הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אי התקדמות בשריר של היד הקידמית

• פותח/ת השרשור Rafi
  • פורסם בתאריך

Rafi

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם, אחלה פורום!
אני מתאמן כשנה, כאשר ב8 חודשים הראשונים זה היה אימונים אירוביים ותרגילים לכל הגוף בכל אימון, הייתי מתאמן בלי איזושהי מטרה.
ב3 חודשים הבאים הייתי אמור להתאמן ABC, אך חיפפתי והייתי מגיע שני פעמים בשבוע, ככה שלא הייתי עושה את C (וגם לעיתים הייתי מגיע פעם בשבוע).
בחודש האחרון נכנסתי לתוכנית AB של 3 פעמים בשבוע, והפעם אני לא מחפף, כמו כן צברתי קצת ידע על תזונה מהאתרים השונים (בעיקר מהאתר הזה), לפני זה לא הייתי מודע לחשיבות התזונה (הייתי מגיע לפעמים רעב לחדר כושר, או שלא הייתי מקפיד לאכול לאחר חדר כושר).
חשוב לציין כי גדלתי מאז (יש הבדל ניכר אם כי אני לא ממש גדול).

מה שמפריע לי בעיקר זה ההרגשה של "דורך במקום" בנוגע ליד הקידמית. היעד לעשות 4 סטים של 10 חזרות עם משקולות חופשי בשני הידיים (לא בקיא בשמות תרגילים אבל נראה לי שזה נקרא כפיפות מרפק ? ) . בפועל אני מצליח את הסט הראשון במלואו, ובסטים האחרים אני נופל בחזרה השישית. אני על אותו משקל כבר 4 חודשים ולא מתקדם. האם אתם ממליצים לרדת במשקל של המשקולת?
חשוב שוב לציין כי רק לפני פחות מחודש התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע אבל תמיד הייתי עובד על היד הקידמית פעם בשבוע ולא הייתי מפספס את האימון הזה.

תודה רבה

יפה שאתה מודע לחשיבות בתזונה,
אבל מה עם חשיבות של אימונים?

ולעניין,
תן פרטים עליך באיזה תכנית אתה? מסה\חיטוב?
למרות שנראה ממה שאתה רושם שאתה לא סגור על עצמך וסתם מבזבז את הזמן שלך בלי להועיל יותר מדי בחדר כושר. תקן אותי אם אני טועה.

ממליץ לך להיסגר על מה אתה עושה ולפי זה תבחר תכנית,
שאלות ועזרה אתה יכול לקבל מהפורטל ובפרטי.

• פותח/ת השרשור
אהלן אביב,
המטרה שלי כרגע היא לגדול ע"י תוכנית אימון AB. לאחר מכן לחטב. תוך כמה זמן בכלל מתחילים בחיטוב? כפי שרשמתי התחלתי להכנס חזק רק בחודש האחרון. פשוט מרגיש חלש ביד הקידמית ואפילו נדמה לי שירדתי במסת שריר (אולי פסיכולוגית).
incin תודה על הקישור.

נערך לאחרונה:
שלום לכולם, אחלה פורום!
אני מתאמן כשנה, כאשר ב8 חודשים הראשונים זה היה אימונים אירוביים ותרגילים לכל הגוף בכל אימון, הייתי מתאמן בלי איזושהי מטרה.
ב3 חודשים הבאים הייתי אמור להתאמן ABC, אך חיפפתי והייתי מגיע שני פעמים בשבוע, ככה שלא הייתי עושה את C (וגם לעיתים הייתי מגיע פעם בשבוע).
בחודש האחרון נכנסתי לתוכנית AB של 3 פעמים בשבוע, והפעם אני לא מחפף, כמו כן צברתי קצת ידע על תזונה מהאתרים השונים (בעיקר מהאתר הזה), לפני זה לא הייתי מודע לחשיבות התזונה (הייתי מגיע לפעמים רעב לחדר כושר, או שלא הייתי מקפיד לאכול לאחר חדר כושר).
חשוב לציין כי גדלתי מאז (יש הבדל ניכר אם כי אני לא ממש גדול).

מה שמפריע לי בעיקר זה ההרגשה של "דורך במקום" בנוגע ליד הקידמית. היעד לעשות 4 סטים של 10 חזרות עם משקולות חופשי בשני הידיים (לא בקיא בשמות תרגילים אבל נראה לי שזה נקרא כפיפות מרפק ? ) . בפועל אני מצליח את הסט הראשון במלואו, ובסטים האחרים אני נופל בחזרה השישית. אני על אותו משקל כבר 4 חודשים ולא מתקדם. האם אתם ממליצים לרדת במשקל של המשקולת?
חשוב שוב לציין כי רק לפני פחות מחודש התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע אבל תמיד הייתי עובד על היד הקידמית פעם בשבוע ולא הייתי מפספס את האימון הזה.

תודה רבה

אז תוריד משקל שתוכל לסגור איתו 10X4 ביד קדמית ... ולא נראה לי יש לך פיגור בידיים , יותר לכיוון של שחיף בכללי

אין יותר מדי מה להגיד חוץ משתתאמן חזק וכמו שצריך ותאכל מספיק כדי לגדול, מבחינת חטוב זה לבחירתך,
מתי שתרגיש שמיצית תתחיל לחטב.

לך לפורטל כנס לתכנים הרלוונטיים אלייך ותתחיל לקרוא.
שוב שאל חופשי אם אתה צריך, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
היי,
אהיה יותר קונקרטי (נראה לי שכל מה שהוספתי סתם בילבל).
כרגע אני מרים 10 קילו בכל יד. המטרה היא 4*10 , בסט הראשון מצליח הכל, ובסטים הבאים בחזרה השישית אני גמור. השאלה אם להמשיך כך (בתקווה שאשתפר עם הזמן) או להוריד משקל ל-8 קילו? או בכלל לעלות במשקל?
תודה רבה

היי,
אהיה יותר קונקרטי (נראה לי שכל מה שהוספתי סתם בילבל).
כרגע אני מרים 10 קילו בכל יד. המטרה היא 4*10 , בסט הראשון מצליח הכל, ובסטים הבאים בחזרה השישית אני גמור. השאלה אם להמשיך כך (בתקווה שאשתפר עם הזמן) או להוריד משקל ל-8 קילו? או בכלל לעלות במשקל?
תודה רבה

תוריד משקל , שתוכל לסגור איתו את המספר חזרות זה ממש דפוק מה שאתה עושה . אם אתה בתכנית AB הייתי ממליץ לך לעשות נגיד 8-10X3 תרגיל ראשון ליד קדמית ואז עוד תרגיל של פאמפ בסגנון 12-15X3 עובד מצויין עלי בינתיים

תוריד משקל , שתוכל לסגור איתו את המספר חזרות זה ממש דפוק מה שאתה עושה . אם אתה בתכנית AB הייתי ממליץ לך לעשות נגיד 8-10X3 תרגיל ראשון ליד קדמית ואז עוד תרגיל של פאמפ בסגנון 12-15X3 עובד מצויין עלי בינתיים

נגיד אתה עושה פטישים 8x3,ואז עושה יד קדמית עם דאמבלים 12-15x3? מה זה בעצם נותן?

נגיד אתה עושה פטישים 8x3,ואז עושה יד קדמית עם דאמבלים 12-15x3? מה זה בעצם נותן?

האמת , אני נותן יד קדמית בעמידה 10-8X3 ואז בפריצ'ר 12-15X3 וזה עובד טוב , ככה אתה עובד יותר טוב על היד

האמת , אני נותן יד קדמית בעמידה 10-8X3 ואז בפריצ'ר 12-15X3 וזה עובד טוב , ככה אתה עובד יותר טוב על היד

אבל הרי עשית שלוש סטים,כול אחת עשר חזרות.
מה יתן לך עוד סטים לאותו שריר?

אני לא מבין בזה,אבל אם זה משהו טוב אז אני ישלב אותו בתוכנית שלי.

אבל הרי עשית שלוש סטים,כול אחת עשר חזרות.
מה יתן לך עוד סטים לאותו שריר?

אני לא מבין בזה,אבל אם זה משהו טוב אז אני ישלב אותו בתוכנית שלי.

זה 3 סטים בתרגיל אחר בזווית שונה (פריצ'ר) תעשה מה שבא לך אני אמרתי את שלי וד"א הגודל של היד זה היד האחורית ולא היד הקדמית

די, אני לא יכול יותר.

חברים, אתם מתעסקים בקקי! שניים/שלושה סטים ליד קדמית בסוף אימון זה די והותר, לא צריך לפמפם את היד הקדמית שעתיים מול המראה בחד"כ תוך כדי שאגות ששמורות לסקוואטים כבדים.
עדיין לא פגשתי אדם שהגיע לאימון יתר מכפיפות מרפקים אבל זה פשוט בזבוז זמן אטומי שהיה יכול ללכת לתרגילים הרציניים. אם יש לכם כוח בסוף האימון לדפוק שישה סטים ליד קדמית אתם לא מתאמנים כמו שצריך, חד וחלק.

די, אני לא יכול יותר.

חברים, אתם מתעסקים בקקי! שניים/שלושה סטים ליד קדמית בסוף אימון זה די והותר, לא צריך לפמפם את היד הקדמית שעתיים מול המראה בחד"כ תוך כדי שאגות ששמורות לסקוואטים כבדים.
עדיין לא פגשתי אדם שהגיע לאימון יתר מכפיפות מרפקים אבל זה פשוט בזבוז זמן אטומי שהיה יכול ללכת לתרגילים הרציניים. אם יש לכם כוח בסוף האימון לדפוק שישה סטים ליד קדמית אתם לא מתאמנים כמו שצריך, חד וחלק.
רשמתי לו את זה בהנחה שהוא מתאמן AB לא FBW

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות. וסליחה על האיחור (למה לא מקבלים הודעה למייל שיש תגובות חדשות ? )

לא-עובדים-על-יד-קדמית-בלי/הכרה-כדי-לפתח-אותה!!!
היא מתפתח בצורה טבעית מהסיבה שהיא מופעלת השאר האימון!, אז להוסיף שניי סטים נטו יד קדמית זה מעולה לא יותר!

לא-עובדים-על-יד-קדמית-בלי/הכרה-כדי-לפתח-אותה!!!
היא מתפתח בצורה טבעית מהסיבה שהיא מופעלת השאר האימון!, אז להוסיף שניי סטים נטו יד קדמית זה מעולה לא יותר!

מה?
אתה באמת ממליץ לבן אדם פה לא לעשות יותר מתרגיל אחד ליד קדמית? ועוד לא סתם תרגיל אחד, 2 סטים רק מאותו תרגיל!

זה כמו שתגיד לבן אדם שהוא לא יצטרך לעבוד רגליים אם הוא יעשה את כל התרגילים שלו בעמידה.

Back
למעלה תחתית