הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע במשקל

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
נשקלתי אתמול , וראיתי שירדתי.
ואז לדוגמא במקרה סתם נשקלתי היום (ואתמול עשיתי אירובי כמעט שעה) וראיתי שעליתי במשקל..

יכול להיות שאני צריך לבצע העמסה ? להקטין את הגירעון ?

אם הBMR שלי הוא 2040 ,כלומר התחזוקה , כמה כדאי לי להיות על תפריט ?

אני בן 22 שוקל 67.5 171

לא בודקים כל יום.. תנסה לבדוק פעם בשבוע בבוקר כשאתה מתעורר אחרי פיפי, שלא יהיו נוזלים.

נשקלתי אתמול , וראיתי שירדתי.
ואז לדוגמא במקרה סתם נשקלתי היום (ואתמול עשיתי אירובי כמעט שעה) וראיתי שעליתי במשקל..

יכול להיות שאני צריך לבצע העמסה ? להקטין את הגירעון ?

אם הBMR שלי הוא 2040 ,כלומר התחזוקה , כמה כדאי לי להיות על תפריט ?

אני בן 22 שוקל 67.5 171
אין שום משמעות להבדלים במשקל מיום ליום. הכי סביר שהם מעידים פשוט על שינוי מקרי במאזן הנוזלים שלך (שתית קצת יותר או השתנת קצת פחות או שהגוף שלך ספח קצת יותר נוזלים מהאוכל...). ההמלצה היא להשקל פעם בשבוע בתנאים דומים, למשל מיד אחרי היקיצה בבוקר.

• פותח/ת השרשור
אין שום משמעות להבדלים במשקל מיום ליום. הכי סביר שהם מעידים פשוט על שינוי מקרי במאזן הנוזלים שלך (שתית קצת יותר או השתנת קצת פחות או שהגוף שלך ספח קצת יותר נוזלים מהאוכל...). ההמלצה היא להשקל פעם בשבוע בתנאים דומים, למשל מיד אחרי היקיצה בבוקר.

הבנתי , שאלה נוספת.
אם הBMR שלי הוא 2040 , נניח עם הוצאה של אימון זה 2540 .. כמה כדאי לי להיות בתפריט תזונה גבוע ? 1700-1800 קלוריות בערך ? או שאם קצת פחות מזה זה פחות טוב הגירעון ?

נדמה לי או שפתחת עוד פוסט לגבי המשקל שלך?

תקשיב גבר .. אל תהיה כזה לחוץ , תשקל פעם בשבוע כי אני רואה שזה משנה לך את כל הפרספקטיבה שאתה נשקל כל יום , ואם אכן יש תקיעה אז תברר מה הולך.

תנסה לחשוב חיובי יותר.

וזה גם הגיוני שביום אחד תשקול בבוקר יותר מהבוקר הקודם ואני אומר לך את זה מניסיון.

• פותח/ת השרשור
נדמה לי או שפתחת עוד פוסט לגבי המשקל שלך?

תקשיב גבר .. אל תהיה כזה לחוץ , תשקל פעם בשבוע כי אני רואה שזה משנה לך את כל הפרספקטיבה שאתה נשקל כל יום , ואם אכן יש תקיעה אז תברר מה הולך.

תנסה לחשוב חיובי יותר.

וזה גם הגיוני שביום אחד תשקול בבוקר יותר מהבוקר הקודם ואני אומר לך את זה מניסיון.

כן כי זה מרגיז אותי..כי אני הולך על זה בכל הכוח

הבנתי , שאלה נוספת.
אם הBMR שלי הוא 2040 , נניח עם הוצאה של אימון זה 2540 .. כמה כדאי לי להיות בתפריט תזונה גבוע ? 1700-1800 קלוריות בערך ? או שאם קצת פחות מזה זה פחות טוב הגירעון ?
ההמלצה היא להיות בגרעון של 500 קלוריות בערך. זה אומר שאתה אוכל פחות מדי - שגיאה נפוצה אצל מי שרוצה לראות תוצאות מהר. תרגע, תאכל בהתאם להמלצות, תישקל רק כל כמה ימים ואל תתרגש מתנודות קטנות לכאן או לשם כל עוד המגמה הכללית היא בכיוון הרצוי. יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
ההמלצה היא להיות בגרעון של 500 קלוריות בערך. זה אומר שאתה אוכל פחות מדי - שגיאה נפוצה אצל מי שרוצה לראות תוצאות מהר. תרגע, תאכל בהתאם להמלצות, תישקל רק כל כמה ימים ואל תתרגש מתנודות קטנות לכאן או לשם כל עוד המגמה הכללית היא בכיוון הרצוי. יהיה בסדר.

אבל אם אני מעלה בקלוריות , הפחמימה והחלבונים עולים עוד ,
הערכים שלי כרגע הם - 145 חלבון (לא כולל האבקת חלבון ) 100-110 פחמימה שומן 53-55
אם אני מעלה תקלוריות , אז זה עוד יותר עולה..זה טוב ? :\

אבל אם אני מעלה בקלוריות , הפחמימה והחלבונים עולים עוד ,
הערכים שלי כרגע הם - 145 חלבון (לא כולל האבקת חלבון ) 100-110 פחמימה שומן 53-55
אם אני מעלה תקלוריות , אז זה עוד יותר עולה..זה טוב ? :\
בשביל מה אתה צריך אבקות אם אתה אוכל 145 גר' חלבון (יותר מ 2 גר' לק"ג משקל)? אם עוד לא קראת, קרא את http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

• פותח/ת השרשור
Back
למעלה תחתית