הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה|חייב עזרה דחוף בטכניקה בסקאווט

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
יש לי בעיה בסקאווט באמצע הסט אני מרגיש את המוט "רוקד לו" אני מתכוון שלפעמים הוא נוטה טיפה יותר ימינה ולפעמים שמאלה ולפעמים רגיל זה לא רציני כל כך אבל זה מפריע מאוד היום בשתי הסטים האחרונים עשיתי 2X3 לא כי נכשלתי כי אחרי סוף החזרה השלישית המוט זז קצת ובטעות מרפלקס הורדתי את האגודל מסביב למוט ביד ימין ונסיתי להרים את האגודל מעל המוט בחזרה אבל אבדתי יציבות אז החזרתי את המוט.

שאני עושה סקאווט יש מולי מראה אני יכול לעשות גם בלי מראה אבל אני עושה עם מראה
קשה לי מאודדד להסתכל למטה ולהתרכז בנקודה מטר שניים ברצפה כשאני בתחתית אני מרים את העניים למראה לראות עם שברתי ואז או שאני שוכח להסתכל למטה ואני מסתכל על פנים שלי דרך המראה או שאני מנסה להסתכל בחזרה בנקודה שהסתכלתי אבל אני מאבד ריכוז
כשאני עולה מהתחתית בסקאווט אני מרגיש את הגב מממש ממש מתאמץ לעלות את המוט יותר מהרגליים אפילו
ולקראת החזרות האחרונות אני מרגיש שאני העברתי את ההלחיצה של הרגליים לאמצע כף הרגל והאצבעות (העקב בקרקע ולא באוויר שלא תתבלבלו )

זה קורה לי עם משקלים כבדים

ושמעו אני יכול לעשות סקאווט בלי המראה אבל זה בעיה קצת כי אני לא יודע מתי אני שובר ,לא אני לא מרגיש מתיחה בהמסטרינג (וכן אני שובר )
שניסיתי לעשות פעם אחת בלי מראה מישהו שמבין אמר לי שאני אפילו יורד עמוק מידי

תודה לעוזרים
סרטון יהיה יום חמישי
פשוט חייב עזרה בינתיים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
StarDus עזר לי פרטי הוא אמר לי קודם כל להתחיל לעבוד בלי מראה לעלות את התחת למעלה ולא אחורה (שלא יהיה גוד מורניג ) ואני ראיתי שוב את הסרטון של המיקום של המוט של רפיטו והבנתי שהמיקום שלי היה נמוך מידי אז תיקנתי את זה , נשארתי על אותו משקל באימון ולצערי הרב 1X1 1X1 1X2 מימין לשמאל ,מה שעצוב עוד יותר שהסט האחרון היה אחרי הורדה של 2.5K אבל לפחות הטכניקה הרגישה טוב ! ולאורך כל הסט הסתכלתי למטה והגב לא כאב בצורה מפחידה לעומת האימונים הקודמים והרגשתי שאני מעלה את המוט עם הרגליים ולא עם הגב (אבל יש לי בעיה קטנה בגלל שאין מראה אני לא יודע מתי אני שובר אז אני יורד טיפה עמוק מידי וזה מקשה עליי.)
אז תודה StarDus

והנה סרטון (סט שני)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית