הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DS CRAZE - בעיות שינה

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
מישהו הישתמש ב CRAZE והיו לו בעיות שינה ?
אני לא מדבר על אם לקחת אותו באיומן ערב, יש ל והשפעה חזקה ואחר כך באמת קשה להירדם. אני מדבר על צריכה ממשוכת שגורמת לבעיות שינה אפילו בימים שבהם לא לוקחים אותו...
אלה אם אני איכשהו מצליח להירדם בזרימה, הרבה פעמים שיש אפיל ודבר אחד שמעסיק לי את המחשבה ואני יכול סתם לשכב שעות ולא להירדם, והבעיה היותר גדולה זה שאחרי כמה זמן איך להגיד את זה מתחיל "לגרד" לי הגוף, יש לי איווטים בכל הגוף, בעיקר ברגליים ובגב...

אני גם משתמש בקרייז ולוקח בערך 1.5 סקופים כל פעם ואין לי לא בעיות שינה ולא התכווצויות.
באמת תעשה בדיקת דם אחי - אולי זה משהו אחר....

מגנזיום מרגיע את הגוף והשרירים ולי אישית בתור אחד שקם באמצע הלילה כמה פעמים (להשתין, התכווציות בכתפיים והצוואר) זה עוזר לישון 7 שעות רצוף. זה לא מלטונין ובטח שלא איזה סם שינה. אבל זה עוזר, שלא לדבר על זה שאין לי יותר התכווציות במהלך היום שזה פשוט ת-ע-נ-ו-ג.

ואם אתה לא נחשף לאור שמש במהלך היום, זה מתכון מוכח ויעיל לבעיות שינה. תנסה גם להפחית בג'אנק פוד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית