עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איכס
איכס
אחד הטעימים, מה איכס?איכס
אני בדל פחמימה, יש צורך להקריב בלי לחם:(אחד הטעימים עם טובלים בזה לחם.
גם אני אוכל בכלי פלסטיק הזה כי זה הכי נוח לשים את זה שם בלי שזה ינזול לכל מקום.זה מאכל של ילדים קטנים אני זוכר שהיה לנו פעם כמו כלי כזה מפלסטיק ששמים בתוכו את הביצה 🙄
גם אני אוכל בכלי פלסטיק הזה כי זה הכי נוח לשים את זה שם בלי שזה ינזול לכל מקום.
בכל מקרה, כמו שדייסה זה אוכל של תינוקות והרבה אנשים שהם מעל גיל 8 אוכלים את זה ככה גם ביצה רכה.
זה שזה מתאים לתינוקות לא אומר שזה לא בשבילי.
אם כבר, יש הרבה מתאמנים שלוקחים מטרנה בגלל הערכים והטעם.
ראיתי כמה פעמים מתאמנים מבקשים מהמאמן להיכנס למטבחון של המכון ונכנסים עם קופסת מטרנה בפוזה של אני גבר.את זה עוד לא שמעתי
זה גם מה שאני חשבתי כשראיתי בפעם הראשונה מישהו נכנס עם קופסת מטרנה למבטחון.facepalm
חלב זה שונה לגמרי ממטרנה. חלב זה משקה-מאכל נורמלי לחלוטין, כמו קולה או תירוש או מים.מזה קשור שזה אוכל לתינוקות?
אבקות חלבון די דומות למטרנה ושות'
שישתה חלב אם אם זה מועיל לו..
שאלה: אפשר לשלב תדיאטה הזאת עם SS?
בהצלחה.
חלב אם זה חלב ששותים מהציצי של אימא. מטרנה זה תחליף לחלב אם. (כמאמר הפרסומת הכי קרוב אלייך אימא... דא)חלב זה שונה לגמרי ממטרנה. חלב זה משקה-מאכל נורמלי לחלוטין, כמו קולה או תירוש או מים.
מטרנה זה דבילי. אבקות חלבון עם ערכים יותר טובים בהרבה ולא מסתכלים עליך כמו קוקסינל כשאתה שותה את זה.
נראה לי שאם יש להם ילדים הילדים נותנים להם כאפות בבית.
בכל מקרה, אני עושה את זה עם SS.
היתרון- לא עולים כמעט בשומן ומכניסים כבר בהתחלה 3000+ קלוריות.
בטעות נשקלתי היום וירדתי ביומיים 1.3 קילוגרם, שזה יוצא 2.86 פאונד = 250 גרם פחמימה ביום, ויש לי עוד 8 ימים של ירידה.
כנראה שאצא עם איזה 550-650 גרם פחמימה ביום, 200 גרם חלבון ושומן כנראה 130-140.
יצא לי סביבות ה-4K-5K קלוריות ביום, ערכים שאם ריפטו היה רואה היה נותן לי צל"ש של "הכל לפי הספר, כבר מההתחלה".
לא שמתי לב שזה יש פעם אם וחשבתי שהוא טעה בין אם לעם, פייל שלי.חלב אם זה חלב ששותים מהציצי של אימא. מטרנה זה תחליף לחלב אם. (כמאמר הפרסומת הכי קרוב אלייך אימא... דא)
לא סופר. אני אוכל 170-200 חלבון מלא, הרבה ירקות וזהו.עכשיו על כמה קלוריות אתה ב10 ימים האלה בערך?
וואלה אם אני עושה דל פחממה כזה קיצוני אני יורד נראה לי 5 ק"ג משהו כזה
אני יודע, אני לקחתי בערך חודש וקצת ברצף, אולי זו הסיבה ובגלל זה אני מפסיק לשבוע-שבועיים.אתה לא אמור לקחת מלטונין על בסיס קבוע, אתה יודע כן?