הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד לא הבנתי עד איפה עולים ב chin up

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני יכול לעבור את הסנטר ואני יכול להגיע עד ההתחלה של החזה עם המוט של המתח , עד איפה לעלות ? כמובן אם אני עולה עד ההתחלה של החזה זה כרוך בהורדת משקלים ...

ככל הידוע לי ברגע שהמוט עבר את הסנטר זו חזרה מלאה

• פותח/ת השרשור
אבל אין הבדל בגירוי של העוד טווח תנועה מהסנטר להתחלה של החזה ?

נכון^

גם סקוואט אבל אתה יכול לעשות מלא או מקביל כמו שהרב עושים.
זה קורה בהרבה תרגילים ובגלל זה הרבה מגוונים.

זה תלוי במטרות/עדיפויות שלך לדעתי.

• פותח/ת השרשור
נכון^

אם המטרה היא מסת שריר , לא כוח , עדיף לעלות עד הסוף ?

נכון^

מלא עדיף מכל הבחינות. אלא אם כן המטרה היא שבירת הגוף.

אני גם מסכים^
אבל גם פה באתר וגם בכללי מעטים עושים סקוואט מלא, בחדר כושר לפחות...

ומה הכוונה בשבירת הגוף? אני יכול להיפצע/לא לעבוד על השריר כמו שצריך אם אני לא מפעיל אותו בטווח תנועה מלא?

לפחות עד הסנטר. אני אישית לא סופר חזרות שהחזה שלי לא נוגע במוט. מתח בשבילי הוא תרגיל לבריאות הכתפיים, לכן כל חזרה מתחילה מתלייה מלא ושכמות בחוץ, ונגמר כשהחזה נוגע במוט.

• פותח/ת השרשור
לפחות עד הסנטר. אני אישית לא סופר חזרות שהחזה שלי לא נוגע במוט. מתח בשבילי הוא תרגיל לבריאות הכתפיים, לכן כל חזרה מתחילה מתלייה מלא ושכמות בחוץ, ונגמר כשהחזה נוגע במוט.
המטרה שלי זה לא בריאות הכתפיים חח זה מסה בגב ובידיים , עד איפה אתה ממליץ לעלות ?

מה זאת אומרת השכמות בחוץ? להתחיל כל חזרה מתלייה כשאני רפוי לגמרי?

המטרה שלי זה לא בריאות הכתפיים חח זה מסה בגב ובידיים , עד איפה אתה ממליץ לעלות ?
עד איזור כתפיים-חזה. בתנועה תשתדל למשוך מרפקים צמוד לגוף. בדרך הזו אתה משיג כיווץ מלא של השריר

מה זאת אומרת השכמות בחוץ? להתחיל כל חזרה מתלייה כשאני רפוי לגמרי?
זה מה שאני עושה. זה לא אומר שאני תלוי שם רבע שעה, אוקיי?

לעלות כמה שיותר גבוה, ולרדת עד שהמרפקים כמעט נעולים בלי להרפות.

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה. זה לא אומר שאני תלוי שם רבע שעה, אוקיי?

לעלות כמה שיותר גבוה, ולרדת עד שהמרפקים כמעט נעולים בלי להרפות.

האמת לפי עצה שמישהו פה בפורום הציע לי אני נועל מרפקים אבל ישר מתחיל תחזרה הבאה כאילו לא נשאר למטה, ומשהו קצת בנושא אחר : לגב רחב עדיף לעשות מתח רחב ?

תראה חבר - תעבוד קשה, תאכל נכון והרבה
תקבע לעצמך מטרות לטווח מסוים אך לא קרוב מדי הגיד עוד חודש אני היקף חזה x משקל עבודה y
ותתקדם. הכי חשוב להתקדם ולהעלות משקלים לא לנסות למצוא סיבות אחרות כי לדעתי אתה מספיק מוכן להתאמן נכון.

תחזור לפה עוד שבועיים תגיד אם יש שינוי או אם נתקעת ונעזור לך.
יש וריאציות שונות של מתח, בשביל ״דגש״ ללגב אתה צריך רוחב במידה , לא רחב מאוד ולא בדיוק ברוחב הכתפיים

נערך לאחרונה:
אני מקווה שאתה מבין שבסקוואט לא מלא אני מתכוון שלא מגיעים עד למטה ושנוצר סיבוב אגן לפנים...

ואני אומר את זה כי אני אוהב סקוואטים וטכניקות והסתכלתי באתר הרבה על הדגמות,משקלים ופרסומים של שיפור טכניקה וברובם הסקוואט היה מקביל ולא מלא.

אני מקווה שאתה מבין שבסקוואט לא מלא אני מתכוון שלא מגיעים עד למטה ושנוצר סיבוב אגן לפנים...

ואני אומר את זה כי אני אוהב סקוואטים וטכניקות והסתכלתי באתר הרבה על הדגמות,משקלים ופרסומים של שיפור טכניקה וברובם הסקוואט היה מקביל ולא מלא.
סקוואט מלא = LB. ורוב הפורום כאן עושה LB!
ואם אתה אומר שבדקת כנראה שלא בדקת טוב...

כשאני אומר סקוואט מלא אני מתכוון לזה: (סתם הסרטון הראשון שמצאתי)

אם זה לא השם הנכון אז טעות שלי...

אם אתה אומר אז אני מאמין לך, סבבה טעיתי,
;sddghf.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית