עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. בין הצלעות לאגן
2. תהדק ככה שיהיה נוח, לא ברמה שאתה צריך להמתח למעלה בכל הכוח בשביל לסגור חור אחד יותר, תן סקוואט אחד בלי משקל ובלי מוט, ככה שהיא תתמקם במקום שבו היא מתפקדת הכי טוב מראש, לפני הסט, במקום בחזרה הראשונה. ככל שתהיה יותר מנוסה ויותר חזק, אתה תוכל להשתמש בחגורה יותר מהודקת. זה עניין של ניסיון, בהתחלה אל תהדק הכי חזק שאפשר.
3. בסקוואט ובפרס בוודאי, בדדליפט אם החגורה רחבה היא יכולה להפריע לך להכנס לסטאפ ולכן יכול להיות שהיא לא תתאים.
עוד קצת מידע מדיון שהיה כאן לא מזמן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41557
לשבור אותה? מה הכוונה ואיך אני עושה את זה?אל תשכח לשבור אותה.
ובכל התרגילים יכול, בבנץ', פרס, סקוואט, דדליפט, חתירה וכו'.
דקסטר ממליץ לשים חגורה כל האימון, ככה המותן לא מתרחבת 👏
תודה2. לסגר כך שתוכל להכניס את האצבע בין האבזם והבטן והיא לא "תשחה" וגם לא תצטרך לדחוף בחוזקה.
4.זה עובר עם הזמן.
בגלל שהיא חדשה היא קשה מדיי, לשבור אותה הכוונה שתהיה קצת רכה יותרתודה רבה.
למקם אותה על החלק הצר במותניים? שאמצע החגורה תהיה בקו הפופיק?
לשבור אותה? מה הכוונה ואיך אני עושה את זה?
ובאמת יש טעם לשים את החגורה בבנץ? כי הגב התחתון לא מעורב פה, לא?
תודה
תודה
בגלל שהיא חדשה היא קשה מדיי, לשבור אותה הכוונה שתהיה קצת רכה יותר
תגלגל אותה כלפי פנים וחוץ הרבה פעמים.
ובבנץ׳ יש טעם אם אתה עושה לחיצות בסגנון דייב טייט, ששם כן התערבות של הגב התחתון (לא סגור לגבי זה)
אתה בהייפר אקסטנשיין ואתה גם לא נושם כלל אל החגורה, ככה שהיא לא עושה הרבה.
נשימה לתוך החגורה?פשיטה מוגזמת של הגב, אבל חכה לחוות דעת נוספת.
לנשום אל החגורה, אתה אמור לקחת נשימה עמוקה לתוך החגורה ואז לעשות סקוואט.
נשימה לתוך החגורה?
שאני לוקח אוויר בצורה מוגזמת אז החגורה נהיית רופפת..
אתה מתכוון להוציא אוויר?
.כשאתה נושם, במקום לנפח את בית החזה, תנפח את הבטן
אוי ואבויכשאתה נושם, במקום לנפח את בית החזה, תנפח את הבטן
אל תקשיב למה שהוא אומר, אתה לא מנפח שום בטן. כשאתה עומד אתה לוקח נשימה עמוקה, מכניס כמה שיותר אוויר, משאיר אותו בפנים ועושה סקוואט כאילו אין לך חגורה. נושם שוב בסוף החזרה, כשאתה עומד.נשימה לתוך החגורה?
שאני לוקח אוויר בצורה מוגזמת אז החגורה נהיית רופפת..
אתה מתכוון להוציא אוויר?
פשיטה מוגזמת של הגב, אבל חכה לחוות דעת נוספת.
לנשום אל החגורה, אתה אמור לקחת נשימה עמוקה לתוך החגורה ואז לעשות סקוואט.
אני לא סגור על מה הכוונה שלך, אבל אם התכוונת למה שELSR התכוון - זו טעות, וזה מסוכן. אל תתן עצות בנושא אם אתה לא מבין אותו (אותו כנ"ל לELSR).אתה בהייפר אקסטנשיין ואתה גם לא נושם כלל אל החגורה, ככה שהיא לא עושה הרבה.
היפר אקסטנשן זה כשעמוד השדרה "מכופף החוצה". זה נובע מזה ששרירי הליבה שלך עובדים חלש מידי (ביחס לזוקפים, אבל הפיתרון הוא לעבוד חזק יותר עם הבטן, לא לעבוד חלש יותר עם הזוקפים).מה הכוונה ב"הייפר אקסטנשיין"? ואיך אני מסדר את זה?
לנשום אל החגורה?
אשמח להסבר.
תודה
תודה רבה על העזרה.אוי ואבוי
אתה מטעה אנשים ובנושא מסוכן
אל תקשיב למה שהוא אומר, אתה לא מנפח שום בטן. כשאתה עומד אתה לוקח נשימה עמוקה, מכניס כמה שיותר אוויר, משאיר אותו בפנים ועושה סקוואט כאילו אין לך חגורה. נושם שוב בסוף החזרה, כשאתה עומד.
אני לא סגור על מה הכוונה שלך, אבל אם התכוונת למה שELSR התכוון - זו טעות, וזה מסוכן. אל תתן עצות בנושא אם אתה לא מבין אותו (אותו כנ"ל לELSR).
היפר אקסטנשן זה כשעמוד השדרה "מכופף החוצה". זה נובע מזה ששרירי הליבה שלך עובדים חלש מידי (ביחס לזוקפים, אבל הפיתרון הוא לעבוד חזק יותר עם הבטן, לא לעבוד חלש יותר עם הזוקפים).
אני מקווה מאוד שזה לא מה שאתה עושה.כשאתה נושם, במקום לנפח את בית החזה, תנפח את הבטן
קשה לשפוט מהסרטון, הוא לא מצולם טוב. אבל אתה מפמפם, אתה לא מסתכל למטה ויש לך היפר אקסטנשן.תודה רבה על העזרה.
האם באמת יש לי היפר אקסטנשן?
והחגורה ממקומת טוב? כרגע הבעיה היחידה היא ההיפר אקסטנשן (אם בכלל) ?
עוד פעם, תודה ושבת שלום 😃
קשה לשפוט מהסרטון, הוא לא מצולם טוב. אבל אתה מפמפם, אתה לא מסתכל למטה ויש לך היפר אקסטנשן.
לגביי מיקום החגורה זה משהו שרק אתה יכול להרגיש, שים אותה ותשתמש בה כמו שהסברתי ויהיה טוב.
כן, אתה מפמפם, עושה את זה כאילו זה תרגיל פאמפמה הכוונה מפמפם? המהירות? כי אם כן אז זה בגלל שזה היה סוף אימון, בקושי הלכתי
אני יצלם אחד חדש בימים הקרובים (הבעיה היא שהחד"כ מפוצץ, אז כל שנייה אנשים מפריעים). פשוט לצלם מקרוב יותר? להוסיף סרטון מעוד זוויות?
אז הפתרון להיפר אקסטנשין זה לעבוד על שרירי הבטן?
תודה רבה על העזרה