הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
יש לי לפעמים שאני מנסה לישון נגיד אני הולך לישון ב 23:00 ואני צריך לקום ב7:00 אז שאני הולך לישון לפעמים לא תמיד, קורה לי שלוקח לי שעתיים להירדם ואז כיאלו ישנתי 6 שעות ולא 8 שזה מעצבן

יש איזה תוסף תזונה שמרדים ?

תוסף תוזנה טבעי ולא ממכר.

אומרים שמגנזיום ואבץ יכולים להפוך אותך לישנוני טיפה
למה לוקח לך שעתיים להרדם?

מלטונין מחייב מרשם רופא, אם כי עפ"י השמועה יש חנויות טבע שמוכרות אותו לכל דורש. אבל הוא באמת לא ממכר, ומלבד כמה תופעות לואי נדירות וחולפות הבעיה הפוטנציאלית העיקרית היא השפעת גומלין אפשרית עם תרופות אחרות שמן הסתם השואל המקורי אינו לוקח (אלה תרופות שברוב המקרים אנשים מבוגרים לוקחים), ואני מניח שזאת הסיבה לכך שהוא דורש מרשם.

שורש ולריאן אמור לעשות את העבודה אבל זה טבעי ככה שצריך לבדוק לפני אם זה עובד עליך או לא.

להשיג בחנות הטבע הקרובה לביתך

מלטונין מחייב מרשם רופא, אם כי עפ"י השמועה יש חנויות טבע שמוכרות אותו לכל דורש. אבל הוא באמת לא ממכר, ומלבד כמה תופעות לואי נדירות וחולפות הבעיה הפוטנציאלית העיקרית היא השפעת גומלין אפשרית עם תרופות אחרות שמן הסתם השואל המקורי אינו לוקח (אלה תרופות שברוב המקרים אנשים מבוגרים לוקחים), ואני מניח שזאת הסיבה לכך שהוא דורש מרשם.

אפשר להזמין מחו"ל מחנויות שונות בלי בעיה BB.COM
אבל שמעתי שזה ממש פוגע באיכות השינה.

יש תקופות ויש תקופות . לפי דעתי פשוט תשתדל לא לישון צהריים ועוד זמן מה זה יעבור , גם אני עכשיו בתקופה כזאת.

חשוב לנסות ללכת לישון בזמן קבוע, הגוף מתרגל לכך ונרדם ביתר קלות.
אם אתה ישן כל יום בשעה אחרת, בהפרשים רחוקים (נניח ביום אחד בשעה 22:00, ביום אחר בשעה 01:00 וכד'), זו מתכונת לנדודי שינה ושינה לא מלאה.
מגנזיום ואבץ אכן מסייעים לתהליכי שינה, בנוסף, מומלץ לצרוך אותם אם אתה לא מקבל את המינונים הכדאיים מתזונה שוטפת (שזה בערך 400 מ"ג מגנזיום ו-10 מ"ג אבץ ביום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית