הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבדיחה החדשה בגו אקטיב

100 קילו זה 2 פלטות
220 זה 10
זה יוצא 4 פלטות, ובסטים של חבר שלי אלה 8 פלטות (115- 20 20 5 2.5 בכל צד).
אצלנו גם הראק גבוה מדי אז אנחנו עולים על מדרגות שזה גם זיון שכל להוציא ולהכניס.
בכל מקרה אני לא בא לעשות השוואה ביני לבין אושר, פשוט באתי לציין שזה דבר בסיסי לדעתי.

רק להבהיר דבר אחד, כאשר אומרים פלטה, הכוונה לפלטה של 20 קילו.

רק להבהיר דבר אחד, כאשר אומרים פלטה, הכוונה לפלטה של 20 קילו.
הכוונה כאן הייתה לכמות הפלטות שצריכים להוריד, ולהוריד 2.5 ו-5 לוקח רק טיפה פחות מהורדה של 20, כי בשלבים האלה הפלטות לא יותר מדי כבדות (אגב תאשר בפייסבוק אם אני כבר מצטט אותך, יש לי משהו שאני צריך לברר איתך עליו שם)

הכוונה כאן הייתה לכמות הפלטות שצריכים להוריד, ולהוריד 2.5 ו-5 לוקח רק טיפה פחות מהורדה של 20, כי בשלבים האלה הפלטות לא יותר מדי כבדות (אגב תאשר בפייסבוק אם אני כבר מצטט אותך, יש לי משהו שאני צריך לברר איתך עליו שם)
בדיוק.
2.5 ו5 לא נחשב ל"פלטה".

חנייה של תפוח פיס בערד, תעקוב לפי השמיעה קשה לפספס את הצעקות והדפיקות של הברזל.
כתובת מדויקת אני חושב שPL_4EVER יודע

אחי ההורים שלי גרים בערד, יוצא לי לבקר שם הרבה. איזה תפוח פיס? שליד התיכן או שבשכונת חלמיש?
יש אפשרות לכניסות חד פעמיות?

אחי ההורים שלי גרים בערד, יוצא לי לבקר שם הרבה. איזה תפוח פיס? שליד התיכן או שבשכונת חלמיש?
יש אפשרות לכניסות חד פעמיות?

שליד התיכון, אמרתי לך כבר פעם. אם תבוא למאמן בטוב הוא יכניס אותך, עדיף שתדבר עם PL_4EVER לפני שאתה בא הוא מתאמן שם.

תנסו להפיק את המקסימום מהמצב עד שתעברו למכון נורמלי - תעשו HB לחזרות גבוהות, פרונט סקוואטים ובוקס סקוואטים.

אפשר לפחות לעשות דדליפט במשקל נורמלי בלי שמשטרת החד"כ תגיע?

אפשר לפחות לעשות דדליפט במשקל נורמלי בלי שמשטרת החד"כ תגיע?
בעקרון כתוב שהעבודה מוגבלת ל160 "במכשיר זה" - הכוונה בראק.
אבל בע"פ המנהל אמר שאסור לעבור את ה160 על המוט האולימפי. לא משנה אם זה דדליפט או בנץ' פרס.

בעקרון כתוב שהעבודה מוגבלת ל160 "במכשיר זה" - הכוונה בראק.
אבל בע"פ המנהל אמר שאסור לעבור את ה160 על המוט האולימפי. לא משנה אם זה דדליפט או בנץ' פרס.
מה אתם מתכוונים לעשות בקשר לזה? כמה זמן נשאר למנוי שלכם?

לא נוותר על העניין הזה, אין מכון נורמאלי באיזור והמכון הזה נמצא קרוב אלינו ונוח לנו להגיע אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית