תמונה הכוח של 6 חודשים של תזונה נכונה **transformation**

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
איזה מוטיבציה אתה בדיוק נותן?!,אתה נותן פה תכנית כ"כ גרוע שלא ראיתי בחיים שלי,שום מתאמן טביעי לא היה מתאושש ממנה,וילדים פה בפורום כמובן יאכולו את הסרט שאתה מאכיל אותם וגם יעשו אתה התוכנית המפגרת(האזהרה שלך עושה את התוכנית עוד יותר מפתע לביצוע) הזאת ובמקרה הטוב לא יגיעו לשום תוצאה ויהיו מעוכזבים ובמקרה הרע יקבלו פציעה.
לגבי מה יוצא לך מכל זה,יש מספיק אנשים שנהנים לזיין לאנשים אחרים במוח זה סוג של תחביב אני מניח..

חחחחח לזיין לאנשים במוח כתחביב אהבתי XD, אני לא ממליץ את התוכנית שלי לאף אחד ואמרתי את זה, הסיבה היחדה שרשמתי אותה היא שאנשים תמיד שואלים איך אני מתאמן ומה היא התוכנית שלי, ורק כך אני מגיע למצב שאני באמת מאמץ כל שריר למקסימום שלו, כי שאלתי כמה מאמנים כל שיטות אימון אבל כל אחד היה תונן לי תוכנית שבסוף אימון אני עדיין מרגיש שעוד לא עשיתי כלום יש בי מלא כוח לעוד, אז התחלתי לנסות שיטות שונות, המטרה שלי היא כל אימון לנצל את כוח השריר ב100% ובתוכנית הזאת אני מרגיש את זה שתמיד יום לאחר השרירים יהיו תפוסים רק כך אני אדק שעבדתי מספיק קשה, ואני כן חושב שזה יותר מדי העמשה על השריר אבל כל בנאדם ומה שמתאים לו, ואם מישהו רוצה להתחיל כך אני ממליץ שיתחיל בחצי מהתרגילים שך כל אימון שרשום אבל עדיין להתייעץ עם מאמן.

והמוטיבציה היא אם אתה לא מתכנן להיות אלוף עולם אז לא להתקרב לסטרואידים בגלל שזה נקרא להיות עצלן, ויש אנשים שחושבים שרק עם סטרואידים בנאדם יכול להגיע לתוצאות מרשימות ואני פה להראות שבכלל לא צריך את זה, רק התמדה תזונה ועבודה קשה, זה בכלל לא קל אבל בהחלט שווה את זה.

then you must be the biggest natural guy in the world
hahahahhahaha come on we all know that you'r not natural and your results are still very good

חחחחח לזיין לאנשים במוח כתחביב אהבתי XD, אני לא ממליץ את התוכנית שלי לאף אחד ואמרתי את זה, הסיבה היחדה שרשמתי אותה היא שאנשים תמיד שואלים איך אני מתאמן ומה היא התוכנית שלי, ורק כך אני מגיע למצב שאני באמת מאמץ כל שריר למקסימום שלו, כי שאלתי כמה מאמנים כל שיטות אימון אבל כל אחד היה תונן לי תוכנית שבסוף אימון אני עדיין מרגיש שעוד לא עשיתי כלום יש בי מלא כוח לעוד, אז התחלתי לנסות שיטות שונות, המטרה שלי היא כל אימון לנצל את כוח השריר ב100% ובתוכנית הזאת אני מרגיש את זה שתמיד יום לאחר השרירים יהיו תפוסים רק כך אני אדק שעבדתי מספיק קשה, ואני כן חושב שזה יותר מדי העמשה על השריר אבל כל בנאדם ומה שמתאים לו, ואם מישהו רוצה להתחיל כך אני ממליץ שיתחיל בחצי מהתרגילים שך כל אימון שרשום אבל עדיין להתייעץ עם מאמן.

והמוטיבציה היא אם אתה לא מתכנן להיות אלוף עולם אז לא להתקרב לסטרואידים בגלל שזה נקרא להיות עצלן, ויש אנשים שחושבים שרק עם סטרואידים בנאדם יכול להגיע לתוצאות מרשימות ואני פה להראות שבכלל לא צריך את זה, רק התמדה תזונה ועבודה קשה, זה בכלל לא קל אבל בהחלט שווה את זה.

יש פה אלפיים גולשים שעושים את המקסימום בשביל להתקדם , ורחוקים מהמראה שלך שנות אור .. לא יודע למה אתה חושב שזה יגרום למישהו לשינוי תפיסתי

• פותח/ת השרשור
then you must be the biggest natural guy in the world
hahahahhahaha come on we all know that you'r not natural and your results are still very good

haha if you really think that then you never looked up "natural bodybuilder" in youtube or google, and dude if that was true you think ill still be here? or even bothering to give motivation to anyone and make them believe in themselves that can get amazing results without using any steroids, anyway dude all im trying to do is send a message across every young fella that's looking to gain some muscle because in our bodybuilding society everyone think that if you wanna gain a bit of muscle you gotta use steroids, well my friend im here to give an example to everyone out there that think steroids are the answer and its not!

my goal is to motivate those who want to look good or even great not those who wanna be number one in the world, if you want to be number one in the world you gotta do and use everything to get there and i wont say no to that, but if you just want to gain muscle to look good but not compete in competitions, taking steroids will destroy your motivation to ever workout again when you stop taking it because you will feel the difference and you will feel them hard.

הייתה ענק לפני שהתחלתה להתאמן

• פותח/ת השרשור
יש פה אלפיים גולשים שעושים את המקסימום בשביל להתקדם , ורחוקים מהמראה שלך שנות אור .. לא יודע למה אתה חושב שזה יגרום למישהו לשינוי תפיסתי

אם אני יכול לשכניע אחד או שנים שהם לא צריכים סטרואידים כדי לעלות בשריר או מאסה אז זה מספיק לי, אני כרגע עובר לומד וגם מתאמן 6 ימים בשבוע אז כרגע קשה לקחת את זה עוד צעד ולהתחיל להשקיע באנשים חזק, אבל יבוא יום ואני אתחיל לעזור לאנשים ולהשקיע בהם כמו שצריך לנסות לעזור לכמה שיותר אפילו אם זה 1 או 1000, אם בנאדם מאמין בעצמו הוא יכול להגיע מאוד רחוק.

זה מה שנקרא הוכחה למה שאני אומר,פיצולים מביאים לגדילה מטורפת אם עושים אותם עם אוכל והשקעה נכונה רואים את זה על סעיד ואם הוא היה על חומרים לא היה מקום בתמונה בשבילו, כל הכבוד לך סעיד תמשיך ככה אני מאמין שאתה טבעי פשוט רוב האנשים לא הגיעו לרמה שלך קשה להם לקבל את זה שאתה טבעי .

• פותח/ת השרשור
הייתה ענק לפני שהתחלתה להתאמן

דבר איתי בפיסבוק אראה לך תמונה איך הייתי לפני האימונים

https://www.facebook.com/saeed.salami.9?ref=tn_tnmn

- - - עידכון הודעה - - -

זה מה שנקרא הוכחה למה שאני אומר,פיצולים מביאים לגדילה מטורפת אם עושים אותם עם אוכל והשקעה נכונה רואים את זה על סעיד ואם הוא היה על חומרים לא היה מקום בתמונה בשבילו, כל הכבוד לך סעיד תמשיך ככה אני מאמין שאתה טבעי פשוט רוב האנשים לא הגיעו לרמה שלך קשה להם לקבל את זה שאתה טבעי .

תודה רבה אחי מעריך את זה! אבל אני רוצה שהאנשים האלו שלא הגיעו אלי שידעו שהם כן יכולים ואפילו יותר ובלי סטרואידים 😃

אני מתאמן 3 שנים 5 אימונים בשבוע ואני עשיתי כבר תוכנית של 6 פעמים בשבוע למשך 3 חודש לא אינטנסיבית כמו שלך אבל בכיוון.
אני פחות או יותר בגודל שלך לא חטוב כמוך אבל מרחק של אחוזים בודדים
לפי התגובות של אנשים פה על טבעי\לא טבעי אני מניח שאת התמונה שלי אני כבר לא אעלה כשאגיע ל 8%. חבל לי על כל התגובות השליליות והצרות עין שאקבל.
אני באמת מאמין לך בלב שלם.

אני מתאמן 3 שנים 5 אימונים בשבוע ואני עשיתי כבר תוכנית של 6 פעמים בשבוע למשך 3 חודש לא אינטנסיבית כמו שלך אבל בכיוון.
אני פחות או יותר בגודל שלך לא חטוב כמוך אבל מרחק של אחוזים בודדים
לפי התגובות של אנשים פה על טבעי\לא טבעי אני מניח שאת התמונה שלי אני כבר לא אעלה כשאגיע ל 8%. חבל לי על כל התגובות השליליות והצרות עין שאקבל.
אני באמת מאמין לך בלב שלם.

יש מצב אתה שולח לי תמונה בפרטי ? אני מסוקרן לראות איך אתה נראה

כול הכבוד לך!

את האמת שגם ליפני היית גדול מאוד.

ואו שינוי עדיר כל הכבוד

יש לך תפריט מסודר? אם כן כמה קלוריות אתה מכניס ביום? (מעניין אותי כמה אוכל בחור בגודל שלך)

הבנתי שאתה לא אוכל מוצרי חלב. זה נכון?

• פותח/ת השרשור
יש לך תפריט מסודר? אם כן כמה קלוריות אתה מכניס ביום? (מעניין אותי כמה אוכל בחור בגודל שלך)

ארוחת בוקר: בננה אחת,100גרם שיבולת שועל, כפית 20גרם חמאת בוטנים, <--- אלו אני שם בבלנדיר עם כוס מימם, ו4 ביצות קשות אבל רק אחת אני אוכל עם הצהוב (ס"כ: 95גרם פחמימה, 30גרם חלבון, 8גרם שומן, 580 קלוריות) 3 כדורי אומגה 3 ו3 כדורי מולטיוויתאמין

שאר היום אני מכין סיר שיש בו 600גרם חזה עוף ו300 גרם עדשים אני מבשל כל פעם בסגנון אחר אבל תמיד בישול לא מתקרב לשמן (ס"כ: 180גרם פחמימה, 255גרם חלבון, 30גרם שומן, 2000 קלוריות) אני מחלק את זה ל3-5 ארוחות תלוי בזמנים שלי.

אני מנסה לרדת במשקל אבל אני לא עושה אירובי בכלל כרגע אז אני יורד מקצב ממש איטי אבל שומר על מסת שריר ב100%

- - - עידכון הודעה - - -

הבנתי שאתה לא אוכל מוצרי חלב. זה נכון?

כן אני לא נוגיע במוצרי חלב, אם אני צריך אני מכין חלב שקדים שזה ממש קל להכין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית