הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה בלי לפשוט את הרגל?

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
עכשיו אחרי שעשיתי מסה וחיטבתי ואני חוזר למסה אני שם לב להבדלים הכלכליים ואני לא רוצה להעיק,
חיפשתי מקורות זולים לתזונה בפורום ומצאתי מלטו-דקסטרין ואבקת חלבון גולמית של תנובה אבל חיפוש קצר בגוגל הראה לי שזה כבר לא רלוונטי כי לא מצאתי איפה למצוא את שניהם.
כשניסיתי לבנות תפריט מחלב / חזה עוף / בשר בקר טחון ועוד ויצא לי משהו כמו 45 שקל ליום מינימום ( 1400 שקל לחודש על אוכל).
רציתי לשאול מישהו עם הוא מכיר מקורות זולים לאוכל שאני יוכל לצרוך 3000 קל' עם 170 גרם חלבון ו-100 גרם שומן מינ' (כל השאר לא משנה) ?

זה פשוט לא הגיוני לבזבז כל כך הרבה כסף על אוכל שגם לא טעים ומהנה 😵

ביצים הן יחסית זולות.
ביצה אחת - קצת יותר משקל... 5-6 ביום זה מצוין.

לאחרונה התחלתי לקנות בקצבייה לב בקר. הגעתי לרעיון דרך הבלוג מר קדמוני.
המחיר זול בטירוף (אצלי זה עולה 20 ש"ח לקילו) והערכים מצוינים.
זה טעים?
ואיך אתה מכין את זה?

• פותח/ת השרשור
תודה על הרעיונות
אני גם לא יודע מאיפה היקר לפי מה שהבנתי הכי זול שנתקלנו זה 30 שקל
מאיפה הוצאתם 22 :(

החלבה כבר ניסיתי בעבר, באמת כיף וטעים וזול הייתי מביא לבית ספר אפילו לחברים קצת (הם לא היו מבקשים אבל כבר ידעתי שצריך להביא 50 גרם בצד גם לידידים ולצ'וצ'יות 😉 ).
הלב בקר אני אחפש.
חמאת בוטנים נמאס אחרי כמה זמן..

בינתיים המבנה שעשיתי לתפריט הוא
4 ליטר חלב - רבע קילו בשר (אני כנראה אבחר בלב בקר ולא חזה עוף) - 4-6 ביצים (שהייתי אוכל גם בלי ההמלצה 5-8 בכיף).
(32 שקל ליום , 896 שקל לחודש)
תודה לכולם:)

- - - עידכון הודעה - - -

אני קונה קילו גבינה הולנדית ב30 שקל קצת פחות
זה טעים?
תאכל מאכלים שמנים וזולים, ועכשיו מגיע החופש הגדול לך תעבוד ולא תתקמצן על אבקת חלבון.
יש לי כבר אבקת חלבון , אני לא משתמש בה זה לא נוח ומקור לתירוצים לדעתי (אני לא אוכל X ו-Y ואשתה אבקה במקום כדאי להשלים וכו').
אני שומר אותה למקרים שאני יוצא נגיד ומגיע כבר בבוקר אני שותה שייק של 3-4 מנות והולך לישון.

נערך לאחרונה:
בעקרון אם אתה אוכל ביצים שלמות זה מקור מאוד זול לחלבון אחר''כ אבקת חלבון וחזה עוף (לב בקר לא ניסיתי אך אנסה ).
בקשר לפחמימות תקנה קיטניות בתפזורת - זול מאוד והרבה פחמימות מורכבות גם בש''ש יש הרבה קלוריות וזול.
שומן - שמן זית , חמאת בוטנים.

הייתי גם ממליץ לך לסוע לסופר שנחשב זול כמו רמי לוי ולעשות קנייה גדולה של הרבה בשר ודברים עם תןוקף ארוך.

זהו בעקרון זה עסק יקר .
נ.ב למה אתה צורך (או רוצה לצרוך)170 גרם חלבון ? הרי אתה שוקל פחות מ70 קילו לא ?

נערך לאחרונה:
תודה על הרעיונות
אני גם לא יודע מאיפה היקר לפי מה שהבנתי הכי זול שנתקלנו זה 30 שקל
מאיפה הוצאתם 22 :(

החלבה כבר ניסיתי בעבר, באמת כיף וטעים וזול הייתי מביא לבית ספר אפילו לחברים קצת (הם לא היו מבקשים אבל כבר ידעתי שצריך להביא 50 גרם בצד גם לידידים ולצ'וצ'יות 😉 ).
הלב בקר אני אחפש.
חמאת בוטנים נמאס אחרי כמה זמן..

בינתיים המבנה שעשיתי לתפריט הוא
4 ליטר חלב - רבע קילו בשר (אני כנראה אבחר בלב בקר ולא חזה עוף) - 4-6 ביצים (שהייתי אוכל גם בלי ההמלצה 5-8 בכיף).
(32 שקל ליום , 896 שקל לחודש)
תודה לכולם:)

- - - עידכון הודעה - - -

זה טעים?

יש לי כבר אבקת חלבון , אני לא משתמש בה זה לא נוח ומקור לתירוצים לדעתי (אני לא אוכל X ו-Y ואשתה אבקה במקום כדאי להשלים וכו').
אני שומר אותה למקרים שאני יוצא נגיד ומגיע כבר בבוקר אני שותה שייק של 3-4 מנות והולך לישון.

הולנדית זה הגבינה הכי טעימה שיש

ניתן להשיג חזה עוף במצעים. קניתי לא מזמן 12 ק"ג חזה עוף, במחיר 15 ש"ח לק"ג.
בעבר היה מבצע של 10 ש"ח לק"ג.

• פותח/ת השרשור
אני קונה קילו גבינה הולנדית ב30 שקל קצת פחות

בעקרון אם אתה אוכל ביצים שלמות זה מקור מאוד זול לחלבון אחר''כ אבקת חלבון וחזה עוף (לב בקר לא ניסיתי אך אנסה ).
בקשר לפחמימות תקנה קיטניות בתפזורת - זול מאוד והרבה פחמימות מורכבות גם בש''ש יש הרבה קלוריות וזול.
שומן - שמן זית , חמאת בוטנים.

הייתי גם ממליץ לך לסוע לסופר שנחשב זול כמו רמי לוי ולעשות קנייה גדולה של הרבה בשר ודברים עם תןוקף ארוך.

זהו בעקרון זה עסק יקר .
נ.ב למה אתה צורך (או רוצה לצרוך)170 גרם חלבון ? הרי אתה שוקל פחות מ70 קילו לא ?
74-75 בערך עם 16% שומן הסדר עדיפויות שלי הוא
שומן > חלבון > פחמימה
שומן יותר חשוב מחלבון.
הולנדית זה הגבינה הכי טעימה שיש

אף לא טעמתי אני אטעם :hoel

- - - עידכון הודעה - - -

ניתן להשיג חזה עוף במצעים. קניתי לא מזמן 12 ק"ג חזה עוף, במחיר 15 ש"ח לק"ג.
בעבר היה מבצע של 10 ש"ח לק"ג.

שוב תודה, אני אבדוק בסביבה שלי אם יש קצבים אולי זה יצא יותר זול מסופר.

כל הכבוד לך על המחשבה לגבי העלויות. קח בחשבון שגם לאוכל 'רגיל' יש עלות בטח אם אוכלים בחוץ.

אם אתה חי מחזה עוף שאתה יכול להשיג בכיף ב20 ש"ח לק"ג , ב16 ש"ח כיסית תחלבון היומי ( 800 גרם נותן לך 180 חלבון ) . אז לחודש כ480 ש"ח
כל השוני אצלך מאדם רגיל , הוא בעיקר בכמות הפחמימה שאתה צריך להכניס , ואין לזה ביטוי כלכלי יוצא דופן כ"כ .

• פותח/ת השרשור
מוזר שהחזה עוף עולה 40... אפילו במגה זה עולה 20 ומשהו

המחיר הכי זול היה 32-35 וגם הממוצע
הכי יקר היה 40 אז זה סוג של טעות אבל עדיין לב בקר עולה 20 שקל לקילו וזה מעולה.

עוד הערה,
לא בטוח שתצליח לשתות יום 4 ליטר חלב. הגוף עלול לפתח רגישות ללקטוז בכמות שכזו.

• פותח/ת השרשור
עוד הערה,
לא בטוח שתצליח לשתות יום 4 ליטר חלב. הגוף עלול לפתח רגישות ללקטוז בכמות שכזו.

אני שתיתי מסה קודמת 2-2.5 ביום ולא הייתה לי שום בעיה
למעשה כשאני כותב עכשיו אני שותה בקבוק של 2 ליטר חלב בלי בעיה

אני שתיתי מסה קודמת 2-2.5 ביום ולא הייתה לי שום בעיה
למעשה כשאני כותב עכשיו אני שותה בקבוק של 2 ליטר חלב בלי בעיה

חלב זה לא הדבר הכי בריא שיש במיוחד לא שתי ליטר ביום, אז ארבע!! , מה יותר חשוב לך הפיתוח מסה בעזרת חלב או להשקיע עוד קצת כסף ולאכול דברים קצת יותר בריאים מאשר חלב.
חוץ מזה שיהיה לך לפי דעתי קשה לעכל 4 ליטר חלב ביום (אם אתה אומר שלא אז הרווחת) בחלב יש אין ספור דברים שמזיקים לבריאות...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816927,00.html
זה ממש בקצרה אם תחפש עוד תמצא עוד הרבה מאמרים על חלב, ועל כמה שהוא לא טוב לנו.
זה שחלב נותן הרבה קלוריות קלות להכנסה והוא זול ושיש הרבה אנשים שאומרים שצריך לשתות הרבה חלב בשביל שזה יעזור לך להשמין זה נכון אבל כמה הרבה 4 ליטר ביום זה מוגזם !
לבסוף זאת החלטה שלך אני רק מזהיר...!

חלב זה לא הדבר הכי בריא שיש במיוחד לא שתי ליטר ביום, אז ארבע!! , מה יותר חשוב לך הפיתוח מסה בעזרת חלב או להשקיע עוד קצת כסף ולאכול דברים קצת יותר בריאים מאשר חלב.
חוץ מזה שיהיה לך לפי דעתי קשה לעכל 4 ליטר חלב ביום (אם אתה אומר שלא אז הרווחת) בחלב יש אין ספור דברים שמזיקים לבריאות...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3816927,00.html
זה ממש בקצרה אם תחפש עוד תמצא עוד הרבה מאמרים על חלב, ועל כמה שהוא לא טוב לנו.
זה שחלב נותן הרבה קלוריות קלות להכנסה והוא זול ושיש הרבה אנשים שאומרים שצריך לשתות הרבה חלב בשביל שזה יעזור לך להשמין זה נכון אבל כמה הרבה 4 ליטר ביום זה מוגזם !
לבסוף זאת החלטה שלך אני רק מזהיר...!
ואי אחי תודה ! אחלה אתר מה זה Ynet ? לא ידעתי שיש להם מאמרים בנושא בריאות ץ
אני יפסיק לשתות חלב מה אתה אומר ? (אני שותה רק חלב - הכי זול) משהו כמו גלון וחצי ביום (אני במאסה נקייה )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית