ייעוץ ויטמין D

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
שלום, אני נמצא כרגע במקום בצבא שאני לא כל כך נחשף לאור שמש , אז החלטתי לקחת ויטמין D, יצא לי לחפש כמות מומלצת וקצת התבלבלתי.. ראיתי שלפי משרד הבריאות זה 400 יחידות ולפי משרד הבריאות האמריקאי והאירופאי זה 600-4000. כמה באמת אני צריך לקחת? אשמח גם לקבל לינק שמראה את ההמלצה..
תודה,

אני לוקח כדור של 10 אלף D3. פעם בשבוע , לפעמים פעמיים .
עשיתי בדיקת ויטמין D והייתי על 60 שזה מצויין ניראלי 😃

לך תעשה בדיקת דם ואז יהיה אפשר לדעת "כמה צריך לקחת" (אם בכלל).
לקחת סתם ויטמין D כי זה באופנה, זה לא בדיוק יעיל.

אם אתה בצבא אתה יכול לנצל את הכל על חשבונם, תעשה בדיקות דם - אם באמת יהיה לך מחסור בויטמין כלשהו הם יביאו לך מרשמים בחינם..

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני בצבא וזה לא כל כך עובד ככה שאתה מקבל הפנייה לבדיקה כי בא לך.. ובנוסף לזה לוקח המון זמן אצלנו קבל רופא ולקבל תורים כאלה ככה שזה לא ממש אפשרי להבדק לפני..

כן אבל אני בצבא וזה לא כל כך עובד ככה שאתה מקבל הפנייה לבדיקה כי בא לך.. ובנוסף לזה לוקח המון זמן אצלנו קבל רופא ולקבל תורים כאלה ככה שזה לא ממש אפשרי להבדק לפני..

תיצא איזה יום חמישי אחד ותבקש בדיקות דם..

אם אתה בצבא אתה יכול לנצל את הכל על חשבונם, תעשה בדיקות דם - אם באמת יהיה לך מחסור בויטמין כלשהו הם יביאו לך מרשמים בחינם..
הצבא לא נותן ויטמינים סתם גם על סמך בדיקות דם. תמיד יגידו לך שהבדיקה בנורמה ותקינה למרות שיהיו לך חוסרים.
אלא אם אתה אנורקס עם תת תזונה אז תקבל גיינר או משהו כזה, אבל לא מעבר.
אומר לך את זה מניסיון מר עם המערכת.

הצבא לא נותן ויטמינים סתם גם על סמך בדיקות דם. תמיד יגידו לך שהבדיקה בנורמה ותקינה למרות שיהיו לך חוסרים.
אלא אם אתה אנורקס עם תת תזונה אז תקבל גיינר או משהו כזה, אבל לא מעבר.
אומר לך את זה מניסיון מר עם המערכת.
גם אני אומר מניסיון, אבל אולי ניסיון קל יותר כי אני הייתי בפרוייקט "אביב" הזה של הרפואה אזרחית..
אז ברגע שעשיתי בדיקות דם וגם כמו זה שפתח את הפוסט רוב היום הייתי במשרד, היה לי ממש מתחת לנורמה ויטמין D וכול השירות אני מקבל חינם

• פותח/ת השרשור
גם אני אומר מניסיון, אבל אולי ניסיון קל יותר כי אני הייתי בפרוייקט "אביב" הזה של הרפואה אזרחית..
אז ברגע שעשיתי בדיקות דם וגם כמו זה שפתח את הפוסט רוב היום הייתי במשרד, היה לי ממש מתחת לנורמה ויטמין D וכול השירות אני מקבל חינם
אני לא נמצא במשרד. . אני תופס קו בחרמון והמוצב הוא האנגר גדול שלא נכנס אליו אור שמש.

אני לא נמצא במשרד. . אני תופס קו בחרמון והמוצב הוא האנגר גדול שלא נכנס אליו אור שמש.

אתה לוחם?
לפי חוק צהלי (אח שלי חובש קרבי אז הוא יודע) הצבא מחוייב לתת לך רופא מתי שאתה דורש.
תגיד לו שיש לך את אחד התסמינים של המחסור בזה..

אתה לוחם?
לפי חוק צהלי (אח שלי חובש קרבי אז הוא יודע) הצבא מחוייב לתת לך רופא מתי שאתה דורש.
תגיד לו שיש לך את אחד התסמינים של המחסור בזה..
חוקי צה"ל זה דבר מצחיק..

לאו דווקא לי
להרבה אנשים.
יש פעמים שקבילות נופלות בין הכסאות מה גם - שלכבילה גם יש חוקים והשלכות לא כ"כ נעימות

הצבא מחויב לספק לך רופא.
אפשר לכבול אם אתה באמת חייב את זה.
אתה לא חייב רופא ולכן לא יכבלו גם אם לא מביאים לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית