עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גירעון של 900 ? לא הגזמת קצת ?
אז נראה לך שאני יכול להשאר אם אותו התפריט שלי ולהתחיל להשתמש בקלן?אולי בזמן הסייקל של הקלן גרעון 900 יהיה טוב
קשה לי להאמין שבלעדיו זה יהיה טוב לטווח הארוך
לא יודע כמה זה ישנה...אחד הקטעים בקלן זה שהוא מגדיל את יכולת הגרעוןאולי קצת הגזמתי התחלתי 300 עליתי ל600
ועכשיו עוד קצת...
השאלה שלי הייתה אם אני צריך ריו דל פחמימה כדי להשתמש בקלן?
או שמספיק תפריט עם גרעון מסוים?
- - - עידכון הודעה - - -
אז נראה לך שאני יכול להשאר אם אותו התפריט שלי ולהתחיל להשתמש בקלן?
לא יודע כמה זה ישנה...אחד הקטעים בקלן זה שהוא מגדיל את יכולת הגרעון
אגב, שאלה שמאוד מעניינת אותי, קלן מונע איבוד מינימלי של מסת שריר, לכן האם יש טעם לשמור על רמות חלבון גבוהות [פי 2+] מלבד לתהליכי בנייה והורמונלים בגוף?לא יודע כמה זה ישנה...אחד הקטעים בקלן זה שהוא מגדיל את יכולת הגרעון
אגב, שאלה שמאוד מעניינת אותי, קלן מונע איבוד מינימלי של מסת שריר, לכן האם יש טעם לשמור על רמות חלבון גבוהות [פי 2+] מלבד לתהליכי בנייה והורמונלים בגוף?
האם אפשרי בעת שימוש בקלן להגיע לגירעון של 1200~ או יותר?
לאנגיד אני גרעון 500 אז הקלן עושה נגיד גרעון 1000 וככה יכול להמשיך לאכול די כמו שצריך ועוד לרדת באחוזי שומן?
קודם כל שאלה על גרעון 1200 היא מאוד כללית כי יש אנשים שיכולים להגיע לזה בלי קלןאגב, שאלה שמאוד מעניינת אותי, קלן מונע איבוד מינימלי של מסת שריר, לכן האם יש טעם לשמור על רמות חלבון גבוהות [פי 2+] מלבד לתהליכי בנייה והורמונלים בגוף?
האם אפשרי בעת שימוש בקלן להגיע לגירעון של 1200~ או יותר?
אפשר להגיד פשוט שקלן הוא תוסף שושמר על המסת שריר בזמן חיטוב?לא
אבל בקלן אתה תוכל להיות בגרעון קלורי גדול יותר מבלי לאבד מאסת שריר
קודם כל שאלה על גרעון 1200 היא מאוד כללית כי יש אנשים שיכולים להגיע לזה בלי קלן
אבל אפשר לעבור את המספרים בחיטוב בכ50% יותר (69*X)
ולא שמעתי אף פעם שיש טעם לשמור על כמות חלבון גדולה
http://www.kilogram.co.il/127/clen-קלן-המדריך-השלם/אפשר להגיד פשוט שקלן הוא תוסף שושמר על המסת שריר בזמן חיטוב?
ועוזר להגדיל את השריפת שומן (מעלה את קצב חילוף החומרים??)