נק' מוניטין:
39
- 130
- 14
- בית לברון.
צריך קצת עזרה קראתי בה בפורטל כמה דברים על זה:
חומצות אמינו מסועפות, BCAA
חומצות אמינו מסועפות, BCAA
תחת השם BCAA נכללות שלוש חומצות אמינו: לאוצין (leucine), איזולאוצין (isoleucine) ו- ואלין (valine), שהן בעלות מבנה כימיקלי מסועף ומכאן שמן. מחקרים רבים מצאו ש-BCAA בכלל, ולאוצין בפרט, חיוניות לגירוי גדילה של שרירי השלד וסינטוז של חלבון, ומסיבה זו ממליצים על צריכה שלהן לכל אתלט שרוצה להעלות מסת שריר.
צריכה של חומצות אמינו בנפרד (ביניהם גלוטמין) – אז לצריכת חומצות אמינו בנפרד אין שום ייעול, לא באמצע אימון לא לפניו ולא אחריו.
חומצות אמינו הן בעצם תוצר הפירוק של החלבון שאותו אתם צורכים למשך כל היום במילא, אז למה להתווסף בעוד חומצות אמינו ?
אז נכון שהן מפרוקות כבר ולא דורשות תהליכי עיכול, אבל אין לזה שום ייעול, אתם לא צריכים את זה אם לפני 3 שעות אכלתם עוף הוא כבר התעכל ויש לכם חומצות אמינו בדם שיקח להם עוד כמה שעות טובות להתפוגג לגמרי, לכן זה יהיה בזבוז כסף .
גלוטמין שהיא אחת מחומצות האמינו, נהוג לשבח אותה בקרב עולם הפיתוח גוף אבל גם היא כמו שהיא, לא יעילה.
יש אותה מספיק בתזונה היומיות שלנו, היא יכולה להיות יתרון בהתווספות מהצד רק לאנשים שסובלים מכוויות , ההחלמה שלהם יכולה להשתפר, כל השאר לא בשבלכם תשמרו את הכסף.
מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בראש?
חומצות אמינו=חומצות אמינו מסועפות?
לפי מה שהבנתי שעדיף להשתמש בחומצות אמינו מסועפות, BCAA או שאני טועה?
צריכה של חומצות אמינו בנפרד (ביניהם גלוטמין) – אז לצריכת חומצות אמינו בנפרד אין שום ייעול, לא באמצע אימון לא לפניו ולא אחריו.
חומצות אמינו הן בעצם תוצר הפירוק של החלבון שאותו אתם צורכים למשך כל היום במילא, אז למה להתווסף בעוד חומצות אמינו ?
אז נכון שהן מפרוקות כבר ולא דורשות תהליכי עיכול, אבל אין לזה שום ייעול, אתם לא צריכים את זה אם לפני 3 שעות אכלתם עוף הוא כבר התעכל ויש לכם חומצות אמינו בדם שיקח להם עוד כמה שעות טובות להתפוגג לגמרי, לכן זה יהיה בזבוז כסף .
גלוטמין שהיא אחת מחומצות האמינו, נהוג לשבח אותה בקרב עולם הפיתוח גוף אבל גם היא כמו שהיא, לא יעילה.
יש אותה מספיק בתזונה היומיות שלנו, היא יכולה להיות יתרון בהתווספות מהצד רק לאנשים שסובלים מכוויות , ההחלמה שלהם יכולה להשתפר, כל השאר לא בשבלכם תשמרו את הכסף.
מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בראש?
חומצות אמינו=חומצות אמינו מסועפות?
לפי מה שהבנתי שעדיף להשתמש בחומצות אמינו מסועפות, BCAA או שאני טועה?
נערך לאחרונה: