הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש שאני מתחזק רק בגוף העליון(לא בטן)

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,

אני מתאמן כחודש וחצי,אני מרגיש שהתחזקתי רק בגוף העליון(כתפיים,יד קדמית,אמה,וקצת בגב העליון)
הבטן שלי במצב על הפנים וכך גם הגוף התחתון,אני עושה לגוף תחתון לג פרס+סקוואט במכונה.

אני לא מחפש תוצאות מהירות,פשוט אני רוצה פרופורציות.
התוכנית שלי :

a:

בנץ פרס-חיובי+רגיל
פרפר במכונה
מילטרי פרס
בנט אובר רגיל-אני עומד,מחזיק את המוט הכי צר שאפשר באמצע ואז מעלה עד לכתפיים בערך
יד אחורית-עושה את הדבר הזה שמחזיקים כמו חוט שחור עם דברים בצדדים ואז מושך לגוף.

B:

סקוואט במכונה
לג פרס
חתירה במכונה
פולי רחב לשריר ה-lats
כפיפת מרפקים עם מוט ישר
פטישים בעמידה

אין לי פה תרגילים בכלל לבטן,איזה תרגילים אתם ממליצים לי? ומה לגבי הרגליים?(אני לא חושב שיש לי גנטיקה לskinny legs כי לאבא שלי יש רגליים דיי גדולות).
אם צריך תמונה אין לי בעיה להעלות.
גובה:1.90(רגליים ארוכות)
משקל 89

אתה לא עושה סקוואט חופשי ולא דדליפט, שני תרגילים הכי בסיסיים שיש לפלג גוף תחתון, מה ציפית ?

• פותח/ת השרשור
אתה לא עושה סקוואט חופשי ולא דדליפט, שני תרגילים הכי בסיסיים שיש לפלג גוף תחתון, מה ציפית ?

שמע,יש לי בעיה עם השווי משקל שלי.
אני גבוה והגובה הוא בגלל הרגליים הארוכות שלי,קשה לי להשתלט עליהם כמו שצריך ואני מפחד.

סקוואט במכונה לא עובד כמו בסקוואט חופשי?
אתה אומר כדאי לי לשלב דדליפט ? יהיה בסדר לשלב לבנתיים רק דלליפט ?(ולהשאר עם הסקוואט במכונה לבנתיים)

אני גבוה והגובה הוא בגלל הרגליים הארוכות שלי,קשה לי להשתלט עליהם כמו שצריך ואני מפחד.

אתה אומר כדאי לי לשלב דדליפט ? יהיה בסדר לשלב לבנתיים רק דלליפט ?(ולהשאר עם הסקוואט במכונה לבנתיים)
התירוץ המפגר ביותר שיצא לי לשמוע, אני 1.90 ס"מ ואני עושה סקוואט ודדליפט כמו כולם

קצת תירוצים, אתה לא חושב?
אין סיבה שהגובה לא יאפשר לך לעשות סקוואט נורמלי

סקוואט במכונה מבטל הרבה מאוד שרירים ברגליים שהיו עובדים בחופשי.
ולשלב דדליפט עדיף מכלום אבל לדעתי גם להתחיל סקוואט חופשי.

• פותח/ת השרשור
קצת תירוצים, אתה לא חושב?
אין סיבה שהגובה לא יאפשר לך לעשות סקוואט נורמלי

סקוואט במכונה מבטל הרבה מאוד שרירים ברגליים שהיו עובדים בחופשי.
ולשלב דדליפט עדיף מכלום אבל לדעתי גם להתחיל סקוואט חופשי.

טוב אני ילך על זה,כמה משקל אתה אומר להתחיל?
אתה יכול להביא לי סרטון של כול אחד מהתרגילים של מישהו שעושה את הטכניקה הכי טובה?

טוב אני ילך על זה,כמה משקל אתה אומר להתחיל?
אתה יכול להביא לי סרטון של כול אחד מהתרגילים של מישהו שעושה את הטכניקה הכי טובה?

בדדליפט תשים 10 כל צד להתחלה ותראה איך הולך לך, יכול להיות שיהיה לך בעייתי דווקא כי הפלטות של ה10 הן עם קוטר הרבה יותר קטן אז עד שתגיע לפלטות של ה20 ותעשה 60 קילו לא תוכל לדעת בידיוק איך הטכניקה שלך עומדת

בנוגע לסקוואט אמור להיות בפורטל סיכום של הטכניקה בסקוואט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בדדליפט תשים 10 כל צד להתחלה ותראה איך הולך לך, יכול להיות שיהיה לך בעייתי דווקא כי הפלטות של ה10 הן עם קוטר הרבה יותר קטן אז עד שתגיע לפלטות של ה20 ותעשה 60 קילו לא תוכל לדעת בידיוק איך הטכניקה שלך עומדת

בנוגע לסקוואט אמור להיות בפורטל סיכום של הטכניקה בסקוואט.

פעם אחת ביקשתי מהמאמן שיעזור לי עם הדדליפט,ניסיתי לעשות והוא אמר לי שאני לא מצליח לעשות וזיין לי בשכל,אז אני יצתרך לצלם ולבקש חוות דעת ממכם.
שבוע הבא אני ינסה בשני ה-b שלי לעשות דדליפט ואני יצלם ויעלה לפה.
את הסקוואט אני ישלב אחרי שאני ידע לעשות דדליפט כמו שצריך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה בסדר אל תדאג, יבוא יום ופתאום יופיע לך שריר חדש בפלג התחתון. תמיד זה ככה. חכה אתה מתאמן כולה חודש וחצי. אצלי גם החלק העליון גדל ראשון.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר אל תדאג, יבוא יום ופתאום יופיע לך שריר חדש בפלג התחתון. תמיד זה ככה. חכה אתה מתאמן כולה חודש וחצי. אצלי גם החלק העליון גדל ראשון.

זה בסדר שאני ישלב לבנתיים רק דדליפט? ואת הסקוואט אני ישאר במכונה?
מפחד להעמיס בטעויות יותר מידי חח,אני עכשיו מתחיל ללמוד טכניקה של הדדליפט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית