ייעוץ התחלתי להתאמן לאחרונה ולא מבין בזה כלום(כמה שאלות)

• פותח/ת השרשור FUYA
  • פורסם בתאריך

FUYA

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
התחלתי להתאמן, בתרגילים בסיסיים... רק שכיבות סמיכה, כפיפות בטן ומשקולות בידיים.
לא התאמנתי מלא זמן וגדלה לי קרס מבירות שאני שותה בחודשיים האחרונים קצת הרבה...

אני כרגע מרים משקולת של 6 קילו 2 סטים של 15 ומשקולת של 4 קילו סט אחד של 5. זה בסדר?
לפניי או אחריי אני לא עושה כלום, לא אוכל כלום...
אני מתאמן משהו כמו 20 דקות ככה הכל ביחד לוקח(בלי חימום או משהו, רק מה שכתבתי למעלה)
ובד"כ לפניי שאני הולך לישון...

שאלות:
מה מומלץ לאכול או לשתות לפניי או אחריי קפיפות בטן כדי להוריד את הקרס?

שמעתי שאם אני ירים לדוגמא משקולת של 10 ק"ג 10 פעם אז השריר יהיה יותר יפה, מעוצב ופחות חזק, ואם אני ירים משקולד של 2.5 ק"ג 40 פעם אז השריר יהיה יותר חזק ופחות מעוצב, זה נכון?

ובכללי, מה לעשות, מה לשפר?
ואם מישהו ישאל, לחסוך שאלות, מעדיף שריר חזק מאשר שריר יפה אז תכוונו לשם את הדברים:)

התחלתי להתאמן, בתרגילים בסיסיים... רק שכיבות סמיכה, כפיפות בטן ומשקולות בידיים.
לא התאמנתי מלא זמן וגדלה לי קרס מבירות שאני שותה בחודשיים האחרונים קצת הרבה...
הבטן לא גדלה מהבירות, אלא מהמאזן קלוריות חיובי בו אתה נמצא (מכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוצא)

אני כרגע מרים משקולת של 6 קילו 2 סטים של 15 ומשקולת של 4 קילו סט אחד של 5. זה בסדר?
לפניי או אחריי אני לא עושה כלום, לא אוכל כלום...
אני מתאמן משהו כמו 20 דקות ככה הכל ביחד לוקח(בלי חימום או משהו, רק מה שכתבתי למעלה)
ובד"כ לפניי שאני הולך לישון...
הציוד שיש שלך לא מספיק לאימון. או שתתארגן על ציוד נורמלי (מוטות ,משקולות ופלטות - יקר) או שיותר פשוט יהיה להרשם לחדר כושר.
שאלות:
מה מומלץ לאכול או לשתות לפניי או אחריי קפיפות בטן כדי להוריד את הקרס?
שום דבר לא יעשה לך את השינוי מבלד מאזן שלילי(גרעון) של קלוריות, קרא את המדריכים שלמטה.
שמעתי שאם אני ירים לדוגמא משקולת של 10 ק"ג 10 פעם אז השריר יהיה יותר יפה, מעוצב ופחות חזק, ואם אני ירים משקולד של 2.5 ק"ג 40 פעם אז השריר יהיה יותר חזק ופחות מעוצב, זה נכון?לא
ובכללי, מה לעשות
ואם מישהו ישאל, לחסוך שאלות, מעדיף שריר חזק מאשר שריר יפה אז תכוונו לשם את הדברים:)
קרא את המדריכים הבאים ובכלל תעבור על מה שרלווני לגביך באתר ובנעוצים
שאלות ותשובות
מדריך לחיטוב
בהצלחה.

LOL איזה הודעה מצחיקה. קרא את המאמרים שהפקח אזולאי נתן לך. בנוסף טיפ מימני: תתחיל לרוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית