הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בתוכנית מסה - חודש וחצי - האם אני בדרך הנכונה?

• פותח/ת השרשור all
  • פורסם בתאריך

all

משתמש פעיל
396
6
נק' מוניטין:
17
396
6
שלום, אני בן 16.9 והגובה שלי הוא 1.70, לפני חודש וחצי הצטפרתי למכון הכושר עם תפריט אכילה (אני לא הולך לפי זה בדיוק, פשוט התפריט נתן לי כיוון).

באימון עצמו יש לי 2 תוכניות A ו-B,
15 דקות ריצה לפני אימון, 10 דקות ריצה אחרי אימון + בטן ועוד משהו.
אני הולך למכון כושר 3 פעמים בשבוע, פעמיים בשבוע ריצה.

הצטרפתי ב15.4.2013, נתונים אז:
גובה: 1.70
משקל: 68.8
אחוז שומן: 18.1%

אתמול נשקלתי שוב והמאמן בדק אותי (1.6.2013):
גובה: 1.70
משקל: 68.7
אחוז שומן: 16.5%

-------------
עכשיו אני בתוכנית מסה, האם אני בדרך הנכונה לפי דעתכם? אני רוצה להעלות את המסה ואז המאמן אמר שההחלפת החומרים שלי תהיה יותר מהירה ובכך אני אשרוף את השומן גם עם הזמן.

חשבתי על 14% שומן תוך 4-6 חודשים, מטרה ראשונית: עד אוקטבור 2013 להשיג 14%.
האם זה אפשרי?

תודה 😃

נערך לאחרונה:
עדיף לך להכנס למאזן קלורי שלילי ואז תוכל להגיע תוך חודש וחצי ל14% אחוז שומן בקלות, ואחר"כ לצאת למסה ארוכה.

• פותח/ת השרשור
המאמן שלי לא המליץ לי על זה והוא המליץ על תוכנית "מסה"...
עוד תגובות?

מי העריך לך את אחוזי השומן?

ואם אתה רוצה להרזות אתה צריך מאזן שלילי

• פותח/ת השרשור
המאמן בדק ישירות עם משקל ומכשיר, המאמן אמר שאני יכול לעשות מסה ובכך להגדיל את הידיים ושזה יתפוס מסה אז החלפת חומרים שלי תהיה יותר זריזה ובכך אני אשרוף שומן.

המאמן בדק ישירות עם משקל ומכשיר, המאמן אמר שאני יכול לעשות מסה ובכך להגדיל את הידיים ושזה יתפוס מסה אז החלפת חומרים שלי תהיה יותר זריזה ובכך אני אשרוף שומן.

השאלה מה אתה רוצה .
זה או מסה , או חיטוב.

אם אתה עושה מסה אתה לא תרד באחוז שומן ורוב הסיכוים שתעלה
ומ16 ל14 אם אתה עושה את החיטוב מקצועי והגנטיקה שלך נורמלית אתה יכול לעשות גם בשבועיים +-

Back
למעלה תחתית