הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטה דל פחמימה.

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,

מה הכללים שצריך לשמור עליהם בדיאטה דל פחמימה לחיטוב?
מה אני יכול לאכול בבית ספר? אני רגיל לקחת סנדוויצים עם גבנצ ומלפפון.
כמובן שאני לא אוכל ג'אנק,או שתייה מתוקה.

אירובי בהליכון סקי יעזור לי במטרה?(להוריד שומנים)

נערך לאחרונה:
כל דיאטה דלת פחמימה דוגלת בדברים אחרים
ככה שקשה להביא כללים (שלא מובנים מאליו).
בבית ספר אתה יכול להביא קופסאות עם אוכל\שקדים\קוטג' עם קרחון ליד שישמור על הקור

שריפת שומנים נגרמת מגרעון קלורי - אירובי יכול להיות כלי עזר להגדלת הגרעון

שלום,
נא לקרוא את ההרכזה פעם הבאה לפני פרסום שאלות:
http://www.lbs.co.il/announcement.php?f=33

לשאלתך תעבור בהכרזה על הלינק של "המדריך המלא לחיטוב הגוף", יהיה הסבר שם על תזונה ואימונים לחיטוב

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כל דיאטה דלת פחמימה דוגלת בדברים אחרים
ככה שקשה להביא כללים (שלא מובנים מאליו).
בבית ספר אתה יכול להביא קופסאות עם אוכל\שקדים\קוטג' עם קרחון ליד שישמור על הקור

שריפת שומנים נגרמת מגרעון קלורי - אירובי יכול להיות כלי עזר להגדלת הגרעון

איך אני בודק כמה קלוריות אני צריך לצרוך בשביל להיות על נייטרלי?
גובה: 1.90
משקל: 88

הסתבכתי עם כול נ-bmr rmr וכול הדברים האלה.

איך אני בודק כמה קלוריות אני צריך לצרוך בשביל להיות על נייטרלי?
גובה: 1.90
משקל: 88

הסתבכתי עם כול נ-bmr rmr וכול הדברים האלה.
מחשבון RMR וBMR:
http://www.pubdiet.com/pubdiet/calculator.asp
אם אתה לא עובד פיזי/מתאמן כל יום אל תכניס שעות לעמודת אימון, תכניס שעות בבי"ס/לימודים כ"עבודה משרדית" ושאר השעות ביום זה פנאי.
אחרי שתסיים הכל יהיה רשום לך בצד RMR וBMR מוערכים.

להתייחס לדיילי נידס כנייטרלי?

כן, אבל אל תסמן שאתה מתאמן אלא אם כן אתה עושה אימון כל יום/אירובי כל יום.
בנוסף תסמן שעות שינה מירביות בשבוע, אם אתה ישן 7 שעות ממוצע אבל לפעמים 8 שעות תסמן שאתה ישן 8 שעות

זה חישוב סטנדרטי של RMR כפול 1.3 עד 1.4 לאנשים עם עבודה משרדית

• פותח/ת השרשור
כן, אבל אל תסמן שאתה מתאמן אלא אם כן אתה עושה אימון כל יום/אירובי כל יום.
בנוסף תסמן שעות שינה מירביות בשבוע, אם אתה ישן 7 שעות ממוצע אבל לפעמים 8 שעות תסמן שאתה ישן 8 שעות

זה חישוב סטנדרטי של RMR כפול 1.3 עד 1.4 לאנשים עם עבודה משרדית

אחי מה אני יכול לקחת לאכול בבית ספר?
הייתי רגיל לקחת לחמניות,אבל זה מלא פחמימות..

יצא לי 2877,זה הרבה לא?
בדל פחמימה כמה קלוריות לצרוך?

נערך לאחרונה:
את הבגטים תחליף בלחם קל/חיטה מלאה/דגנים או כל דבר שהוא פחמימה מורכבת ולא פשוטה.
אם הנטרלי שלך הוא 2877 קלוריות(מה שלא נראה לי לפי הנתונים הבסיסיים שנתת) ליום תתחיל בהפחתה של 500-700 קלוריות.כשמדובר על דל פחמימה ,מדברים על העובדה שאתה צורך פחות פחמימות,כל אחד ושיטתו הוא.
למשל בחיטוב רגיל לצרוך 50-70 גרם שומן שהם 450-630 קלוריות,למשקל שלך בערך 180-200 גרם חלבון שזה סביב ה 800 קלוריותו עוד 150 גרם פחמימות (משהו סביב ה 600 קלוריות)כך שאתה מגיע לסביבות ה 2000 קלוריות.בחיטוב דל פחמימה אתה מוריד את הפחמימות ומעלה את ערכי השומן ובעיקר את ערכי החלבון עד לגבול ה 2000 קלוריות למשל(אם זה הגרעון שקבעת).

הנייטרלי שלך במצב שאתה לא פעיל באזור ה2100, ה2800 תחשיב לימים של אימון.
בכל מקרה, לחם קל עם טונה או חביתה לא צריך להיות בעיה, אפילו 2 סנדוויצ'ים של לחם קל שיש בהם חלבון.
ותכניס את זה לתפריט היומי

• פותח/ת השרשור
את הבגטים תחליף בלחם קל/חיטה מלאה/דגנים או כל דבר שהוא פחמימה מורכבת ולא פשוטה.
אם הנטרלי שלך הוא 2877 קלוריות(מה שלא נראה לי לפי הנתונים הבסיסיים שנתת) ליום תתחיל בהפחתה של 500-700 קלוריות.כשמדובר על דל פחמימה ,מדברים על העובדה שאתה צורך פחות פחמימות,כל אחד ושיטתו הוא.
למשל בחיטוב רגיל לצרוך 50-70 גרם שומן שהם 450-630 קלוריות,למשקל שלך בערך 180-200 גרם חלבון שזה סביב ה 800 קלוריותו עוד 150 גרם פחמימות (משהו סביב ה 600 קלוריות)כך שאתה מגיע לסביבות ה 2000 קלוריות.בחיטוב דל פחמימה אתה מוריד את הפחמימות ומעלה את ערכי השומן ובעיקר את ערכי החלבון עד לגבול ה 2000 קלוריות למשל(אם זה הגרעון שקבעת).

הנייטרלי שלך במצב שאתה לא פעיל באזור ה2100, ה2800 תחשיב לימים של אימון.
בכל מקרה, לחם קל עם טונה או חביתה לא צריך להיות בעיה, אפילו 2 סנדוויצ'ים של לחם קל שיש בהם חלבון.
ותכניס את זה לתפריט היומי

אז לפי הנתונים שלי הנייטרלי הוא 2100? וכשאני בחדר כושר/אירובי הוא 2800? אז אני צריך לצרוך בשלילי 1600-2300?

ואתם מכירים את הלחם קוביות הזה? זה לחם מלא?
ובאיזה אתר אני יכול לבנות תפריט?

אז לפי הנתונים שלי הנייטרלי הוא 2100? וכשאני בחדר כושר/אירובי הוא 2800? אז אני צריך לצרוך בשלילי 1600-2300?

ואתם מכירים את הלחם קוביות הזה? זה לחם מלא?
ובאיזה אתר אני יכול לבנות תפריט?

מה זה לחם קוביות?קרוטונים?

אם הנטרלי שלך הוא 2100 זה לא אומר שבחדר כושר הוא 2800 בוודאות .יותר הייתי הולך לעוד כ200-300 קלוריות לשעה לאימון משקולות וכפול מזה לאימון אירובי.
יש תפריטים מוכנים בכל מיני מקומות תקיש בגוגל תפריטים לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
מה זה לחם קוביות?קרוטונים?

אם הנטרלי שלך הוא 2100 זה לא אומר שבחדר כושר הוא 2800 בוודאות .יותר הייתי הולך לעוד כ200-300 קלוריות לשעה לאימון משקולות וכפול מזה לאימון אירובי.
יש תפריטים מוכנים בכל מיני מקומות תקיש בגוגל תפריטים לחיטוב.

לחם פרוס,אני יצלם היום.
בכללי מה כדאי/אפשר או אסור לאכול?

לחם פרוס,אני יצלם היום.
אתה לא צריך לצלם, אתה יכול לקרוא ברשימת המרכיבים של הלחם שמופיעה על הניילון שעוטף אותו. שים לב שאם יש בו גם "קמח חיטה מלא" וגם "קמח חיטה" הוא לא ממש לחם מלא, למרות שלפי החוק (המטופש) מותר ליצרן לקרוא לו כך ברגע שיש בו יותר מ 50% קמח מלא.

לחם פרוס,אני יצלם היום.
בכללי מה כדאי/אפשר או אסור לאכול?

אתה שואל שאלות מאוד כלליות.תיכנס למאמרים ותקרא.באופן כללי אחרי שתבנה לך תפריט הדברים ייראו לך ברור יותר.הקווים הכלליים והמנחים הם שהפחמימות שתצרוך ברובם יהיו מורכבות (זאת אומרת תיפרד ממתוקים ובצקים לתקופה הזאת) והשומנים צריכים להיות טובים,זאת אומרת משמן זית,זיתים טחינה וכו'.

אם כבר יש דיון על דל פחמימה חבל לפתוח עוד אחד אז אשאל שאלה שלא קשורה לפותח האשכול-
יש הבדל בין דל פחמימה קיצוני של 20-30 גרם פחמימה, לדל של 40-60 גרם פחמימה לדל מתון של 90-95 גרם פחמימה (לא מעל 100)?
אם גם 99 וגם 1 גרם פחמימה זה דל, למה אנשים סתם מקצצים כל כך חזק פחמימה?
זה סתם יוצר בעיות כמו רעב, דחף לפחמימות ובעיות עם מצבי רוח וכו'.

Back
למעלה תחתית