2 שאלות לגבי מזון

• פותח/ת השרשור yaniv
  • פורסם בתאריך

yaniv

משתמש מתחיל
87
2
נק' מוניטין:
2
87
2
שלום,

התחלתי לעבוד בעבודה פיזית.
אני צורך ליום עבודה 3 סנוויצ'ים, 2 סווניצ'ים עם פסטרמה בצהריים, ועוד אחד אחרי הצהריים.

יש לי 2 בעיות עם זה:
אחת - בבוקר אני אוכל בדרך כלל איזה פרי, אבל הבעיה שהפרי הזה מחזיק אותי בערך לחצי שעה של עבודה ואז אני מרגיש שוב פעם חסר אנרגיות...
חשבתי לקנות חטיפי אנרגיה אבל לא מצאתי שום חטיף אנרגיה עם מספיק קלוריות בתוכו (אני בתקופת מסה) שיחזיק אותי לאורך הבוקר עד הארוחת צהריים.
ולאכול סנוויץ' על הבוקר גם לא כל כך בא בחשבון בגלל שזה יותר מידי בשבילי על הבוקר לאכול..אני מחפש משהו קל להכניס לפה עם הרבה קלוריות לבוקר.
אז אני ישמח לעצות מה לאכול בבוקר.

בעיה שנייה: מאז שהתחלתי לעבוד בעבודה הזאת רזיתי איזה קילו וחצי (למרות שזה לא הגיוני..אני אוכל חצי כיכר לחם ביום..זה מוזר)
אני מתקשה לעלות במשקל מאד וחשבתי לקנות גיינר שיעזור לי כשאני חוזר הביתה מהעבודה להכניס עוד כמות מכובדת של קלוריות יחד עם הארוחת ערב.

מה אתם אומרים? זה שווה את זה? זה כדאי? או שזה סתם פינוק מצידי?

שלום,

התחלתי לעבוד בעבודה פיזית.
אני צורך ליום עבודה 3 סנוויצ'ים, 2 סווניצ'ים עם פסטרמה בצהריים, ועוד אחד אחרי הצהריים.

יש לי 2 בעיות עם זה:
אחת - בבוקר אני אוכל בדרך כלל איזה פרי, אבל הבעיה שהפרי הזה מחזיק אותי בערך לחצי שעה של עבודה ואז אני מרגיש שוב פעם חסר אנרגיות...
חשבתי לקנות חטיפי אנרגיה אבל לא מצאתי שום חטיף אנרגיה עם מספיק קלוריות בתוכו (אני בתקופת מסה) שיחזיק אותי לאורך הבוקר עד הארוחת צהריים.
ולאכול סנוויץ' על הבוקר גם לא כל כך בא בחשבון בגלל שזה יותר מידי בשבילי על הבוקר לאכול..אני מחפש משהו קל להכניס לפה עם הרבה קלוריות לבוקר.
אז אני ישמח לעצות מה לאכול בבוקר.

בעיה שנייה: מאז שהתחלתי לעבוד בעבודה הזאת רזיתי איזה קילו וחצי (למרות שזה לא הגיוני..אני אוכל חצי כיכר לחם ביום..זה מוזר)
אני מתקשה לעלות במשקל מאד וחשבתי לקנות גיינר שיעזור לי כשאני חוזר הביתה מהעבודה להכניס עוד כמות מכובדת של קלוריות יחד עם הארוחת ערב.

מה אתם אומרים? זה שווה את זה? זה כדאי? או שזה סתם פינוק מצידי?
חצי כיכר לחם זה לא מספיק וזה לא הרבה ...

עצה שלי תקנה אבקת חלבון ותכין כל בוקר גיינר ביתי ככה זה יצא לך יותר טעים ויותר זול וגם יותר נוח מבחינת ערכים ...

מתכון לדוגמא : 2 כוסות חלב , 2 סקופים אבקת חלבון, 3 פרות , 100 גרם אגוזים(כל סוג) , שיבולת שועל, אפילו אם בא לך אתה יכול לשים סוכר ענבים, סילאן ואפילו עוגיות אוררו...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחי, כל בוקר אין מצב שאני מכין כזה שייק...זה המון עבודה והמון רעש (המשפחה שלי יושנים בשעות שאני מתעורר) על הבוקר.

אני מחפש משהו קליל.

• פותח/ת השרשור
אותי חטיפי חלבון משביעים. הצרה היא שהם לא זולים.
חשבתי על זה גם, וגם מאותה הסיבה ירדתי מזה..ראיתי חטיפי חלבון שעולים 18-20 שקל לאחד..זה אומנם מאד משביע אבל יקר בטירוף.

מחכה לעוד עצות

אם אתה בתקופת מסה ואתה יורד במשקל אז זה ממש ממש גרוע!
תתחיל לאכול והרבה! מה זה יותר מדי בשבילך כריך בבוקר?? תאכל בכוח! ארוחת בוקר אמורה להיות הארוחה הכי גדולה של היום תחשוב שאתה אחרי צום של הלילה!
יש לך 2 אפשרויות או להתחיל לאכול ולאכול הרבה! (אידיאלי) או לקנות גיינר (אם האפשרות הראשונה לא הצליחה לך).

• פותח/ת השרשור
3 סנוויצ'ים לאדם נורמלי עם מאטבוליזם נורמלי משמין בטירוף מכזאת כמות.

לי אישית זה כלום כנראה אבל הבעיה שזה משביע אותי רק בצהריים.
ובבוקר אני לא יכול להכניס כלום לפה חוץ מכוס קפה..

3 סנוויצ'ים לאדם נורמלי עם מאטבוליזם נורמלי משמין בטירוף מכזאת כמות.

לי אישית זה כלום כנראה אבל הבעיה שזה משביע אותי רק בצהריים.

תתאמץ ותכאל עוד סנדוויץ' בבוקר כמו שאמרתי כבר ארוחת בוקר אמורה להיות הארוחה הגדולה ביותר ביום! תחשוב שאתה אחרי הצום של הלילה

זה עניין של הרגל. היתה תקופה ארוכה שהרגשתי כמוך, אבל אחרי כמה ימים של אכילה מאולצת התחלתי להיות רעב על הבוקר. נסה ותהנה.

• פותח/ת השרשור
יודעים מה..סבבה..אני לא יוותר לעצמי.

סתם בכדי להתייעץ איתכם - המלצות מה לשים בסנוויץ' לבוקר?
אני רוצה משהו מפוצץ בקלוריות...חשבתי על חמאת בוטנים או קוטג'..מה אומרים?

גבינה צהובה, 28-32%, מלא חלבון, טעים, משביע, המון קלוריות.
2 פרוסות גבינה, 2 פרוסות לחם שחור, תוסיף לזה כוס חלב וקיבלת על הבוקר 460 קלוריות עם 25 גרם חלבון.

גבינה צהובה, 28-32%, מלא חלבון, טעים, משביע, המון קלוריות.
2 פרוסות גבינה, 2 פרוסות לחם שחור, תוסיף לזה כוס חלב וקיבלת על הבוקר 460 קלוריות עם 25 גרם חלבון.
למה לחם שחור? הוא במסה שיהנה קצת

תעשה חביתה מ3 ביצים עם 3 פרוסות גבינה צהובה 28% שים את זה בבגט עם קצת שמן זית מעל ויש לך ארוחה מפוצצת בקלוריות

למה לחם שחור? הוא במסה שיהנה קצת

תעשה חביתה מ3 ביצים עם 3 פרוסות גבינה צהובה 28% שים את זה בבגט עם קצת שמן זית מעל ויש לך ארוחה מפוצצת בקלוריות
אתה גורם לזה להישמע כאילו זה עונש, לחם שחור טוב זה טעים ולמה לא לאכול פחמימה מורכבת, זה לא יזיק

בעיקרון תשים מה שאתה אוהב.. גבינה צהובה? תעשה טוסט, ביצים? תכין חביתה
אם אתה רוצה הרבה קלוריות אתה יכול:
להכין אומלט עם גבינה צהובה + לחם לבחירתך
טוסט עם גבינה צהובה 2 ביצים קשות וזיתים
חביתה עם טונה (אתה מטגן את הטונה) + לחם לבחירתך
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העצות חבר'ה!

בקשר לגיינר אחרי יום עבודה..מה אומרים? שווה? כדאי?

תודה רבה על העצות חבר'ה!

בקשר לגיינר אחרי יום עבודה..מה אומרים? שווה? כדאי?

זה מאוד תלוי בתזונה שלך.. עצה שלי תחפש פרוטל המאמרים את המדריך השלם לעלייה במסה תחשב שם כמה קלוריות אתה צריך לצרוך ביום.
אח"כ תכנס לאתר הזה http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx תרשום מה אתה אוכל ובאיזה כמות.
ותראה אם אתה מגיע לכמות הקלוריות שאתה צריך אז לא כדאי לך לקנות גיינר ואם אתה לא מגיע ולא מצליח להגיע רק אז תקנה גיינר

• פותח/ת השרשור
אני לא עובד באמת עם מדד קלוריות אחי..אני בתקופת מסה, אני מכניס לפה מה שאפשר כל הזמן..אני אוכל המון (4 סנוויצים ביום עבודה + ארוחה או 2 כשאני חוזר מהעבודה) אבל הבעיה שיש לי חילוף חומרים מאד מהיר אז חשבתי להשתמש בגיינר כדי להכניס יותר קלוריות מבלי להרגיש שובע.

אני לא עובד באמת עם מדד קלוריות אחי..אני בתקופת מסה, אני מכניס לפה מה שאפשר כל הזמן..אני אוכל המון (4 סנוויצים ביום עבודה + ארוחה או 2 כשאני חוזר מהעבודה) אבל הבעיה שיש לי חילוף חומרים מאד מהיר אז חשבתי להשתמש בגיינר כדי להכניס יותר קלוריות מבלי להרגיש שובע.

לא התכוונתי שתעבוד עם מדד קלוריות אבל אתה יכול לרשום בערך מה אתה אוכל כל יום וזה ייתן לך בערך את כמות הקלוריות שאתה צורך וככה תדע אם אתה צריך גיינר או לא.
המלצה שלי תחכה שבועיים בערך תראה אם אתה לא עולה במשקל ולא יכול לאכול עוד, רק אז תקנה גיינר

Back
למעלה תחתית