הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חו"ד לתפריט חיטוב דל פחמימה- יותר מדי נוסחאות ...😃

serendipity

משתמש מתחיל
55
1
נק' מוניטין:
4
55
1
שלום לכולם, אני צריך שתגידו לי האם התפריט לחיטוב דל פחמימה שלי טוב . אני בחיטוב כבר חודשיים (בתפריט של 150 פחמימה ורק 35 שומן..חלבון נשאר 250)
המטרה כמובן להוריד א.ש..

גובה 190
משקל 88
א.ש - ~ 14-14.5

לפי נוסחת התחזוקה אני על 2300 קלוריות. עושה 3 אימונים FBW בעצימות גבוהה (60 דקות אימון, 50 שניות בין כל סט\תרגיל) - ~400 שורף קק"ל , 4 אירובי בימים של "לא אימון" - 60 דקות בקצב של 7 קמ"ש - ~שורף 400-450 קק"ל . סה"כ שורף בסביבות 2700 קק"ל ביום.
התפריט שלי מורכב רק מחזה עוף כחלבון , ואורז מלא\בטטה כפחמימה (אני ככה אוכל כבר שנתיים , לא נמאס לי ולא מפריע לי...😣) אוכל עם כל ארוחה (5 ביום) 2 ירקות ירוקים. בשביל להגיע לכמות סבירה של שומן (אחרי שחישבתי את השומן שבא כבר עם החזה עוף) הוספתי גם 5 כפות שמן זיית (איך זה, מישהו ניסה?)

סה"כ יוצא לי לפי התפריט החדש :
אנרגיה (קלוריות)
2044.42
חלבונים (גרם)255.9
פחמימות (גרם)89.755
מתוכן סוכרים (גרם)20.09
שומנים (גרם)66.34
מתוכם שומן רווי (גרם)13.79
מתוכם שומן טראנס (גרם)0
כולסטרול (מ"ג)680
נתרן (מ"ג)689.832
סיבים תזונתיים (גרם)11.3
האם זה בסדר או שכדאי לשנות משהו. אשמח לכל הערה \הארה
תודה מראש !!!

תוסיף שומן ותוריד פחמימה לכ- 70.

אם אתה בחיטוב כבר חודשיים עם כמות כזו של חיטוב
אולי כדי לך לשקול לצאת לנייטרלי שבועיים לאיזון מטבוליזם ואז לחזור ברגוע...
אין סיבה שבאחוז שומן כזה אתה תעשה כמות כזו גדולה של אירובי

• פותח/ת השרשור
אם אתה בחיטוב כבר חודשיים עם כמות כזו של חיטוב
אולי כדי לך לשקול לצאת לנייטרלי שבועיים לאיזון מטבוליזם ואז לחזור ברגוע...
אין סיבה שבאחוז שומן כזה אתה תעשה כמות כזו גדולה של אירובי

אני אמנם בחיטוב חודשיים אבל לא עם התפריט הזה .. כמו שציינתי בהתחלה ,אני כרגע על תפריט של 150 פחמימה , 30 שומן ו250 חלבון .. אני רוצה לעבור לתפריט הדל פחמימה , יענו פחות ממאה ... ולמה הכוונה כזה אחוז שומן והרבה אירובי ?

- - - עידכון הודעה - - -

תוסיף שומן ותוריד פחמימה לכ- 70.

אתה מתכוון לקחת 20 גרם מהפחמימות ולהוסיף 9 גרם שומן ( במקום אותן 80 קק״ל) ?

אני אמנם בחיטוב חודשיים אבל לא עם התפריט הזה .. כמו שציינתי בהתחלה ,אני כרגע על תפריט של 150 פחמימה , 30 שומן ו250 חלבון .. אני רוצה לעבור לתפריט הדל פחמימה , יענו פחות ממאה ... ולמה הכוונה כזה אחוז שומן והרבה אירובי ?

- - - עידכון הודעה - - -

בדיוק.

- - - עידכון הודעה - - -

הכוונה היא שהאחוז שומן שלך יחסית דיי גבוה לכמות האירובי שאתה עושה
כי בחיית,כמות כזו של אירובי עושים לשומן עיקש (וגם זה יותר מידי לטעמי)

Back
למעלה תחתית