- פותח/ת השרשור
בלי דדליפט זה לא יהיה ss לא?אני חושב שאם אתה מתאמן מתחיל אל תכנס בכלל לדדליפט .. תנסה לעשות פשיטה ברכיים במכונה יעודית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי דדליפט זה לא יהיה ss לא?אני חושב שאם אתה מתאמן מתחיל אל תכנס בכלל לדדליפט .. תנסה לעשות פשיטה ברכיים במכונה יעודית
בלי דדליפט זה לא יהיה ss לא?
לעלות לפה את הטכניקה?תעשה דדליפט ואל תקשיב לעצות אחיתופל.
לעלות לפה את הטכניקה?
זה בסדר בינתיים לעשות את הסקוואט ולעלות משקלים בסמית מאשין,תוך כדי שאני לומד את הטכניקה במוט חופשי? (מוט בלי משקל)כן, תעלה סרטוני טכניקה של כל התרגילים.
זה בסדר בינתיים לעשות את הסקוואט ולעלות משקלים בסמית מאשין,תוך כדי שאני לומד את הטכניקה במוט חופשי? (מוט בלי משקל)
זה בסדר להיעזר במדריך?לא, תתמקד אך ורק בסקוואט חופשי.
זה בסדר להיעזר במדריך?
איך אני עובר מקביל בידיוק?תצלם מזווית יותר ברורה. מה שאני יכול להגיד לך בינתיים, בפרס האחיזה שלך רחבה מדי, בדדליפט תיישר את הגב ותנסה לעלות בקו ישר, בסקוואט תעבור כבר את המקביל! ולפי הזווית נראה שאתה בגב ישר.
כל אלו הערות, לא עלבונות. פעם הבאה שאתה מעלה סרטוני טכניקה תצלם מהצד וכשרואים את כל גופך.
אל תתבאס, לוקח זמן ללמוד את הטכניקה, בהצלחה!
יורד יותר, מקביל=הירך||לרצפה, שהירידה לא תפגע במשהו אחר, כן? 😃איך אני עובר מקביל בידיוק?
תודה על ההערות,פעם הבאה אני יישם אותם
תודה רבה אחי.. היה לי מצב קצת מוזר שהתחלתי לתרגל את הדדליפט אנשים הסתכלו עליי במבט מוזר כזה של מה אתה חושב שאתה עושה?יורד יותר, מקביל=הירך||לרצפה, שהירידה לא תפגע במשהו אחר, כן? 😃
אם תמשיך להתמיד, לאכול ולהעלות משקל על המוט, יום יבוא ואתה תסתכל על כל הסובבים אותך במכון מוזר.😃תודה רבה אחי.. היה לי מצב קצת מוזר שהתחלתי לתרגל את הדדליפט אנשים הסתכלו עליי במבט מוזר כזה של מה אתה חושב שאתה עושה?
חחח,קצת מודאג מהטכניקה של הדדליפט אבל אני מקווה שאני ישפראם תמשיך להתמיד, לאכול ולהעלות משקל על המוט, יום יבוא ואתה תסתכל על כל הסובבים אותך במכון מוזר.😃
חחח,קצת מודאג מהטכניקה של הדדליפט אבל אני מקווה שאני ישפר
אני יודע שהכול פה טעויות,רואים שאני לא יודע עד הסוף מה אני עושה.. בכל זאת פעם ראשונה.
תודה רבה אני ישפר באימון הבאפרס:
1. אתה מוציא את המוט הפוך, כיוון ההוצאה צריך להיות כך שהראק יהיה מולך. אתה לא רוצה אחרי סט כבד לעשות רוורס.
2. האחיזה רחבה בטירוף, אתה צריך להחזיק את המוט כך שהאמה ניצבת לקרקע ולמוט והמרפקים נמצאים מתחתיו. אחרי שתסדר את האחיזה תרים מרפקים ותוציא חזה.
3. אל תנוח למטה, תשתמש בשלב האקסצנטרי (הירידה) בשביל להעיף את המוט למעלה כמה שיותר מהר (stretch reflex).
4. תסתכל תמיד קדימה, זה עוזר ביציבות.
דדליפט:
1. יותר מדי דברים לשנות, תקרא את "דדליפט - המדריך למאמנים" בפורום פאוורליפטינכ (נעוץ).
סקוואט:
1. היציאה הפוכה, כמו בפרס.
2. תעבור קצת על סרטוני טכניקה שאנשים אחרים העלו ותראה מה הדגשים שנתנו להם, אני אשמח להגיב על הסט הבא שתצלם כי גם כאן יש לי יותר מדי דברים לכתוב.
כללי:
1. אל תצלם בportrait, תמיד landscape.
2. בשביל למקסמם חשיפה - תעלה לפורום פאוורליפטינג את הסרטונים שלך באשכול מרוכז, יש הרבה אנשים שבכלל לא נכנסים לשרשור הזה.
3. תן למישהו לצלם אותך מהצד, קשה מאוד לשפוט טכניקה מנקודת מבט של נמלה (יש מדריך על צילום סרטוני טכניקה בפורום).