הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה בלי לפשוט את הרגל?

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
עכשיו אחרי שעשיתי מסה וחיטבתי ואני חוזר למסה אני שם לב להבדלים הכלכליים ואני לא רוצה להעיק,
חיפשתי מקורות זולים לתזונה בפורום ומצאתי מלטו-דקסטרין ואבקת חלבון גולמית של תנובה אבל חיפוש קצר בגוגל הראה לי שזה כבר לא רלוונטי כי לא מצאתי איפה למצוא את שניהם.
כשניסיתי לבנות תפריט מחלב / חזה עוף / בשר בקר טחון ועוד ויצא לי משהו כמו 45 שקל ליום מינימום ( 1400 שקל לחודש על אוכל).
רציתי לשאול מישהו עם הוא מכיר מקורות זולים לאוכל שאני יוכל לצרוך 3000 קל' עם 170 גרם חלבון ו-100 גרם שומן מינ' (כל השאר לא משנה) ?

זה פשוט לא הגיוני לבזבז כל כך הרבה כסף על אוכל שגם לא טעים ומהנה 😵

מאוד טעים
אני אישית מטגן (ללא שמן) בלי מלח בשביל לשמור על הנוזלים ואז כשזה מוכן מפזר טיפה מלח ואוכל

בתור אחד ששוקל את האוכל לפני שהוא נכנס לפה זה קצת מכניס אותי לסרטים לאכול את זה ועוד בחיטוב

דווקא הקורקבנים נשמעים לי אחלה תחליף זול לחזה עוף

זה טעים מאוד. תכין את זה או עם פטריות או עם בצל

לא יזיק לאנ1רקס הזה קצת שומן..

זה טעים? יש למישהו מתכון או איך להכין?
על טעם וריח...

קניתי קילו וחצי, פרסתי לבד בבית, חתכתי בצל לטבעות, סידרתי את זה יפה על מחבת פסים, מלח ופלפל וטיגנתי את זה יפה עד שזה קיבל צבע.
עם כמה שזה נשמע טעים אני יכול להגיד לך שזה הבשר הכי פחות טעים שאכלתי בחיי. זה צמיגי, טעם תפל ומוזר, הריח גם כן לא משהו
ולדעתי אם אתה מחפש לחסוך על חזה עוף, תוסיף עוד 10 שקל ותהנה מהבשר.

על טעם וריח...

קניתי קילו וחצי, פרסתי לבד בבית, חתכתי בצל לטבעות, סידרתי את זה יפה על מחבת פסים, מלח ופלפל וטיגנתי את זה יפה עד שזה קיבל צבע.
עם כמה שזה נשמע טעים אני יכול להגיד לך שזה הבשר הכי פחות טעים שאכלתי בחיי. זה צמיגי, טעם תפל ומוזר, הריח גם כן לא משהו
ולדעתי אם אתה מחפש לחסוך על חזה עוף, תוסיף עוד 10 שקל ותהנה מהבשר.
זה היה עד כדי כך גרוע?

זה היה עד כדי כך גרוע?
זה לא עד כדי כך גרוע שרציתי למות, סיימתי את הצלחת אבל זה הבשר הכי פחות טעים שיצא לי לאכול.
זה לב, אל תצפה לבשר רך ולעיס מאוד. זה פשוט יוצא כמו סוליה כזאת עם טעם מוזר, ובגלל שהבשר קשה כזה הוא נתקע בשיניים בכמויות.
ד"א, קניתי את זה טרי ולא קפוא.

זה לא עד כדי כך גרוע שרציתי למות, סיימתי את הצלחת אבל זה הבשר הכי פחות טעים שיצא לי לאכול.
זה לב, אל תצפה לבשר רך ולעיס מאוד. זה פשוט יוצא כמו סוליה כזאת עם טעם מוזר, ובגלל שהבשר קשה כזה הוא נתקע בשיניים בכמויות.
ד"א, קניתי את זה טרי ולא קפוא.

טיגנת את זה עד שזה קיבל צבע למה ציפית?
זה בשר שחייב להיות מבושל עד האמצע שלו

תטגן אותו קצת יותר זמן ותעשה חתכים בכל נתח בשביל שהחום יגיע לבפנים ותראה שהוא לא כזה רע ואפילו טעים

טיגנת את זה עד שזה קיבל צבע למה ציפית?
זה בשר שחייב להיות מבושל עד האמצע שלו

תטגן אותו קצת יותר זמן ותעשה חתכים בכל נתח בשביל שהחום יגיע לבפנים ותראה שהוא לא כזה רע ואפילו טעים
היה מוכן יפה מאוד גם מבפנים
זה לא משנה כמה זמן תטגן אותו, זה לב והבשר שלו ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית