הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Soviet Method

עידכון אחרון פירטתי את כל המידע שנחוץ...
220 חלבון, 80-120 שומן, 320-400 פחמימה, לפחות 2900 קלוריות ביום.
הוצאה- 2050-2100.
אצלך זה אמור להיות הרבה פחות, סתם שתדע.

אתה זוכר כמה בערך צריך לאכול בחיטוב ? אני לא הצלחתי כל כך להבין מהספר לגבי העניין
בינתיים בגלל שאני בחיטוב אני אוכל כ 30-50 גרם פחמימה ביום ואת כל הפחמימות שלי אני פשוט שומר לאחרי האימון

והפלוס של ה 800 זה לא יותר מידי ?

• פותח/ת השרשור
אתה זוכר כמה בערך צריך לאכול בחיטוב ? אני לא הצלחתי כל כך להבין מהספר לגבי העניין
בינתיים בגלל שאני בחיטוב אני אוכל כ 30-50 גרם פחמימה ביום ואת כל הפחמימות שלי אני פשוט שומר לאחרי האימון

והפלוס של ה 800 זה לא יותר מידי ?
מה המשקל שאתה מתכנן לרדת אליו? אני אגיד לך לפי הטבלה כמה אתה צריך לאכול.
אם אתה מעל 20% שומן אולי כדי לך לנסות את carb nite solution.

לא ממש, התוכנית לא סופרת קלוריות אלה ערכים. תהיה מודע שאני שורף שומן מאיזור 22:00 עד 08:00 בצורה מאד אינטנסיבית ואחרי זה עד איזור 18:30 אני גם במצב של שריפת שומן אבל קטנה יחסית, ככה שזה די מתקזז. בכל מקרה אני אמור לרדת בשומן ולעלות בשריר, אז זה לא משנה.

אימון-
Hip Adduction - סתם עשיתי אימון קליל בשביל לשחרר טיפה דומס שהיו שם משום מה, בערך 10 פלטות מתוך 16 ל-3X8.
עשיתי פעם ראשונה מזה הרבה זמן סקוואט (60 ק"ג לכמה חזרות). אני מרחיב טיפה עמידה כי בלי זה הברכיים שלי לא מאוזנות ואני מעמיס יותר על ימין.
PU - 2XBW + 1AXBW; 3XFD
Press 1X5X42.5KG + 1X3FX42.5KG + 1X0FX42.KG
עוד הפעם נתקע בפרס...
אני אנסה ריסט אחד אחרון ואז אני כבר אחפש פתרונות מתקדמים יותר.

העמסה אתמול-
2 ליטרים שוקו + 900 גרם חיוכים של עלית, באיזור 750-800 גרם פחמימה.

נערך לאחרונה:

לא ממש, התוכנית לא סופרת קלוריות אלה ערכים. תהיה מודע שאני שורף שומן מאיזור 22:00 עד 08:00 בצורה מאד אינטנסיבית ואחרי זה עד איזור 18:30 אני גם במצב של שריפת שומן אבל קטנה יחסית, ככה שזה די מתקזז. בכל מקרה אני אמור לרדת בשומן ולעלות בשריר, אז זה לא משנה.

אני כרגע באיזור ה 14% מעוניין לרדת ל 10-12 , בכללי יש לי עוד חודש לחיטוב ואז אני מתחיל מסה עם CBL
אני כרגע 79 קילו אשמח לדעת מה הערכיים שאני צריך להגיעה אליהם

אתה מספיק לאכול את כל האוכל שלך אחרי האימון ועד 22:00 ?

ועוד שאלה ראיתי שדיברתה על שומן רווי (כנראה פספסתי את זה בספר) , חוץ מגבינה יש עוד מקורות טובים לזה ? והאם צריך לאכול את זה אחרי האימון ?

• פותח/ת השרשור

אני כרגע באיזור ה 14% מעוניין לרדת ל 10-12 , בכללי יש לי עוד חודש לחיטוב ואז אני מתחיל מסה עם CBL
אני כרגע 79 קילו אשמח לדעת מה הערכיים שאני צריך להגיעה אליהם

אתה מספיק לאכול את כל האוכל שלך אחרי האימון ועד 22:00 ?

ועוד שאלה ראיתי שדיברתה על שומן רווי (כנראה פספסתי את זה בספר) , חוץ מגבינה יש עוד מקורות טובים לזה ? והאם צריך לאכול את זה אחרי האימון ?
אתה צריך בערך 30 גרם שומן, 2 גרם לכל קילו חלבון ותעשה גירעון של 300-400 קלוריות עם הפחמימה.
זה מה שאני מבין שצריך להיות בערך.
אני לא מבין בתוכנית לחיטוב יותר מדי, עדיך לך לפנות ל-BLISS שרואה עם זה אחלה תוצאות.

זה לא רשום בספר, מה שכן זה ידע אישי. הוא עדיף על שומן "רגיל" מאחר והוא מגביר טסט ידוע, זה טוב למתאמני משקולות מכל הסוגים, וגם לשאר הספורטאים.
אין צורך בזמן מסויים, תאכל מתי שבא לך.
http://www.healthaliciousness.com/articles/foods-highest-in-saturated-fat.php

תגיד אתה אוכל את הקצפת שהוא ממליץ אליה ?
אם כן איזו ?
כי אישית עכשיו קפצתי לחנות והדבר הזה מכיל פחמימות , וממה שאני מבין אני צריך להמנע מפחמימה ולכן זה לא מסתדר לי

• פותח/ת השרשור
תגיד אתה אוכל את הקצפת שהוא ממליץ אליה ?
אם כן איזו ?
כי אישית עכשיו קפצתי לחנות והדבר הזה מכיל פחמימות , וממה שאני מבין אני צריך להמנע מפחמימה ולכן זה לא מסתדר לי
אם תאכל גרם פחמימה לא יקרה כלום. גם בקפה יש פחמימה (מעט מאד אבל יש). אתה תחזור תוך 20 שניות למצב של דל.
שמנת להקצפה 38%.

אם תאכל גרם פחמימה לא יקרה כלום. גם בקפה יש פחמימה (מעט מאד אבל יש). אתה תחזור תוך 20 שניות למצב של דל.
שמנת להקצפה 38%.

אתה קונה שמנת להקצפה ? , ומה בדיוק עושים איתה (אני גרועה בכל הנוגע להכנת אוכל)

• פותח/ת השרשור
עידכון מאתמול (המון זמן לא עידכנתי):
BP 55X3X5PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
יש לי את הבנץ' המושלם. אני קראתי על התרגיל כל כך הרבה, ועכשיו יש לי את כל הידע בשביל לבצע טכניקה מושלמת. מה שעזר לי סוף סוף לקבוע PR זו הכתבה של וונדלר עם הטיפים שאלעד (AKA STARDUST AKA אבק כוכבים) פירסם.
לא היה לי לג דרייב, הטכניקה של דייב לא הייתה מושלמת וכו' וכו', אבל באימון הבא אני הולך לממש את כל הטיפים ולדאוג לטכניקה מושלמת שלא תתקע אותי שאגיע לפלטה. 😃
PU 1X4 + 1X2 + 3X4D + 1XS45 H
הסברים- 4 חזרות סט ראשון, סט שני 2. עשיתי שלושה סטים של שליליות ממש ממש איטיות, והוספתי תלייה על המוט למשך 45 שניות (זה מה שהצלחתי) בשביל לעבוד על הנקודה החלשה שלי- התחתית.
סך הכל אחלה אימון, בערב בלסתי 5 כוסות אורז, 3 פיתות, ליטר חלב ועוד כמה דברים.

DONE

• פותח/ת השרשור
האימון של אתמול-
P 42.5X3X5PR
הטיפים של וונדלר באמת עזרו. הערה לעצמי- בפעם הבאה שקוקסינלים נדחפים לי מתחת למוט כשאני עושה הרמה כלשהי אני לא עוצר ודואג שיחטפו בראש את המוט. כבר 4-5 פעמים חצי מהסט (הכבד מאד) נדחפו לי אנשים במסלול של המוט וחיכיתי 15-20 שניות שיזוזו בזמן שהם לוקחים את הזמן.
PU- 1X4XBW + 2X2XBW + 3X3D + 1X1min+ h
אני מאמין שהייתי סוגר 5,3-4,2 אם הייתי נח מספיק (2-3 דקות בין סט לסט ולא חצי דקה) ולא הייתי אחרי פרס כל כך כבד (חזרה אחרונה סט אחרון לקחה 10 שניות, כולי רעדתי והתחלתי להיחנק ממאמץ). נתלתי יותר מדקה, לא ספרתי כמה.

עדיין לא עשיתי סקוואט, מקווה להסקוויט בשבוע הבא, הפציעה כמעט החלימה אבל עוד לא לגמרי.

האימון של אתמול-
P 42.5X3X5PR
הטיפים של וונדלר באמת עזרו. הערה לעצמי- בפעם הבאה שקוקסינלים נדחפים לי מתחת למוט כשאני עושה הרמה כלשהי אני לא עוצר ודואג שיחטפו בראש את המוט. כבר 4-5 פעמים חצי מהסט (הכבד מאד) נדחפו לי אנשים במסלול של המוט וחיכיתי 15-20 שניות שיזוזו בזמן שהם לוקחים את הזמן.
PU- 1X4XBW + 2X2XBW + 3X3D + 1X1min+ h
אני מאמין שהייתי סוגר 5,3-4,2 אם הייתי נח מספיק (2-3 דקות בין סט לסט ולא חצי דקה) ולא הייתי אחרי פרס כל כך כבד (חזרה אחרונה סט אחרון לקחה 10 שניות, כולי רעדתי והתחלתי להיחנק ממאמץ). נתלתי יותר מדקה, לא ספרתי כמה.

עדיין לא עשיתי סקוואט, מקווה להסקוויט בשבוע הבא, הפציעה כמעט החלימה אבל עוד לא לגמרי.

דפקתי את זה פעמיים למישהו בראש והמשכתי את הסט אחרי זה דיברתי איתו והוא אמר שזה אשמתו לגמרי והתנצל , זה לא אמורה בעיה שלך....
גם בפאוורקלין שמישהו בא ופתאום קיבל את המוט קרה לי בקיצור קרה לי הרבה פעמים מקרים דומים...

איך בדיוק אתה מגיע למצב שמישהו נתקע לך מתחת למוט 15 שניות?
תצרח עליהם במתינות 3 שניות באמצע הסט והם יעופו משם. יש דברים עליהם לא שותקים.

• פותח/ת השרשור
דפקתי את זה פעמיים למישהו בראש והמשכתי את הסט אחרי זה דיברתי איתו והוא אמר שזה אשמתו לגמרי והתנצל , זה לא אמורה בעיה שלך....
גם בפאוורקלין שמישהו בא ופתאום קיבל את המוט קרה לי בקיצור קרה לי הרבה פעמים מקרים דומים...
הפחד הגדול שלי זה שהמוט ידפק במישהו ואני אאבד שיווי משקל ומשם יהיה בלאגן גדול...
איך בדיוק אתה מגיע למצב שמישהו נתקע לך מתחת למוט 15 שניות?
תצרח עליהם במתינות 3 שניות באמצע הסט והם יעופו משם. יש דברים עליהם לא שותקים.
הוא נכנס לקחת פלטות ובמקום להיצמד למראה הוא עומד ככה שהמוט בדיוק באמצע הגוף שלו.
פעם הבאה בר המזל יחטוף מוט לראש ויעוף לי מהראק.

עידכון מהיום-
BP 57.5X2X5PR + 1X3F + 1X2F
הכל היה כל כך קל והגעתי לכשל משום מקום. אימון הבא (פרס) בסוף האימון 5 סטים אני אתרגל את הטכניקה בבנץ', שהמוט יהיה ישר וכו' וכו', נראה לי שזו הבעיה.
PU BW-5,4,3,4D,3D,Hang 1min
PR לחזרות (5) ולנפח (12 ב-3 סטים).
מצפה עוד שלושה אימונים לסגור 3X5. אימון הבא אני נתלה על המתח עם משקל עליי שיצא באיזור 30 שניות.
אגב- אני לא עושה את כל החזרות ברצף. אני עושה חזרה, מיישר ידיים, שם לשנייה רגליים על המתקן של המתח ועולה שוב. זו הפסקה של חצי שנייה-שנייה אבל בלי זה אני מצליח חזרה אחת ברצף, בגלל זה אני עושה תלייה למשך כמה זמן שאני מצליח.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אם אתה סמאסה או חיטוב
מבחינת קלוריות זו מסה, מבחינת תוצאות זה שילוב.
מסה חיטוב הכל ביחד
הכל אפשרי כשאתה בCBL
אכן.
ככה או ככה הוא לא מתקדם
אני לא מבין מה זה החרא הזה...
הבנץ' היה קל, ומשום מקום אני מגיע לכשל.
אולי כי המוט ממש לא יציב והוא זז בזיגזג.
בפרס היה הרבה יותר קשה וסגרתי הכל, אפילו חזרה אחרונה שלקחה 10 שניות לפחות.
אולי אחרי שאני אסדר טכניקה ואחזור להסקוויט זה יסתדר.

עידכון קטן-
אני אגיע לדימונה רק לצפות.
עד התחרות הראשונה שלי אני מצפה למשקלים של פחות או יותר:
180 דדליפט ל-5
160 סקוואט ל-5
90 בנץ' ל-5 (חלש גנטית בתרגיל. ידיים מאד ארוכות)
זה אמור לסדר לי טוטאל של 500.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית