הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Soviet Method

תנסה חסדר את השינה שלך
ללכת לישון מוקדם ולא ב3-4 בבוקר אן אתה עושה את זה, לרוץ לפני השינה לא לשחק במחשב/לראות טלוויזיה אלה לקרוא ספר בשקט

לא לשחק במחשב

לא, תשחקו במחשב אם אתם אוהבים את זה!
אתם ילדים ואין לכם כמעט שום מחוייבות ועניינים חשובים כרגע, אז אם אתם אוהבים פשוט שחקו ואל תוותרו על זה, בעוד כמה שנים כבר לא יהיה לכם זמן לזה, צבא, עבודה, לימודים, משפחה...
כמה שהייתי נותן בישביל למכור את נשמתי לאיזה משחק כמו דיאבלו שוב, הלוואי והיה לי זמן.:(

נערך לאחרונה:
אתם ילדים ואין לכם כמעט שום מחוייבות ועניינים חשובים כרגע, אז אם אתם אוהבים פשוט שחקו ואל תוותרו על זה, בעוד כמה שנים כבר לא יהיה לכם זמן לזה, צבא, עבודה, לימודים, משפחה...
כמה שהייתי נותן בישביל למכור את נשמתי לאיזה משחק כמו דיאבלו שוב, הלוואי והיה לי זמן.:(

בשביל דיאבלו מפנים זמן (ברברי דרגה 60, Paragon 100, סקוואט 315 לחזרות) 😃

אבל כן, הזמן הפנוי הולך ונעלם עם השנים, קצת עצוב אבל מה אפשר לעשות.

בשביל דיאבלו מפנים זמן (ברברי דרגה 60, Paragon 100, סקוואט 315 לחזרות) 😃

אבל כן, הזמן הפנוי הולך ונעלם עם השנים, קצת עצוב אבל מה אפשר לעשות.

סליחה?
סקוואט של מי 315 לחזרות, של הברברי?

סליחה?
סקוואט של מי 315 לחזרות, של הברברי?

כן, הברברי שלי (בדיאבלו 3) עושה סקוואטים של 315 לחזרות כשהוא לא הורג מפלצות.
ככה לפחות אני אוהב לדמיין. לא סתם בחרתי ברברי 😃

לפני השינה
ואני חושב אינקין במחתרת כי לו באמת יש 315 לחזרות

אתמול + שקילה ראשונה:
אוכל:
בוקר קפה עם שמנת 38%
אחרי 3-4 שעות 2 ביצים + 175-200 גרם כתף בקר עם סלט
ערב סלט טונה סלט כרוב
בין לבין 2 פרוסות גבנ"צ 28, טחינה גולמית ואגוזי מלך.

אימון חרא.
P 42.5KGX1X5 + 2X2F + 1XF
אימון שעבר עשיתי 40X5X5 (ריסט מ-45), אני מוסיף ל-42.5 ואני נתקע בסט השני? כנראה הדל/שינה.
מתח 5 שליליות. סט אחרי רציתי לראות כמה חזרות רגילות יש לי, לא עליתי בכלל.
בטוח בגלל השינה או הדל, עשיתי 1-2 מתח, עברתי לשליליות והתקדמתי, ואז רק שמינית חזרה?
עוד סט של 5 שליליות והלכתי.

המדריך (ברמה) המליץ שאני אעבוד במכונות על האמס ועל ה-rotators (לפי מה שאני מבין מהתרגילים). התרגילים יהיו זה זה וזה.
אני אעבוד בצורת סט ראשון 7-8 חזרות סט שני 6 ושלישי 5.

בהמלצת ד"ר גל אדטו אני אשלב MSM, כורכום ובוסוויליאה בשביל לעזור לפציעה.

ולשקילה-
משקל התחלה יום רביעי בבוקר (19.6.13): 72.5 ק"ג.
סיום התהליך הראשון בתקופת ההכנה כעבור 4 ימים (30.6.13): 70 ק"ג, ירידה של 2.5 ק"ג/5.5 פאונד = 500 ג' פחמימה כל יום (ויש לי עוד לרדת)

יש לציין שגם אתמול לא ישנתי טוב, כל התקופה לא ישנתי טוב למרות שיומיים אני חולם בלילה למרות שאלה רק 5-6 שעות שינה. מעניין.

- - - עידכון הודעה - - -

אתמול-
בוקר קפה עם שמנת 38% וכף שמן קוקוס
אחרי כמה שעות 2 ביצים + 150 גרם כתף בקר
בהמשך פרוסת גרוייר.
סלט טונה סלט כרוב כוס אגוזי מלך וזהו

שינה כרגיל חרא, נרדמית באיזור 23:30 וקמתי ב-4:52.
משהו מוזר קרה, אני לא זוכר שהייתי ער ב-4:52, אבל אני ידוע כי יש לי תמונה בראש שהפעלתי אור בשעון והסתכלתי על השעה, היה 04:52.
אחרי זה אני לא זוכר כלום, אני חושב שאני רק שכבתי במיטה וזהו אבל אם אני לא זוכר כלום אולי ישנתי? אחי אמר שהוא העיר אותי אבל אני לא זוכר שום דבר ממנו בבוקר.
אולי משהו בין עירנות למצב אחד למצב שתיים, אני ער אבל ישן קל..

מאמן ששם לך את 3 התרגילים הנ"ל חושב שהוא ברמה(truth hurts). בכל מקרה אין carryover קלוש בקירוב/הרחקה, אלה מכונות מיותרות בשבילך ולמעשה ההמצאה של המכונות האלה מלכתחילה היא דבר מצער.
מקווה שתתקדם, אני אעקוב אחרי הלוג למקרה שתצטרך עזרה

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תנסה חסדר את השינה שלך
ללכת לישון מוקדם ולא ב3-4 בבוקר אן אתה עושה את זה, לרוץ לפני השינה לא לשחק במחשב/לראות טלוויזיה אלה לקרוא ספר בשקט
אני ישן הכי מאוחר ב-23:00, בדרך כלל 22-22.30.
ריצה שמעתי שיכולה להיות בעייתית. שמעתי שנער רץ לפני השינה חזר והלך לישון, הדופק ירד חזק והוא מת בלילה.
לגבי טלוויזיה, מחשב וספרים- תודה על הטיפ.
אגב, קראתי איזה 20 מאמרים על איך להירדם, ניסיתי טכניקה של שיטת סילבה והרגשתי שזה עוזר, אבל בסוף שנייה לפני שנרדמתי התעוררתי.
מאמן ששם לך את 3 התרגילים הנ"ל חושב שהוא ברמה(truth hurts). בכל מקרה אין carryover קלוש בקירוב/הרחקה, אלה מכונות מיותרות בשבילך ולמעשה ההמצאה של המכונות האלה מלכתחילה היא דבר מצער.
מקווה שתתקדם, אני אעקוב אחרי הלוג למקרה שתצטרך עזרה

בהצלחה
הוא תומך בסקוואט חופשי, הוא יודע פאוורקלין, הולך לסדנאות כמו של קרוספיט שמלמדים סנאצ'ים וכו', יש לו משקלים מאד מכובדים, הוא קרא את SS ובקיא בתחום.
הוא שם את המכונות לא בשביל שאני אעבוד עם זה קבוע, רק זמנית כדי לעבוד על השריר בלי להפעיל עומס על הברך.
לפני שינה זה ה-דבר!
אני מסכים שמבחינת הנאה, אבל מבחינה פסיכולוגית זה רע.
אני לא זוכר במדויק אבל אני די בטוח שזה בגלל שאתה חושב על כל מה שראית ועסוק בלחשוב במקום בלישון.

עידכון-
אתמול ניסתי לישון ב-19:00. לא הצלחתי, זללתי + טלוויזיה עד 23:00 ואז למיטה.
אני מעריך שנרדמתי עד 00:00 וקמתי באיזור 07:10-20 בבוקר, שזה כבר שיפור לעומת 4-6 שעות שינה, למרות שהכל אלה חישובים הגיוניים ואני לא יודע עד כמה זה מדוייק.

אוכל הייתה חריגה מהנורמה של עד 20 יותר לכיוון 30-35 גרם פחמימה, לא נורא.
בוקר לא אכלתי.
אחרי כמה שעות 2 ביצים
באחר הצהריים אכלתי 5 פרוסות גבינה צהובה.
אחרי זה הרבה תה.
כשיצאתי מהמיטה אכלתי ריקוטה עיזים, פסטו, ביצה קשה, חומוס, חביתה משתי ביצים עם נקניקיות וכו'. חגיגה.

אימון לא היה, הייתי בכזה דאון שאם הייתי לוחץ 20% RM20 ל-1 הייתי מת.
יום חמישי אתאמן כרגיל.

עידכון משקל-
70.4 ק"ג, עוד 3 ימים לדל. עליתי 0.4 ק"ג מיום ראשון. מקווה שאני אעלה עוד טיפה כי לפי יום ראשון אני הייתי זקוק ל-500 גרם פחמימה בערב אחד, עכשיו זה 410, נקווה שירד ל-350-380.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אעדכן על אתמול והיום ביחד.
אתמול-
ישנתי עוד פעם 7 שעות, מתחיל להשתפר.

אוכל-
בוקר כלום
אחרי שעתיים 2 ביצים
צהריים אחרי הרבה זמן סלט + עוף
גבינה צהובה 28% 5 פרוסות
ערב אכלתי סלט טונה עם כוס וחצי אגוזי מלך.

היום-
ישנתי בערך שבע וחצי שעות, מתחיל להשתפר. בכל מקרה אני אבקש הפנייה למכון שינה ביום שישי אצל הרופאה, יש לי עוד בעיות שלא ציינתי בנושא, מקווה שישתפר.

בוקר לא אכלתי שוב מעצלנות (למרות שזה כולה קפה)
אחרי שעתיים שתי ביצים
אכלתי איזה 150 גרם חומוס, פעם ראשונה שאני עובר את ה-20 גרם פחמימה
צהריים אכלתי סלט עם 2 יחידות חזה עוף של עוף טוב (50 גרם חלבון עם 240 קלוריות, פצצה)
ערב יש לי סלט טונה-סלט כרוב-חזה עוף של אמא שלי

אימון-
אימון מוזר ביותר.
Hip abduction 5X16 Plates - Whole machine - Hard
Hip adduction - 5X16 - Whole machine - Hard
זה יוצא בערך 120 פאונד אם אני לא טועה
Hams curls - 5X94 + 4X5X101 + 5X107 + 5X113 + 5FX119
אחרי שבעה סטים שהרגשתי את העבודה אני עושה סט של 5 חזרות ולא יכול יותר עם 19 מתוך 21 הפלטות שבמכונה, וזה כשיש לי גג 90 סקוואט.
Bench Press - Snake ALRET - 2X3FX55KG + 2X5X50KG
נחש אני אשמח לעזרה- התחלתי SS עם 40 בנץ' עליתי חלק ל-52.5, כשל שלושה אימונים ב-55, אז גם הפסקתי עם הסקוואט עשיתי ריסט ל-50 וניצלתי את הזמן להוסיף נפח ל-5X5, הצלחתי 52.5X5X5 ועכשיו אני נתקע ב-55 עם 2X3. יש לך מושג מה לעשות?
PU - 1X3XBW PRRRRRRRRRRRRRRRRRR +1X3A + 3D + 1X6D
סוף סוף אני עושה מתח חזרות, מעולה. מאמין שבהעמסה ביום שבת אני אצליח אפילו 4.
הסברים- A = ALMOST. חזרות שאני מגיע למוט עם עיניים עד הפה, איפשהו באמצע.
D = שליליות סופר איטיות, בקושי זז בהן כדי לעבוד על מקסימום כוח ופחות סיבולת.
סך הכל אחלה.

מחר יום אחרון בדל, אני אעשה העמסה בשבת ואתחיל בראשון CBL (אולי בשני) לפי הספר.

למה אתה עושה 5X5 אקרוס?
תעשה 3X5 או 5X5 עולה...
אתה לא יכול לעשות גם דדליפט? פאוורקלין או היי פולס אתה יכול?
ד"א המכונות האלו מפגרות רק כפיפת ברכיים מספיק ולמה 5? זה תרגיל עזר מקסימום תעשה 10 ועשית את הבנץ' בסוף האימון?

• פותח/ת השרשור
למה אתה עושה 5X5 אקרוס?
תעשה 3X5 או 5X5 עולה...
אתה לא יכול לעשות גם דדליפט? פאוורקלין או היי פולס אתה יכול?
ד"א המכונות האלו מפגרות רק כפיפת ברכיים מספיק ולמה 5? זה תרגיל עזר מקסימום תעשה 10 ועשית את הבנץ' בסוף האימון?
אתה מדבר על ה-5X5 בבנץ'? אני עושה 3X5 עכשיו, אבל קודם הורדתי רגליים והיה לי בנץ'/פרס + מתח, אז העליתי נפח.
כל דבר שעובד בו הארבע ראשי, וגם תרגילים כמו GHR אסור.
פאוורקלין והיי פולס עובדים על הארבע ראשי, כמו דדליפט.
HAM CURLS לא עובד על כמעט אף אחד מהשרירים של המכונות האחרות (ADDUCTORS + ABDUCTORS) ולכן אני מוסיף אותן.
זה תרגיל בסיס מחוסר חלופות, אז אני נאלץ לשים 5 חזרות לשמור על מקס' כוח.
ואם התכוונת כאן ללמה 5X5 אז זה כי עשיתי בכזו קלות 3X5 ו-4X5 שלא הייתה ברירה אלה להוסיף עוד נפח.
בנץ' עשיתי אחרי רגליים, לא הזיז לי יותר מדי מהמכונות.

- - - עידכון הודעה - - -

אתמול לא התאפקתי וחרגתי ל-50 גרם פחמימה בין השעות 19:30 לשעה 21:30 :(

היום אני עושה העמסה ומתחיל בראשון את CBL (אולי שני).
עידכון משקל אחרון:
70.9 ק"ג, ירידה של 1.6 ק"ג, 3.52LBS, זה אומר שאני צריך לאכול בסביבות 320 גרם פחמימה ביום.
אני אעלה בהדרגה לכיוון 400 גרם כשאצטרך.
מבחינת אחוז שומן אני נראה כמו בסוף החיטוב (14-15). תפסתי את הבטן התחתונה וזה היה בדיוק כמו בסוף החיטוב.
רשום שבסוף ה-4 ימים הראשונים 40% מהמשקל שירדתי זה שומן ככה שירדתי 1 ק"ג שומן בימים האלה.
אני מצפה להגיע כל יום לפי הספר לערכים הבאים:
משקל מטרה = 80 ק"ג = 176LBS
חלבון עד האימון- 134.2 גרם
חלבון בזלילת פחמימות- 85.8 גרם
שומן- לא משנה לי, מצפה לאיזור 80-120 עם כמה שיותר שומן רווי להגביר טסט.
פחמימה אני אתחיל עם 320 ואעלה לכיוון 400 כשאני אתקע.
סך הכל ביום-
220 חלבון
320-50 פחמימה.
80-120 שומן.
לפחות 2900 קלוריות.

מבחינת הפציעה בברך הכי כבר כמעט החלימה, כנראה ששבת הבאה אני כבר אחזור לסקוואט קל לאט לאט, סקוואט משקל גוף לא כואב ואני יכול לקבל בצורה גדולה את הרגל. מאמין שאפילו בחמישי אתחיל עם סקוואט של 70-75 ק"ג לחזרות.

רציתי גם להודיע על שינוי גישה. נמאס לי כבר שנה לזיין את המוח ולבזבז זמן. אני מתחיל עכשיו בצורה הכי רצינית שיש את האימונים, אני לא מרשה לעצמי לפרסם סרטונים עד 120 סקוואט או דדליפט (כשאגיע באחד מהם למשקל הזה אעלה סרטון). פרס ובנץ' כשאני ארגיש שהמשקל מספיק מכובד. אני מתכוון להגיע בסוף SS ל-90 ק"ג (ולא 25% שומן), נמאס שאני עדיין במשקלים כאלה גרועים. אני גם באמת מתכנן להפסיק לזיין את השכל בפורום (לא מבין למה התחלתי את זה בכלל) וכבר הכנתי משהו כמו 10 PDFים שאני אתחיל לקרוא, כולם בנושאי אימונים כמובן.

DONE

נערך לאחרונה:
נהדר, בהצלחה !
אגב, על הדרך תוריד גם את העידכונים שיש לך על כתבות שקשורות למין 🤡

• פותח/ת השרשור
נהדר, בהצלחה !
אגב, על הדרך תוריד גם את העידכונים שיש לך על כתבות שקשורות למין 🤡
תודה.
בנוגע לעידכונים- חוץ מזה שאני לא מקבל רק כתבות אלה גם פורנו בפני עצמו (אני רק צריך לשים לב כשאני נכנס לעידכונים שקשורים לגייז כדי שלא אכנס לסרטונים בנושא), זה מעניין. אני לא אפרסם כל דבר, רק דברים באמת מעניינים.

אמשח לדעת ערכיים סופיים שלך ומה ההוצאה הקלורית שלך
אני גם עושה את התוכנית הזאת בערך כ שבועיים , לצורך חיטוב

• פותח/ת השרשור
אמשח לדעת ערכיים סופיים שלך ומה ההוצאה הקלורית שלך
אני גם עושה את התוכנית הזאת בערך כ שבועיים , לצורך חיטוב
עידכון אחרון פירטתי את כל המידע שנחוץ...
220 חלבון, 80-120 שומן, 320-400 פחמימה, לפחות 2900 קלוריות ביום.
הוצאה- 2050-2100.
אצלך זה אמור להיות הרבה פחות, סתם שתדע.

בקשר לבנץ' תעשה ריסט של 10% ותתקדם ב2.5 חזרה כל אימון, אם אתה נתקע חד משמעית או שיש בעיית טכניקה או שאתה לא מתקדם בתכנית שלך(לא אוכל מספיק/לא מתקדם בסקוואט).
עם 50 קילו בנץ' אין שום טעם להשתמש במניפולציות של נפח ועצימות, באף תרגיל, אתה all over the place לפעמים במקום לעבוד קשה.

בקשר למדריך שלך, לא מכיר אותו אבל יש לי תחושה שאתה מייפה קצת את האמת, כל מדריך רציני שאני מכיר לא היה שם לילד שרוצה לעלות במאסת שריר קירוב/הרחקה במכונה, אם אי אפשר לעשות סקוואט נחים כמה ימים/שבוע וחוזרים לעשות סקוואט.
אימנתי פנסיונר בן 64 שנתיים אחרי ניתוח החלפת 2 ברכיים ולא יכל לשבת לחרבן בלי מקל הליכה, הוא הצליח לעשות בוקס סקוואט...

• פותח/ת השרשור
בקשר לבנץ' תעשה ריסט של 10% ותתקדם ב2.5 חזרה כל אימון, אם אתה נתקע חד משמעית או שיש בעיית טכניקה או שאתה לא מתקדם בתכנית שלך(לא אוכל מספיק/לא מתקדם בסקוואט).
עם 50 קילו בנץ' אין שום טעם להשתמש במניפולציות של נפח ועצימות, באף תרגיל, אתה all over the place לפעמים במקום לעבוד קשה.

בקשר למדריך שלך, לא מכיר אותו אבל יש לי תחושה שאתה מייפה קצת את האמת, כל מדריך רציני שאני מכיר לא היה שם לילד שרוצה לעלות במאסת שריר קירוב/הרחקה במכונה, אם אי אפשר לעשות סקוואט נחים כמה ימים/שבוע וחוזרים לעשות סקוואט.
אימנתי פנסיונר בן 64 שנתיים אחרי ניתוח החלפת 2 ברכיים ולא יכל לשבת לחרבן בלי מקל הליכה, הוא הצליח לעשות בוקס סקוואט...
אני לא מוותר לעצמי, אני אומר לספוטר לעזור רק אחרי 5+ שניות או כשאני מרגיש שאם אין עזרה עכשיו המוט נופל עליי.
אני אנסה עוד ריסט בשילוב עם CBL, נראה איך ילך.

אני לא מצפה לעלות במסה ממכונות כאלה. הייתה לי פציעה שמנוחה של שבועיים+ לא עזרה אז ניסיתי לפחות לשמור על מה שנשאר אחרי ההפסקה הזו.
היום ובשני אני בלי סקוואט, חמישי אני חוזר ל-SS עם אימון B (היום פרס שני בנץ' חמישי פרס), זה כבר לא ממש אקטואלי. אני אמשיך עם זה כי אין לי כרגע תחליף, אקווה שלא ירדתי מ-80 ק"ג בסקוואט וחמישי אתחיל לחזור למשקלים ולהפציץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית