נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
אוקיי , אוקיי , לא חייב להיות כה תוקפני 😃אתה נופל בקטגוריה של אנשים ששואפים להיות גדולים ולא רק יד 45... תקרא!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי , אוקיי , לא חייב להיות כה תוקפני 😃אתה נופל בקטגוריה של אנשים ששואפים להיות גדולים ולא רק יד 45... תקרא!
אתה אדם מטומטם, שומן משמין?
השומן אם כבר הכי חשוב ואמור לייצג % נכבד מהתזונה שלך
שומן > חלבון > פחמימה.
בקיצור לא להקשיב לאידיוט הזה, תאכל הרבה בשר (גם שמן), גבינות עם % שומן גבוה והרבה ביצים שלמות (הרבה חלמונים) וזהו....
סתום את הפה שלך, צ׳אבי בוי. לא אמרתי ששומן משמין, אתה מנסה לדחוף את הנושא של שומן רק בשביל להסביר עליו ולהראות שאתה מבין.
יש שומנים בריאים שקשה להשמין מהם (כמו: אבוקדו, שקדים, אגוזים) והם חיוניים בדיוק כמו חלבון כשמנסים לבנות שריר. אני חקרתי ולא התבססתי על החומר שיש פנ בפורטלים. יש המון חומר באנגלית ואם אתה איש משכיל אתה תצליח לקרוא ולהבין אותם. מה שאני אומר זה שעודף חלבון משמין בדיוק כמו עודף פחמימה ואין לו סיבה שבעולם לצרוך כמות כזאת. תמשיך להתבסס רק על המישע שבפורטל.
לך תעשה דל פחמימה, אולי תצליח להוריד משהו (ולשמור על שריר!!!:@:@/₪-₪)
חשבת לרגע אדם "משכיל" שכמוך , מאיפה לקוח המידע בפורטל?סתום את הפה שלך, צ׳אבי בוי. לא אמרתי ששומן משמין, אתה מנסה לדחוף את הנושא של שומן רק בשביל להסביר עליו ולהראות שאתה מבין.
יש שומנים בריאים שקשה להשמין מהם (כמו: אבוקדו, שקדים, אגוזים) והם חיוניים בדיוק כמו חלבון כשמנסים לבנות שריר. אני חקרתי ולא התבססתי על החומר שיש פנ בפורטלים. יש המון חומר באנגלית ואם אתה איש משכיל אתה תצליח לקרוא ולהבין אותם. מה שאני אומר זה שעודף חלבון משמין בדיוק כמו עודף פחמימה ואין לו סיבה שבעולם לצרוך כמות כזאת. תמשיך להתבסס רק על המישע שבפורטל.
אתה בטוח שאתה לא מטריל?סתום את הפה שלך, צ׳אבי בוי. לא אמרתי ששומן משמין, אתה מנסה לדחוף את הנושא של שומן רק בשביל להסביר עליו ולהראות שאתה מבין.
פעם הבאה שאתה לא תציג את המקורות שעליהם אתה מתבסס בהעלאת טענות שכאלו בפורום, אתה תושעה ממנו לצמיתות. דעתך אינה מעניינת בפורום הזה - הפורום מתבסס על עזרה ממשית לאנשים ולא באה לשקף את דעתך. לכן, אם יש לך משהו להציג, שאנחנו לא יודעים אותו, אתה תעשה זאת באופן המקובל ולא "תלכו לחפש באתרים באנגלית".סתום את הפה שלך, צ׳אבי בוי. לא אמרתי ששומן משמין, אתה מנסה לדחוף את הנושא של שומן רק בשביל להסביר עליו ולהראות שאתה מבין.
פשוט:איך אני צורך כמות כזאתי?