הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת קלוריות אחרי פעילות.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום,

תמיד שמעתי שיש כזה דבר שנקרא After-Burn .

רציתי לדעת יותר דברים על הדבר הזה , האם הגוף באמת שורף הרבה קלוריות בהתליך של שיקום אחרי פעילות מאומצת?

והאם הגוף ממשיך את שריפת הקלוריות יותר מ 24 שעות אחרי הפעילות הגופנית ( אני מדבר על אירובי מאוד מואמץ למשל ריצה של 50 דקות בקצב של 5 דקות לקילומטר ).

• פותח/ת השרשור
כן, אתה צודק.
ילדים בנים 17-18 עם שנה-שנתיים ניסיון בבילדינג כנראה באמת מתמצאים בזה יותר.
אתה צפוי לקבל תשובות מדויקות..

כן, אתה צודק.
ילדים בנים 17-18 עם שנה-שנתיים ניסיון בבילדינג כנראה באמת מתמצאים בזה יותר.
אתה צפוי לקבל תשובות מדויקות..
יש פה ילדים בני 17-18 שמבינים יותר ממבוגרים בני 40+..
אם הפורום והתנהלותו לא לטעמך אתה יכול ללכת מתי שרק תרצה,אף אחד לא מכריח אותך להישאר.

לפותח הפוסט - הגוף משתמש באנרגיה בשביל התאוששות כן גם אחרי האימון,כמה? למה? אין לי מושג,לא נכנסתי לזה כי זה לא מעניין אותי

לפותח הפוסט
יש מאמר חדש שמדבר על שיטות ריצה והוא נמצא בפורטל,אחד הסימוכין שלו שהכותב משתמש בהם מבוסס על מחקר שהשוואה את צריכת הקלוריות "העודפת" אחרי אימון בעצימות גבוה של 75 %דופק אם אני לא טועה לעומת 50% דופק,היה שוני רב מאוד בינייהם ,אבל בגדול גם עם הדופק העצים שריפת בקלוריות הגיעה בטוטל למשהו כמו 10% שריפת קלוריות נוספת

הדבר היחיד שאני זוכר שמדבר על זה בפורטל זה מאמר על אינטרוולים כנגד ריצה בקצב קבוע.
אתה יכול לחפש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית