נק' מוניטין:
24
- 610
- 8
אני יכול לעבור את הסנטר ואני יכול להגיע עד ההתחלה של החזה עם המוט של המתח , עד איפה לעלות ? כמובן אם אני עולה עד ההתחלה של החזה זה כרוך בהורדת משקלים ...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון^
גם סקוואט אבל אתה יכול לעשות מלא או מקביל כמו שהרב עושים.
זה קורה בהרבה תרגילים ובגלל זה הרבה מגוונים.
זה תלוי במטרות/עדיפויות שלך לדעתי.
מלא עדיף מכל הבחינות. אלא אם כן המטרה היא שבירת הגוף.נכון^
גם סקוואט אבל אתה יכול לעשות מלא או מקביל כמו שהרב עושים.
זה קורה בהרבה תרגילים ובגלל זה הרבה מגוונים.
זה תלוי במטרות/עדיפויות שלך לדעתי.
המטרה שלי זה לא בריאות הכתפיים חח זה מסה בגב ובידיים , עד איפה אתה ממליץ לעלות ?לפחות עד הסנטר. אני אישית לא סופר חזרות שהחזה שלי לא נוגע במוט. מתח בשבילי הוא תרגיל לבריאות הכתפיים, לכן כל חזרה מתחילה מתלייה מלא ושכמות בחוץ, ונגמר כשהחזה נוגע במוט.
מה זאת אומרת השכמות בחוץ? להתחיל כל חזרה מתלייה כשאני רפוי לגמרי?לפחות עד הסנטר. אני אישית לא סופר חזרות שהחזה שלי לא נוגע במוט. מתח בשבילי הוא תרגיל לבריאות הכתפיים, לכן כל חזרה מתחילה מתלייה מלא ושכמות בחוץ, ונגמר כשהחזה נוגע במוט.
עד איזור כתפיים-חזה. בתנועה תשתדל למשוך מרפקים צמוד לגוף. בדרך הזו אתה משיג כיווץ מלא של השרירהמטרה שלי זה לא בריאות הכתפיים חח זה מסה בגב ובידיים , עד איפה אתה ממליץ לעלות ?
זה מה שאני עושה. זה לא אומר שאני תלוי שם רבע שעה, אוקיי?מה זאת אומרת השכמות בחוץ? להתחיל כל חזרה מתלייה כשאני רפוי לגמרי?
לעלות כמה שיותר גבוה, ולרדת עד שהמרפקים כמעט נעולים בלי להרפות.המטרה שלי זה לא בריאות הכתפיים חח זה מסה בגב ובידיים , עד איפה אתה ממליץ לעלות ?
זה מה שאני עושה. זה לא אומר שאני תלוי שם רבע שעה, אוקיי?
לעלות כמה שיותר גבוה, ולרדת עד שהמרפקים כמעט נעולים בלי להרפות.
על מה אתה מתבסס שאתה אומר: ״גם פה באתר מעטים עושים סקוואט מלא״???אני גם מסכים^
אבל גם פה באתר וגם בכללי מעטים עושים סקוואט מלא, בחדר כושר לפחות...
סקוואט מלא = LB. ורוב הפורום כאן עושה LB!אני מקווה שאתה מבין שבסקוואט לא מלא אני מתכוון שלא מגיעים עד למטה ושנוצר סיבוב אגן לפנים...
ואני אומר את זה כי אני אוהב סקוואטים וטכניקות והסתכלתי באתר הרבה על הדגמות,משקלים ופרסומים של שיפור טכניקה וברובם הסקוואט היה מקביל ולא מלא.