נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
מה בן 14 מהההההההההההההההההההההההההה
אינטלקט של דינוזאור
אינטלקט של דינוזאור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כעיקרון הייתי אמור לחטב אבל פשוט לא הקפדתי על התפריט והריצות ולא ירדתי. אני יותר 18-19, זה ממש משתנה ביום וקשה לי להעריך בגלל הנוזלים. תודה.בהצלחה. לא חיטבת או משהו לא מזמן? איך אתה כבר 20 אחוז שומן?
בכיף בהצלחה 😃כעיקרון הייתי אמור לחטב אבל פשוט לא הקפדתי על התפריט והריצות ולא ירדתי. אני יותר 18-19, זה ממש משתנה ביום וקשה לי להעריך בגלל הנוזלים. תודה.
99בכיף בהצלחה 😃
בלי קשר לנושא, איך אתה מגיע לבת ים? כאילו איזה קו?
27.06
ישנתי פחות מ-6 שעות הלילה, לא ציפיתי לכלום באימון.
Snatch 35X5X3 5KG PR - לא עברתי את ה-30 בגלל שכל פעם היו בעיות בטכניקה, הפעם התחממתי קצת אחרת (סנאץ' באלאנס עד 30 ל-2 במקום עד 25 וקצת "צניחות" משקל גוף) וזה עזר לנחות יותר טוב. רק לטפל בהקשתה ולהקפיץ למעלה במקום קדימה-למעלה וזה מעולה.
Squat 90X3X5 - בגלל שלא ישנתי העדפתי ללכת על HB ולהתמקד בהתפוצצות ועלייה מהירה. ה-HB הרגיש מאד טבעי, נוח וקל, שוקל לעבור ל-HB.
Press 45X3X5 2.5KG PR
Chinups BWX3,3,2,0
Alt. grip reversed row BWX11 One rep PR
Straight arms pullover 12X2X15 5KG PR
אימון ממש קצר- שעה וחצי כולל 10-15 דקות שחיכיתי שיתפנה הראק בשביל לעשות פרס.
אני אנסה לתרגל משיכות במהלך השבוע, מקווה שיעזור.הקשת החוצה בפאזה השניה גדולה מאוד, חייב לסיים בקו ישר יותר
הסיבה העיקרית היא שאני מצפה ללפחות 125-130 סקוואט ל-5 וזה יעכב אותי, אולי אפילו משמעותית.אם הHB מרגיש נוח לך עליו
לא רואה סיבה להתעקש על LB אם הוא פחות נוח
אתה חושב פה נטו על הטווח הקצראני אנסה לתרגל משיכות במהלך השבוע, מקווה שיעזור.
הסיבה העיקרית היא שאני מצפה ללפחות 125-130 סקוואט ל-5 וזה יעכב אותי, אולי אפילו משמעותית.
טוב שכנעת אותי, אני עובר ל-HB. מקווה לסגור 3X5 עם 120 לפני החיטוב.אתה חושב פה נטו על הטווח הקצר
מה עם הטווח הארוך?