הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הכוח של 6 חודשים של תזונה נכונה **transformation**

מצב
השרשור נעול

saeed.sal

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
171
64
5
גוליס ועכו
הנה שתי תמונות, אחת שבדיוק חודש אחרי השחרור בתחילה של תזונה מסודרת והשניה אחרי 5 חודשים. מה שעשיתי זה שהתחלתי לעקוב אחרי כמה גרמים של פחמימה,חלבון,ושומן אני אוכל ביום והתחלתי לתאם את הכמיות כפי שמתאים לי, וגם לעקוב אחרי מקור הפחמימה והחלבון ומתי לקחת אבל לא אכנס לזה עכשיו.
מקור החלבון שלי הוא : חזה עוף, דג, עדשים, *לפעמים ביצים*
פחמימה : עדשים, שיבולת שועל, פירות וירוקות
שומן : שקדים, חמאת בוטנים,*לפעמים ביצים*
תוספים : אומגה 3,opti men* multivitiman,creatine monohydrate*
(ללא אבקות חלבון)

תוכנית אימונים שלי:

יום ראשון: חזה, 6 תרגילים, 2 חזה ישר, 2 עליון, 2 תחתון, 3 סטים 12 חזרות סט שלישי לא פחות מ10 חזרות (ביום הזה רק אחיזה צרה זאת אומרת הידיים לא עוברים 90 מעלות באחיזה)
יום שני: רגלים, 7 תרגילים, 3 סטים, 12 חזרות
יום שלישי: כתפיים, 10 תרגילים, 1 לחיצת כתפיים, 2 חלק קדמי, 2 חלק צדדי, 2 חלק אחורי, 2 טראפז, 3 סטים 12 חזרות
יום רביעי: חזה, 6 תרגילים, 2 חזה ישר, 2 עליון, 2 תחתון, 3 סטים 12 חזרות סט שלישי לא פחות מ10 חזרות (ביום הזה רק אחיזה רחבה זאת אומרת הידיים תמיד 130-140 מעלות באחיזה)
יום חמישי: גב, 10 תרגילים, 1 דיאד ליפת, 3 למשולש, 3 לעובי (כמו מסור וחתירה), 3 overhead לחלק הקדמי של המשולש
יום שישי: ידיים, 8 תרגילים 4 קדמיית, 4 אחורית
שבת: מנוחה
**כל אימון 80% שונה מהאחרון שעשיתי בתרגילים (חוץ מאימוני חזה)**
היקף הייד 46.5ס"מ מתחת ל10% שומן גוף **ללא אימון**

***!!!לא ממליץ את התוכנית הזאת לאף אחד בלי ייעוץ של מדריך קושר מורשה!!!***

חודש ראשון

חודש שישי

נערך לאחרונה:
נתונים לפני אחרי אפשר?
מוניטין.

• פותח/ת השרשור
נתונים לפני אחרי אפשר?
מוניטין.

אין לי נתונים לתת.... לפני הייתי 96 קילו כרגע 94 אבל עליתיי במסה הרבה לפי הבגדים שלי...

בקשר לאוכל לפני היה על הפנים פשוט אוכל מה שיכול עם אבקות חלבון עכשיו אני על תוכנית מסודרת כמו שצרך ואני יכול להגיד שלפי ההתקדמות הזאת תוך שנה וא שנתיים אני יכול לעשות עוד הרבה רהבה שיפורים והתפתחות.

אני לא יודע אם אתה מוזרק אוו לא אבל בכל מקרה עבודה יפה גם אם אתה לוקח אם אתה לא לוקח אז ביכלל שיפור מטורף כול הכבוד

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם אתה מוזרק אוו לא אבל בכל מקרה עבודה יפה גם אם אתה לוקח אם אתה לא לוקח אז ביכלל שיפור מטורף כול הכבוד

לא אחי לא לוקח, אחד המטרות שלי היא להראות לאנשים לאן הם יכולים להגיע עם התמדה ועבודה קשה בלי לזרוק כסף ובריאות רק כדי להראות מגודלים. אבל לא לאלו שרוצים קריירה בבודיבלדינג.

מה התכנית אימונים שלך אם מותר לי לשאול ?

לא אנושי.
אנשים פה לא יאמינו לך שאתה טבעי, אבל שמע שאם אתה טבעי כתוב ספר.

מה היקף יד סתם? סתם לסקרנות

אתה עובד עם תוכניות מפוצלת או לא?
מה התוכנית שלך?

• פותח/ת השרשור
מה התכנית אימונים שלך אם מותר לי לשאול ?

תוכנית אימונים שלי:

יום ראשון: חזה, 6 תרגילים, 2 חזה ישר, 2 עליון, 2 תחתון, 3 סטים 12 חזרות סט שלישי לא פחות מ10 חזרות (ביום הזה רק אחיזה צרה זאת אומרת הידיים לא עוברים 90 מעלות באחיזה)
יום שני: רגלים, 7 תרגילים, 3 סטים, 12 חזרות
יום שלישי: כתפיים, 10 תרגילים, 1 לחיצת כתפיים, 2 חלק קדמי, 2 חלק צדדי, 2 חלק אחורי, 2 טראפז, 3 סטים 12 חזרות
יום רביעי: חזה, 6 תרגילים, 2 חזה ישר, 2 עליון, 2 תחתון, 3 סטים 12 חזרות סט שלישי לא פחות מ10 חזרות (ביום הזה רק אחיזה רחבה זאת אומרת הידיים תמיד 130-140 מעלות באחיזה)
יום חמישי: גב, 10 תרגילים, 1 דיאד ליפת, 3 למשולש, 3 לעובי (כמו מסור וחתירה), 3 overhead לחלק הקדמי של המשולש
יום שישי: ידיים, 8 תרגילים 4 קדמיית, 4 אחורית
שבת: מנוחה
**כל אימון 80% שונה מהאחרון שעשיתי בתרגילים (חוץ מאימוני חזה)**
היקף הייד 46.5ס"מ מתחת ל10% שומן גוף **ללא אימון**

***!!!לא ממליץ את התוכנית הזאת לאף אחד בלי ייעוץ של מדריך קושר מורשה!!!***

לא אחי לא לוקח, אחד המטרות שלי היא להראות לאנשים לאן הם יכולים להגיע עם התמדה ועבודה קשה בלי לזרוק כסף ובריאות רק כדי להראות מגודלים. אבל לא לאלו שרוצים קריירה בבודיבלדינג.

בא לך להראות בדיקות דם כחלק מהתהליך שאתה מדבר אליו ?

• פותח/ת השרשור
בא לך להראות בדיקות דם כחלק מהתהליך שאתה מדבר אליו ?

הםםם גם כך אני צריך בדיקה בגלל בעית הכולסטרול שלי, אולי אשאל את הרופא אם אפשרי גם למה לא, אם אז ישכניע כמה אנשים שלא לקחת אז בכיף.

אם גדלת מהתוכנית הנוראית הזאת, וגדלת כמו מטורף אתה פשוט SUPER HUMAN
מוניטין

• פותח/ת השרשור
אם גדלת מהתוכנית הנוראית הזאת, וגדלת כמו מטורף אתה פשוט SUPER HUMAN
מוניטין

התחלתי לאמן מישהוא איתי באופן אישי על התוכנית הזאת אני רוצה לראות מה יצא מזה, אני גם אעדכן תמונות משלו אחרי 3+ חודשים

יפה מאוד ! אתה יכול לפרט יותר על התכונית ? תרגילים ? חזרותXסטים ?

• פותח/ת השרשור

איההההה לא עשיתי שום אירובי....אבל כן ירדתי איזה שלוש קילו אבל עליתי במידות בבגדים וגם גדילה בחזה והרגלים אני רואה הרבה לא מעט

- - - עידכון הודעה - - -

יפה מאוד ! אתה יכול לפרט יותר על התכונית ? תרגילים ? חזרותXסטים ?

אני לא יכול להסביר איזה תרגילים אני עושה בדיוק אבל יש לך את כל הבסיס שאני עושה רשום למעלה כולל מפסר תרגילים סיטים וחזרות

אתה נראה מצויין,גבר שחרר כבר עם הקטע הזה של הטבעי,אם יש כאן אנשים עיוורים שלא רואים ע"פ התמונות שטבעי אתה לא,אז התוכנית המפגרת שלך מוכיחה את זה.
אני לא מזלזל לרגע,אתה נראה מצויין,אבל חאלס להיות ליצן

• פותח/ת השרשור
אתה נראה מצויין,גבר שחרר כבר עם הקטע הזה של הטבעי,אם יש כאן אנשים עיוורים שלא רואים ע"פ התמונות שטבעי אתה לא,אז התוכנית המפגרת שלך מוכיחה את זה.
אני לא מזלזל לרגע,אתה נראה מצויין,אבל חאלס להיות ליצן

אני טבעי אחי, ואני לא בנאדם שמפחד או אכפת לו להודות במשהוא ואין שום סיבה לשקר בקשר לזה, זה לא עושה לי כסף ולא מרוויח לי כלום, הדבר היחיד שאני רוצה הוא לתת מוטבציה לאנשים שלא מחפשים קריירה בבודיבלדינג שהם יכולים להגיע רחוק בלי להזריק חומרים כימיים לגוף.

אני טבעי אחי, ואני לא בנאדם שמפחד או אכפת לו להודות במשהוא ואין שום סיבה לשקר בקשר לזה, זה לא עושה לי כסף ולא מרוויח לי כלום, הדבר היחיד שאני רוצה הוא לתת מוטבציה לאנשים שלא מחפשים קריירה בבודיבלדינג שהם יכולים להגיע רחוק בלי להזריק חומרים כימיים לגוף.

איזה מוטיבציה אתה בדיוק נותן?!,אתה נותן פה תכנית כ"כ גרוע שלא ראיתי בחיים שלי,שום מתאמן טביעי לא היה מתאושש ממנה,וילדים פה בפורום כמובן יאכולו את הסרט שאתה מאכיל אותם וגם יעשו אתה התוכנית המפגרת(האזהרה שלך עושה את התוכנית עוד יותר מפתע לביצוע) הזאת ובמקרה הטוב לא יגיעו לשום תוצאה ויהיו מעוכזבים ובמקרה הרע יקבלו פציעה.
לגבי מה יוצא לך מכל זה,יש מספיק אנשים שנהנים לזיין לאנשים אחרים במוח זה סוג של תחביב אני מניח..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית