מה שהרוב אומרים??
אתה יודע מה יש בשורפי שומן החוקיים האלה ? קפאין גרם יהמבין או משהו כזה ואבקת אורז

• פותח/ת השרשור
לא, אני לא יודע בגלל זה אני שואל פה חח 😃

אז אחרי שקצת קראתי היום על שורפי שומן ובמיוחד לאחר שפתחתי פוסט בנוגע לליפו 6, אני אשמח אם אפשר לתת ייעוץ ואולי זה גם יוכל לעזור לבחור שפתח כאן את הפוסט.
בליפו 6 יש כ-140 מ"ג קפאין וכמות די מזערית של יהומבין. שאלתי היא כמה מ"ג יהומבין כדי להוסיף לליפו 6 ע"מ שהמוצר אכן יעבוד?

אז אחרי שקצת קראתי היום על שורפי שומן ובמיוחד לאחר שפתחתי פוסט בנוגע לליפו 6, אני אשמח אם אפשר לתת ייעוץ ואולי זה גם יוכל לעזור לבחור שפתח כאן את הפוסט.
בליפו 6 יש כ-140 מ"ג קפאין וכמות די מזערית של יהומבין. שאלתי היא כמה מ"ג יהומבין כדי להוסיף לליפו 6 ע"מ שהמוצר אכן יעבוד?
אני לא יודע מה המינונים ב-LIPO של יוהימבין, אבל העובדה שה-LIPO עולה באיזור ה-30 דולר ואני משער
שהמינונים בליפו 6 מצחיקים, בנוסף גם אם הם לא נמוכים- אין לך אפשרות לשלוט בכמות וזה מה שאתה אמור להתרחק ממנו (אם קראת את המאמר של יוהימבין אתה אמור לדעת את זה). לעומת זאת יוהימבין נקי בלי כל מיני גימיקים ושמות מפוצצים עולה בלחץ 12 דולר.
אם עוד לא קנית- תתרחק מהליפו, זה נראה ממש שטויות.

לא כדאי לקחת שורפי שומן ?

מה אתה צריך שורפי שומן? תן לגוף לשרוף את השומן לבד.
תתאמן יותר, תאכל פחות וזהו.
תקפיד על תזונה טובה, אימונים ושינה ותאמין לי אתה תרד כמו כלום.
באמת שממליץ לך להתרחק מהדברים האלה אתה לא צריך את זה.

Back
למעלה תחתית