נק' מוניטין:
1,041
- 289
- 0
קניון סביונים??ביהוד
למה דווקא 160?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קניון סביונים??ביהוד
למה דווקא 160?
קניון סביונים??
המנהל, לא הבעלים. הוא אחלה בחור חגי, אני מכיר אותו אישית.קצת מופתע ממהלך הזה. הוא חדש בחד"כ, אני בטוח שהוא בא רק עם כוונות טובות אבל זה קצת לא ברור ההתניה הזו.חיובי בקומה השלישית
חשבתי לעבור לחדר כושר הזה כי יש לי קצת קשר עם הבעלים (חגי מי שמכיר)
אבל מפריע לי שהאזור משקולות קטן והבנתי שעמוס בדר״כ
למרות שאני ממש לא קרוב לסקוואט 160 או משתמש במגנזיום אבל לכו תדעו איפה יעבור הקו..
המנהל, לא הבעלים. הוא אחלה בחור חגי, אני מכיר אותו אישית.קצת מופתע ממהלך הזה. הוא חדש בחד"כ, אני בטוח שהוא בא רק עם כוונות טובות אבל זה קצת לא ברור ההתניה הזו.
איפה החדר כושר שלכם נמצא ?אתה מתאמן בגו אקטיב? אני מכיר אותך?
חוב לראק.סליחה, אבל אני רשום שם 6 שנים, עברתי 3 הנהלות, כל הנהלה חדשה ניסתה לעשות לי קטע, אבל אף פעם לא ישבתי בשקט ואמרתי "טוב".
הגשתי תלונה לאמון הציבור, עד שלא יעשה בירור - הספגטי ממשיך לעקם מוטות ומתאבד על 240 סקוואט ביום ראשון.
סה"כ יום טוב, בי.
מקובלחוב לראק.
https://www.emun.org/ptrust/wc.dll?ptgrv~tlunawcאיך ולמי מגישים תלונה במצבים כאלה ?
לא, אני מתאמן במקומות רציניים:79nb: אני פשוט מכיר את חגי...אתה מתאמן בגו אקטיב? אני מכיר אותך?
זרוק לו איזו מילהלא, אני מתאמן במקומות רציניים:79nb: אני פשוט מכיר את חגי...
+1זרוק לו איזו מילה
המאמנים אצלכם שם הם כמו שוטרים? הוא פשוט יעמוד ויספור את הפלטות ועם עברת 160 אז הוא יגיד את זה למנהל?עדכון
הגיבו לתלונה שלי ב"אמון הציבור" והם לא מתכוונים להתחרט. בושה שסניף אחד מכל הרשת הזאת מגביל את קהל המתאמנים ל160 קילו על המוט.
בכל אופן, עליתי מדרגה ופניתי למשרד הספורט. מישהו יודע אם לימור לבנת עושה סקוואט מלא?