עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לשחק במחשב
לא, תשחקו במחשב אם אתם אוהבים את זה!
אתם ילדים ואין לכם כמעט שום מחוייבות ועניינים חשובים כרגע, אז אם אתם אוהבים פשוט שחקו ואל תוותרו על זה, בעוד כמה שנים כבר לא יהיה לכם זמן לזה, צבא, עבודה, לימודים, משפחה...
כמה שהייתי נותן בישביל למכור את נשמתי לאיזה משחק כמו דיאבלו שוב, הלוואי והיה לי זמן.:(
בשביל דיאבלו מפנים זמן (ברברי דרגה 60, Paragon 100, סקוואט 315 לחזרות) 😃
אבל כן, הזמן הפנוי הולך ונעלם עם השנים, קצת עצוב אבל מה אפשר לעשות.
סליחה?
סקוואט של מי 315 לחזרות, של הברברי?
לא, תשחקו במחשב אם אתם אוהבים את זה!
אתם ילדים ואין לכם כמעט שום מחוייבות ועניינים חשובים כרגע, אז אם אתם אוהבים פשוט שחקו ואל תוותרו על זה, בעוד כמה שנים כבר לא יהיה לכם זמן לזה, צבא, עבודה, לימודים, משפחה...
כמה שהייתי נותן בישביל למכור את נשמתי לאיזה משחק כמו דיאבלו שוב, הלוואי והיה לי זמן.:(
לפני השינה
ואני חושב אינקין במחתרת כי לו באמת יש 315 לחזרות
אתמול + שקילה ראשונה:
אוכל:
בוקר קפה עם שמנת 38%
אחרי 3-4 שעות 2 ביצים + 175-200 גרם כתף בקר עם סלט
ערב סלט טונה סלט כרוב
בין לבין 2 פרוסות גבנ"צ 28, טחינה גולמית ואגוזי מלך.
אימון חרא.
P 42.5KGX1X5 + 2X2F + 1XF
אימון שעבר עשיתי 40X5X5 (ריסט מ-45), אני מוסיף ל-42.5 ואני נתקע בסט השני? כנראה הדל/שינה.
מתח 5 שליליות. סט אחרי רציתי לראות כמה חזרות רגילות יש לי, לא עליתי בכלל.
בטוח בגלל השינה או הדל, עשיתי 1-2 מתח, עברתי לשליליות והתקדמתי, ואז רק שמינית חזרה?
עוד סט של 5 שליליות והלכתי.
המדריך (ברמה) המליץ שאני אעבוד במכונות על האמס ועל ה-rotators (לפי מה שאני מבין מהתרגילים). התרגילים יהיו זה זה וזה.
אני אעבוד בצורת סט ראשון 7-8 חזרות סט שני 6 ושלישי 5.
בהמלצת ד"ר גל אדטו אני אשלב MSM, כורכום ובוסוויליאה בשביל לעזור לפציעה.
ולשקילה-
משקל התחלה יום רביעי בבוקר (19.6.13): 72.5 ק"ג.
סיום התהליך הראשון בתקופת ההכנה כעבור 4 ימים (30.6.13): 70 ק"ג, ירידה של 2.5 ק"ג/5.5 פאונד = 500 ג' פחמימה כל יום (ויש לי עוד לרדת)
יש לציין שגם אתמול לא ישנתי טוב, כל התקופה לא ישנתי טוב למרות שיומיים אני חולם בלילה למרות שאלה רק 5-6 שעות שינה. מעניין.
- - - עידכון הודעה - - -
אתמול-
בוקר קפה עם שמנת 38% וכף שמן קוקוס
אחרי כמה שעות 2 ביצים + 150 גרם כתף בקר
בהמשך פרוסת גרוייר.
סלט טונה סלט כרוב כוס אגוזי מלך וזהו
שינה כרגיל חרא, נרדמית באיזור 23:30 וקמתי ב-4:52.
משהו מוזר קרה, אני לא זוכר שהייתי ער ב-4:52, אבל אני ידוע כי יש לי תמונה בראש שהפעלתי אור בשעון והסתכלתי על השעה, היה 04:52.
אחרי זה אני לא זוכר כלום, אני חושב שאני רק שכבתי במיטה וזהו אבל אם אני לא זוכר כלום אולי ישנתי? אחי אמר שהוא העיר אותי אבל אני לא זוכר שום דבר ממנו בבוקר.
אולי משהו בין עירנות למצב אחד למצב שתיים, אני ער אבל ישן קל..
לפני השינה
אני ישן הכי מאוחר ב-23:00, בדרך כלל 22-22.30.תנסה חסדר את השינה שלך
ללכת לישון מוקדם ולא ב3-4 בבוקר אן אתה עושה את זה, לרוץ לפני השינה לא לשחק במחשב/לראות טלוויזיה אלה לקרוא ספר בשקט
הוא תומך בסקוואט חופשי, הוא יודע פאוורקלין, הולך לסדנאות כמו של קרוספיט שמלמדים סנאצ'ים וכו', יש לו משקלים מאד מכובדים, הוא קרא את SS ובקיא בתחום.מאמן ששם לך את 3 התרגילים הנ"ל חושב שהוא ברמה(truth hurts). בכל מקרה אין carryover קלוש בקירוב/הרחקה, אלה מכונות מיותרות בשבילך ולמעשה ההמצאה של המכונות האלה מלכתחילה היא דבר מצער.
מקווה שתתקדם, אני אעקוב אחרי הלוג למקרה שתצטרך עזרה
בהצלחה
אני מסכים שמבחינת הנאה, אבל מבחינה פסיכולוגית זה רע.לפני שינה זה ה-דבר!
אתה מדבר על ה-5X5 בבנץ'? אני עושה 3X5 עכשיו, אבל קודם הורדתי רגליים והיה לי בנץ'/פרס + מתח, אז העליתי נפח.למה אתה עושה 5X5 אקרוס?
תעשה 3X5 או 5X5 עולה...
אתה לא יכול לעשות גם דדליפט? פאוורקלין או היי פולס אתה יכול?
ד"א המכונות האלו מפגרות רק כפיפת ברכיים מספיק ולמה 5? זה תרגיל עזר מקסימום תעשה 10 ועשית את הבנץ' בסוף האימון?
תודה.נהדר, בהצלחה !
אגב, על הדרך תוריד גם את העידכונים שיש לך על כתבות שקשורות למין 🤡
עידכון אחרון פירטתי את כל המידע שנחוץ...אמשח לדעת ערכיים סופיים שלך ומה ההוצאה הקלורית שלך
אני גם עושה את התוכנית הזאת בערך כ שבועיים , לצורך חיטוב
אני לא מוותר לעצמי, אני אומר לספוטר לעזור רק אחרי 5+ שניות או כשאני מרגיש שאם אין עזרה עכשיו המוט נופל עליי.בקשר לבנץ' תעשה ריסט של 10% ותתקדם ב2.5 חזרה כל אימון, אם אתה נתקע חד משמעית או שיש בעיית טכניקה או שאתה לא מתקדם בתכנית שלך(לא אוכל מספיק/לא מתקדם בסקוואט).
עם 50 קילו בנץ' אין שום טעם להשתמש במניפולציות של נפח ועצימות, באף תרגיל, אתה all over the place לפעמים במקום לעבוד קשה.
בקשר למדריך שלך, לא מכיר אותו אבל יש לי תחושה שאתה מייפה קצת את האמת, כל מדריך רציני שאני מכיר לא היה שם לילד שרוצה לעלות במאסת שריר קירוב/הרחקה במכונה, אם אי אפשר לעשות סקוואט נחים כמה ימים/שבוע וחוזרים לעשות סקוואט.
אימנתי פנסיונר בן 64 שנתיים אחרי ניתוח החלפת 2 ברכיים ולא יכל לשבת לחרבן בלי מקל הליכה, הוא הצליח לעשות בוקס סקוואט...