הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצות להימנע מנוזלים.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
אז ככה הכול היה טוב ויפה עד שאחרי ההעמסה אחת שעשיתי ראיתי שהיה עיכוב גדול ושלקח לי ממש ממש מלא זמן להעיף את הנוזלים שצברתי ואני אחד שכל יום עושה אירובי ומזיע כמו חמור , כנראה משהו מאוד מאוד גנטי.

רציתי לדעת איזה עצות אתם יכולים לתת ליום העמסה כדי לא לקבל מכה גדולה של נוזלים , עד עכשיו הייתי אוכל רק דברים שיש בהם פחמימות והשומן נושק ל 0.

אבל אולי יש לכם עצות יותר טובות שאני לא מודע אליהם , למשל ביום ההעמסה אחרון פשוט חשבתי על מה שפאקינג מחכה לי השבוע עם העניינים של הנוזלים ופשוט הפסקתי לאכול ועוד עשיתי אירובי באותו יום ואני יודע שמנעתי מכה מאוד גדולה של נוזלים.

אני מאוד נואש בקטע הזה כי אני לא רוצה לוותר על ההעמסה , אני על 15-20 גרם פחמימה ביום וגם הגירעון לא הכי להיט.

תודה רבה.

אתה מפספס את כל הקטע של ההעמסה
אז יהיה נוזלים? מה קרה ?
תתמודד..אכילת פחמימות תגרור נוזלים ולעש/ות אירובי ישר אחרי שעשית את הפחמימה זה טיפשי

• פותח/ת השרשור
אתה מפספס את כל הקטע של ההעמסה
אז יהיה נוזלים? מה קרה ?
תתמודד..אכילת פחמימות תגרור נוזלים ולעש/ות אירובי ישר אחרי שעשית את הפחמימה זה טיפשי

לא אכפת לי מהנוזלים , נהפוך הוא אני אוהב את המראה הנוזלי והחטוב שזה נותן לי , אבל הקטע פה שזה חורבה של כמה ימי עבודה קשים רק בשביל לחזור למשקל שלפני ההעמסה.

איזה עצה או משהו ? המצב מאוד מתסכל , שתי שבועות לפני נפטרתי מהנוזלים יותר מהר , לא יודע מה קרה השבוע , אולי בגלל שאכלתי יותר שומן מברגיל אז השמנתי טיפה מהיום הזה?

הירידה הקטנה פשוט נתנה לי כאפה ממש מצלצלת ולהתחיל לשנות את הפרפספקטיבה פה.

למה אתה מתאמץ לחזור לאותו משקל?
עצה שלי , פשוט תשקל בבוקר של ההעמסה על אותו משקל באותם תנאים ואז תוכל לראות את הירידה שלך
אל תתעסק בכמה זמן לוקח לך להוריד את משקל הנוזלים

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתאמץ לחזור לאותו משקל?
עצה שלי , פשוט תשקל בבוקר של ההעמסה על אותו משקל באותם תנאים ואז תוכל לראות את הירידה שלך
אל תתעסק בכמה זמן לוקח לך להוריד את משקל הנוזלים

למה אני מתאמץ לחזור לאותו משקל?

מכיוון שכל מה שאני יוריד בימים האלה של הריקון נוזלים יהיה רק מים נטו ורק שאני יגיע שוב למשקל בלי הנוזלים של ההעמסה , שוב השומן ישרף , וזה מרגיש לי כמו חסר תועלת ובזבוז זמן.

או שאני עושה משהו לא נכון כי אני רואה פה שאנשים נפטרים מהנוזלים אחרי יומיים ותאמין לי שאני מזיע הרבה ופעיל הרבה.

יעזור אם אני אעמיס נייטרלי ? כמה אתה חושב שכדאי להגביל את הפחמימה ביום הזה?

עד עכשיו לא הייתי סופר הייתי פשוט מעמיס פחמימות.

למה אני מתאמץ לחזור לאותו משקל?

מכיוון שכל מה שאני יוריד בימים האלה של הריקון נוזלים יהיה רק מים נטו ורק שאני יגיע שוב למשקל בלי הנוזלים של ההעמסה , שוב השומן ישרף , וזה מרגיש לי כמו חסר תועלת ובזבוז זמן.

או שאני עושה משהו לא נכון כי אני רואה פה שאנשים נפטרים מהנוזלים אחרי יומיים ותאמין לי שאני מזיע הרבה ופעיל הרבה.

יעזור אם אני אעמיס נייטרלי ? כמה אתה חושב שכדאי להגביל את הפחמימה ביום הזה?

עד עכשיו לא הייתי סופר הייתי פשוט מעמיס פחמימות.
מי אמר שזה מים נטו????????????????????????????????????????

• פותח/ת השרשור
מי אמר שזה מים נטו????????????????????????????????????????

אולי זה נובע פשוט מחוסר ידע , שתי ההעמסות שעשיתי היו הראשונות בחיים שלי , לא ידעתי שקיים בכלל דבר כזה שנקרא העמסת פחמימות.

אשמח אם תסביר לי עוד בנושא , ואז זה לא נטו מים אז למה הירידה הייתה פעם מ 900 גרם לשבוע ל 300 גרם ( אם בכלל ) .

אולי זה נובע פשוט מחוסר ידע , שתי ההעמסות שעשיתי היו הראשונות בחיים שלי , לא ידעתי שקיים בכלל דבר כזה שנקרא העמסת פחמימות.

אשמח אם תסביר לי עוד בנושא , ואז זה לא נטו מים אז למה הירידה הייתה פעם מ 900 גרם לשבוע ל 300 גרם ( אם בכלל ) .
אולי ירדת 300 גרם בגלל שהגרעון כבר לא מספיק?

מה זאת אומרת הגרעון לא מספיק? גובה או נמוך מדי?
אמרתי שלפני שבועיים זה לא היה ככה
אז אולי לפני שבועיים גרעון X היה מספיק ועכשיו צריך להגדילו לX+Y..
מבין?
אבל זה שניסית להוריד את הנוזלים בכל מחיר סתם פגע באיכות ההעמסה שלך

• פותח/ת השרשור
אמרתי שלפני שבועיים זה לא היה ככה
אז אולי לפני שבועיים גרעון X היה מספיק ועכשיו צריך להגדילו לX+Y..
מבין?
אבל זה שניסית להוריד את הנוזלים בכל מחיר סתם פגע באיכות ההעמסה שלך

הגרעון כבר מספיק גדול עכשיו .

אבל באמת שזה לא קשור ירדתי יפה עם הגירעון הזה בפעמים קודמות , וזה היה בלי העמסות , בגלל זה אני מאשים את הקטע הם המאזן נוזלים.

אני מבצע את ההעמסה נטו לעניין של הפן הפסיכולוגי , אולי רק טיפה בשביל הקטע של האנרגיה.

כל הקטע שאני מנסה להוריד אותם באופן מהיר זה בגלל שאני רוצה לראות פשוט ירידה יפה כל שבוע כי אני עובד קשה גם בתזונה ובאימונים.

לא יהיה לי כזה קשה לוותר על היום הזה לתקופת זמן קצרה.

פשוט הבנתי גם שזה מתקן את החילוף חומרים אז זה חשוב לי לאחר מכאן לתקופת המסה.

אין מה לעשות נוזלים זה חלק מהעמסה בגלל הפחמימות... אתה יכול להוריד בכמויות הנתרן שאתה מכניס זה יכול מאוד לעזור עם המים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית