ייעוץ DS CRAZE - בעיות שינה

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
מישהו הישתמש ב CRAZE והיו לו בעיות שינה ?
אני לא מדבר על אם לקחת אותו באיומן ערב, יש ל והשפעה חזקה ואחר כך באמת קשה להירדם. אני מדבר על צריכה ממשוכת שגורמת לבעיות שינה אפילו בימים שבהם לא לוקחים אותו...
אלה אם אני איכשהו מצליח להירדם בזרימה, הרבה פעמים שיש אפיל ודבר אחד שמעסיק לי את המחשבה ואני יכול סתם לשכב שעות ולא להירדם, והבעיה היותר גדולה זה שאחרי כמה זמן איך להגיד את זה מתחיל "לגרד" לי הגוף, יש לי איווטים בכל הגוף, בעיקר ברגליים ובגב...

השתמשתי בו ולא גרם לי לבעיות שינה כשהקפדתי על ההוראות(לקחת מינימום 4 שעות לפני שינה)
אימון יתר לרוב מאופיין בהרבה דברים ואחד מהם בעיות שינה, אם יש חשש לאימון יתר קח 2-3 אימונים קלים להתאוששות ותראה אם זה משתפר

• פותח/ת השרשור
השתמשתי בו ולא גרם לי לבעיות שינה כשהקפדתי על ההוראות(לקחת מינימום 4 שעות לפני שינה)
אימון יתר לרוב מאופיין בהרבה דברים ואחד מהם בעיות שינה, אם יש חשש לאימון יתר קח 2-3 אימונים קלים להתאוששות ותראה אם זה משתפר
אימון קל זה מה - פחות נפח או פחות משקל ?
איזה עוד תוספים אתה לוקח?
אבקת חלבון, וזהו.

והבעיה היותר גדולה זה שאחרי כמה זמן איך להגיד את זה מתחיל "לגרד" לי הגוף, יש לי איווטים בכל הגוף, בעיקר ברגליים ובגב...

אני לא לוקח תוספים כלשהם וזה קורה גם לי בעיקר בלילות של אחרי אימון, סיבה נוספת ששמתי לב אליה זה החום... תשתדל לישון עם מאוורר (לא מזגן כי זה תופס את כל הגוף), ברגע שמתחיל להיות לגוף חם ואתה מנסה להרדם יכולים להיגרם גרודים

לתת לו להתאושש זה הבנתי. אבל אפשר לעשות את זה גם באמצעות מנוחה מוחלטת... לא עדיף ?
אימון התאוששות נועד לא רק להיות יותר קל, הוא נועד להזרים דם לשרירים ולאושש אותם יותר טוב אחרי אימוני נפח (כמו האימון הראשון של טקסס, אימון של 5X5).
אימון יתר דומה לאימון נפח רק שהוא יותר גרוע מבחינת הנזק אבל עדיין זה יתאים.

תנסה מגנזיום.
הרבה זמן היו לי נדודי שינה שלא הבנתי ממה הם וקניתי מגנזיום וזה עדיין לא עזר, אחרי זה הבנתי שהקפאין גורם לי להם, גם אם אני לא משתמש בקפאין אני לא מרגיש שמגנזיום עוזר לי להירדם/או לישון יותר חזק...

הרבה זמן היו לי נדודי שינה שלא הבנתי ממה הם וקניתי מגנזיום וזה עדיין לא עזר, אחרי זה הבנתי שהקפאין גורם לי להם, גם אם אני לא משתמש בקפאין אני לא מרגיש שמגנזיום עוזר לי להירדם/או לישון יותר חזק...
ניסית לשלב עם אבץ לפני השינה?

סתם אמרה נפוצה, מגניזיום ואבץ לא עוזר לישון.
רוצים לישון טוב? תעבדו קשה/ תשרפו הרבה אנרגיה בחוץ, ללכת לשעה וחצי אימון זה לא מספיק בשביל להיות תשוש, זה לפחות דעתי.

השתמשתי בקרייז קופסא שלמה לפי ההוראות
לא גרם לי לנדודי שינה אף פעם
תעשה בדיקות דם, אולי מקור הבעיה ממשהו אחר

• פותח/ת השרשור
סתם אמרה נפוצה, מגניזיום ואבץ לא עוזר לישון.
רוצים לישון טוב? תעבדו קשה/ תשרפו הרבה אנרגיה בחוץ, ללכת לשעה וחצי אימון זה לא מספיק בשביל להיות תשוש, זה לפחות דעתי.
אני לפעמיים חזור מיום של לימודים אחרי זה אימון אחרי זה עבודה וגם לא נרדם...
או שגם אם אחרי כמה שעות של שכיבה כבר מרגיש עיפות וסוג של שינה חלשה בכל זאת מתעורר בגלל הקפיצות המוזרות האלה בגוף...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית