הבדיחה החדשה בגו אקטיב

המאמנים אצלכם שם הם כמו שוטרים? הוא פשוט יעמוד ויספור את הפלטות ועם עברת 160 אז הוא יגיד את זה למנהל?
קח בערבון מוגבל את השטויות האלה ותמשיך להתאמן כרגיל.. סתם מחפש לעשות קצת רעש ולהראות שהוא
בתפקיד אז הוא שם חוקים מטופשים כאלה.
המנהלים דווקא לטובתנו, חלקם לפחות.
יש לפעמים מגבלות של היצרן על ציוד/המלצה לשים משקל מקסימלי X, אבל 160 נשמע מוגזם מאוד, גם אם זה חצי ראק קוריאני סוג ג' אין סיבה שלא יחזיק לפחות 200, הבעיה שבעל הבית יכול לטעון שזו הוראה בטיחותית של היצרן ואז הוא מבחינתו מכוסה.

לצערי אני חושב שמה שירשמו לכם זה פשוט לעבור מכון ולקחת את הכסף אם לא מתאים לכם, עד כמה שזה מסריח...
זיבי, אמרתי לו שאין בעיה ואני יביא לו דף מהיצרן שמוכיח שהמוט\כלוב מסוגל להרבה יותר מ160, רק שייתן לי שם\דגם.
זיבי שנעבור, מה זה האפליה הזאת על קבוצת אוכלוסייה מסויימת?

זיבי, אמרתי לו שאין בעיה ואני יביא לו דף מהיצרן שמוכיח שהמוט\כלוב מסוגל להרבה יותר מ160, רק שייתן לי שם\דגם.

"גם אני, כמאמן צעיר, האמנתי
שמקור כל הרוע בחדרי כושר נובע מתרגלים אלה לכן מאוד הופעתי כאשר שוחחתי אם אחד
מ"קהילת הדדליפטרים" בחדר כושר שלי [אצלנו בארץ מדובר בקהילה נרדפת שסובלת מהצקות
של מדריכים ומהערות מתאמנים
שבטוחים שהם המציאו את ע"ש]"
מתוך - הדדליפט גרסת המאמנים.

צריך להפנים , לא לוותר על הזכויות שלך אבל להפנים את העובדה הזאת.

תסתכל בחוזה שחתמת עליו, המועדונים שומרים לעצמם כמעט כל פריוילגיה שקיימת מבחינת חוקית, כולל להעיף אותך אם אתה לא מתאים להם.
חוץ מלחרבן על הראש של המתאמן הם מעגנים בחוזה כל דבר אפשרי וגם בניסוח אמביולנטי ככה שהם יכולים לפרש את החוזה שחתמת עליו איך שבא להם(לדוג' יכולים לקרוא לכשל בסקוואט "השחתת רכוש" ולהעיף בנאדם בגלל זה)

אין מה לעשות אין בארץ YMCA ותרבות ספורט שהממשלה מממנת הכל גופים פרטיים

זאת אומרת שאם אני מסריח באופן קבוע ולא משתמש בדאודורנט, המכון יכול להעיף אותי לקיבינימט?

זאת אומרת שאם אני מסריח באופן קבוע ולא משתמש בדאודורנט, המכון יכול להעיף אותי לקיבינימט?

מכיר מנהלים(מכיר, לא שמעתי) שהעיפו על דברים כאלה, נותנים נימוקים על דברים אחרים(שימוש במגבת/שימוש נאות במשקולות וכו') או דברים שנמצאים בחוזה ומעיפים בלי חשבון, לא יצא לי לראות מישהו מתקומם/מסרב לעזוב כשאומרים לו לעזוב...

חדר כושר נורמלי לא יעיף בנאדם על זה

"דברים שנמצאים בחוזה" -
אז כן אלה דברים שצריכים להיות בחוזה? כלומר אם אני לא מפר דברים כתובים כמו מגבת אז הכל בסדר ואין להם סיבה?

"דברים שנמצאים בחוזה" -
אז כן אלה דברים שצריכים להיות בחוזה? כלומר אם אני לא מפר דברים כתובים כמו מגבת אז הכל בסדר ואין להם סיבה?

אנחנו מדברים פה על המקרה של הסרחון או על המשקל עכשיו:smiley1:
בגדול אם לא עברת על חוקים שלהם אין על מה להעיף אותך, אם מדובר בראק, אם תביא להם מסמך שמראה שאין סכנה לציוד עם 300 קילו אני לא חושב שיש להם איך להכריח אותך לא להשתמש בציוד.

מקרה שלי: אני זוכר שבזמנו עצבן אותי בילדר מוזרק בשקל שלא היה מחזיר משקולות, פעם הערתי, פעמיים והוא לא החזיר אם לא הייתי עומד ורואה שהוא מחזיר, במשמרת השלישית הלכתי למנהל שלנו וביקשתי שיעיפו אותו כי הוא מתנהג כמו בהמה/עושה בלאגן, בסוף שבוע מחלקת מכירות החזירה לו את היתרת מנוי והוא עף, בלי יותר מדי חשבון(נציין שהייתי כבר שנה וחצי בעבודה אז/יחסית ותיק).

כל ההתייחסות לליפטרים מגעילה אותי במדינה, אם לא הייתי במכון שלי ומשפיע על מדריכים/הנהלה שמותר להשתמש במגנזיום אם מנקים ומותר לעשות דדליפט וכו' אני לא רוצה לדעת מה היה, כבר היו מקרים ויש את ויבריל שיעיד על הבעיות

נערך לאחרונה:
בגדול אם לא עברת על חוקים שלהם אין על מה להעיף אותך, אם מדובר בראק, אם תביא להם מסמך שמראה שאין סכנה לציוד עם 300 קילו אני לא חושב שיש להם איך להכריח אותך לא להשתמש בציוד.

מקרה שלי: אני זוכר שבזמנו עצבן אותי בילדר מוזרק בשקל שלא היה מחזיר משקולות, פעם הערתי, פעמיים והוא לא החזיר אם לא הייתי עומד ורואה שהוא מחזיר, במשמרת השלישית הלכתי למנהל שלנו וביקשתי שיעיפו אותו כי הוא מתנהג כמו בהמה/עושה בלאגן, בסוף שבוע מחלקת מכירות החזירה לו את היתרת מנוי והוא עף, בלי יותר מדי חשבון(נציין שהייתי כבר שנה וחצי בעבודה אז/יחסית ותיק).

כל ההתייחסות לליפטרים מגעילה אותי במדינה, אם לא הייתי במכון שלי ומשפיע על מדריכים/הנהלה שמותר להשתמש במגנזיום אם מנקים ומותר לעשות דדליפט וכו' אני לא רוצה לדעת מה היה, כבר היו מקרים ויש את ויבריל שיעיד על הבעיות
המקרה עם הבילדר הוא בסדר גמור,
להחזיר את המשקולות למקום אחרי עבודה זו דרישה הגיונית.
לא לעבוד מעל 160 קילו / לאסור מגנזיום, זה משהו אחר.

המקרה עם הבילדר הוא בסדר גמור,
להחזיר את המשקולות למקום אחרי עבודה זו דרישה הגיונית.
לא לעבוד מעל 160 קילו / לאסור מגנזיום, זה משהו אחר.

נלך איתך יותר רחוק, המנהל הקודם שלי העיף בנאדם כי הוא היה מסריח/לא הגייני והפריע למתאמנים אחרים, לא יודע באיזה תירוץ אבל הוא העיף אותו...
גם העיפו בנאדם שעשה פאוורקלין עם 50 קילו בטענה שהוא טורק את המשקולות על הרצפה והאימון שלו לא מתאים למועדון(לא היה זורק, אבל היה מוריד מהר)- שהוא יכול להמשיך אם יפסיק את האימון שלו שעלול להרוס ציוד- הוא עזב

איך לעזאזל מישהו שעושה סקוואטים בכלוב עם מוטות ביטחון, שלא נכשל לרוב ושומר על הבטיחות יותר "מסוכן" מבילדר מפגר שעושה לחיצת חזה עם דאמבלים ובסיום כל סט זורק אותם באוויר?

איך לעזאזל מישהו שעושה סקוואטים בכלוב עם מוטות ביטחון, שלא נכשל לרוב ושומר על הבטיחות יותר "מסוכן" מבילדר מפגר שעושה לחיצת חזה עם דאמבלים ובסיום כל סט זורק אותם באוויר?

עוד לא הבנת שלא רוצים אותך כי אתה לא מתאמן "שגרתי": אתה מתאמן הרבה זמן, תופס את הכלוב הרבה זמן, משתמש במגנזיום, לוקח חצי מהפלטות בחדר כושר באימון, עושה דדליפט על הרצפה וכו'- כמה שזה נשמע חרא זאת האמת, הם רוצים מתאמני צעצוע שיבואו יעשו בנץ' 80 קילו וילכו או ריצה בהליכון 45 דקות וילכו, לא ליפטר שיעשה אימון נפח שעתיים וחצי עם צעקות ו200 קילו על המוט.

ככה מתייחסים לרוב המוחלט של ליפטרים/מתאמנים כבדים בחדרי כושר פיטנס בארץ, מוזר שלא ידעת/הרגשת את זה עד עכשיו.

עוד לא הבנת שלא רוצים אותך כי אתה לא מתאמן "שגרתי": אתה מתאמן הרבה זמן, תופס את הכלוב הרבה זמן, משתמש במגנזיום, לוקח חצי מהפלטות בחדר כושר באימון, עושה דדליפט על הרצפה וכו'- כמה שזה נשמע חרא זאת האמת, הם רוצים מתאמני צעצוע שיבואו יעשו בנץ' 80 קילו וילכו או ריצה בהליכון 45 דקות וילכו, לא ליפטר שיעשה אימון נפח שעתיים וחצי עם צעקות ו200 קילו על המוט.

ככה מתייחסים לרוב המוחלט של ליפטרים/מתאמנים כבדים בחדרי כושר פיטנס בארץ, מוזר שלא ידעת/הרגשת את זה עד עכשיו.
לא רק שהבנו,
הוא אמר לנו את זה.
ממש אמר לנו "אתם תופסים את הכלוב לשעה וזה בעיה"
אמרתי לו שאף פעם כשמישהו צריך וניגש אליי, אני מפרק את הפלטות + נותן לו לסיים את כל הסטים שלו בזמן המנוחה הארוכה שלי. אף פעם אין למתאמנים בעיה עם זה.

בעקרון אתה צודק נחש, הם זונות.

לא רק שהבנו,
הוא אמר לנו את זה.
ממש אמר לנו "אתם תופסים את הכלוב לשעה וזה בעיה"
אמרתי לו שאף פעם כשמישהו צריך וניגש אליי, אני מפרק את הפלטות + נותן לו לסיים את כל הסטים שלו בזמן המנוחה הארוכה שלי. אף פעם אין למתאמנים בעיה עם זה.

בעקרון אתה צודק נחש, הם זונות.

מצטער להגיד לך אבל זה כמעט בכל מכון כושר בארץ במיוחד ברשתות

אז תגידו, אחרי שכל זה נאמר, מי פותח מכון בסגנון ריפטו באיזור מרכז? נראה לכם דבר כזה יהיה ריווחי? 🙄

אז תגידו, אחרי שכל זה נאמר, מי פותח מכון בסגנון ריפטו באיזור מרכז? נראה לכם דבר כזה יהיה ריווחי? 🙄

מישהו כבר שאל אותי אם באופן תיאורטי אני ארצה להשקיע איתו במקום כזה. אישית אני לא חושב שזה יהיה רווחי:
1. מחירי השכירות במרכז מטורפים, מה שיאלץ מחיר מנוי גבוה. מתאמנים רציניים שורצים בחד"כ וכל אחד צריך ראק/כלוב, הרבה פלטות ומוט אולימפי.
2. בפריפריה התחום עדיין לא יותר מדי מפותח, ולכן גם זה נפסל.
3. דווקא אנשי הכוח לא רוצים לשלם 350 ש"ח לחודש כשכל מה שהם צריכים זה ברזל ומקום. אצל ריפטו משלמים 30$ לחודש.

המצב הנוכחי שאנשים שמבקרים בחד"כ פעם בחודש מסבסדים אותנו עובד לא רע, במידה ומוצאים מקום טוב קרוב לבית.

מישהו כבר שאל אותי אם באופן תיאורטי אני ארצה להשקיע איתו במקום כזה. אישית אני לא חושב שזה יהיה רווחי:
1. מחירי השכירות במרכז מטורפים, מה שיאלץ מחיר מנוי גבוה. מתאמנים רציניים שורצים בחד"כ וכל אחד צריך ראק/כלוב, הרבה פלטות ומוט אולימפי.
2. בפריפריה התחום עדיין לא יותר מדי מפותח, ולכן גם זה נפסל.
3. דווקא אנשי הכוח לא רוצים לשלם 350 ש"ח לחודש כשכל מה שהם צריכים זה ברזל ומקום. אצל ריפטו משלמים 30$ לחודש.

המצב הנוכחי שאנשים שמבקרים בחד"כ פעם בחודש מסבסדים אותנו עובד לא רע, במידה ומוצאים מקום טוב קרוב לבית.
אני כבר חשבתי על כל אותם סיבות בעצמי ממזמן, בתכלס זה חבל.. הסביבה שאתה מתאמן בא יכולה להשפיע רבות לפי דעתי, הייתי מעדיף להתאמן עם אנשים רציניים במקום שיסתובבו לידי ליצנים. אבל זה פשוט לא ריווחי.
תגיד ריפטו באמת לוקח רק 30$ ?!?! איך??? הוא צריך מלא מתאמנים בשביל זה, מאות במינימום. ראית איזה אולם גדול יש לו?? כנראה הוא ממוקם באיזור ממש זול גם כן... טוב לא מבין במחירי השכירות שם..

תגיד ריפטו באמת לוקח רק 30$ ?!?! איך??? הוא צריך מלא מתאמנים בשביל זה, מאות במינימום. ראית איזה אולם גדול יש לו?? כנראה הוא ממוקם באיזור ממש זול גם כן... טוב לא מבין במחירי השכירות שם..
אימונים אישיים..

אני כבר חשבתי על כל אותם סיבות בעצמי ממזמן, בתכלס זה חבל.. הסביבה שאתה מתאמן בא יכולה להשפיע רבות לפי דעתי, הייתי מעדיף להתאמן עם אנשים רציניים במקום שיסתובבו לידי ליצנים. אבל זה פשוט לא ריווחי.

ומארק בל לא לוקח כלום, המנוי חינם לפי מה שהבנתי לליפטרים.

-"אימון אישי" שם זה לא כמו בארץ שמאמן יעמיד בנאדם בן 70 על בוסו, נפוץ מאוד שימוש במאמנים(יש יותר שלוקחים מאשר כאלה שלא).
-יש להם סמינרים וקורסים בערך פעמיים בחודש, שעלות כל אחד מאות דולרים.
-אין בזבוז על חדרי סטודיו/ציוד מטומטם כמו שקי איגרוף נייחים ב1000 שקל או אופני ספינינג ב4000 שקל.
-כל הציוד במכון פשוטו כמשמעו עם 0 בלאי, הפלטות, הבמות, הכלובים עמידים, הדבר היחיד שצריך להחליף זה מוטות.
-יש להם יותר כניסות חד פעמיות ב8 דולר מאשר מנויים, בעקבות כל ההייפ מסביב לSS.

צריך להבין שהעסק המכניס זה לא מנויים מהמכון, אלא הסמינרים/מכירת ספרים וכו'.

אכן, שמעתי לא פעם ממדריכים שתומכים בתחום, איך שאר המדריכים הגייז מדברים שטויות בנושא בכל מני אסיפות צוות המועדון.
המנהל היה נגד מגנזיום, דדליפט וכל הדברים ההארדקור למיניהם, ועד שהנחש ועוד מדריך לא דיברו איתו הוא פשוט היה על שלו ולאף אחד לא היה אפילו איכפת.
היה מתקטנן איתי על המגבת בבנץ', למרות שהסברתי לו שעם משקל כבד יחסית על המוט זה יכול להיות מסוכן ושאני תמיד מנקה אחרי את כל המגנזיום ומבריק את הספה עם מטלית רטובה, גם עם זה הוא עמד עד שלא דיברו איתו.
הכי מציק שאלה הדברים שהוא היה מחפש, כשמסביב בילדרים מפגרים זורקים דאמבלים של 15 קילו בישביל שכולם ישמעו שהם הארדקור, ובגלל המשקל הקל הדאמבלים מקפצים לכל הכיוונים, רגליים של אנשים, ציוד אחר מסביב, מראות וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית