עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה 😃בהצלחה בSS
תראה זה יעשה לך רק טוב!
ועל תשכח לצלם בשביל לבדוק לך את הטכניקה!
תעשה את מה שלא עשית, אם כי להזיז שולחנות ולתקוע בזנטים זה לא תחליף לאימון שלא עשית.ביום ראשון היה אמור להיות אימון B אבל הייתי בגיחה עם הכיתה.
עשיתי סוג של אימון סטרונגמן (להזיז שולחנות גדולים במחנה, להרים סנדות, תקיעה של 20~ בזנטים עם הלמניה וכו'), הבעיה- אכלתי 50-70 גרם חלבון אם יש לי חתיכת מזל וישנתי 3 שעות בלילה...
אני מתלבט אם ביום שישי לעשות שוב אימון B או לעשות אימון A (מחר יש לי אימון אישי אחרון), מה עדיף לדעתכם?
אני מודע שזה לא מהווה תחליף לאימון, אבל זה מאד נוח ויעיל לשמירה על השריר בטיולים. האפשרות האחרת הייתה לעשות שכיבות סמיכה, מקבילים, מתח וסקוואט באוויר =/תעשה את מה שלא עשית, אם כי להזיז שולחנות ולתקוע בזנטים זה לא תחליף לאימון שלא עשית.
זה בסדר, אני מבין.אני מודע שזה לא מהווה תחליף לאימון, אבל זה מאד נוח ויעיל לשמירה על השריר בטיולים. האפשרות האחרת הייתה לעשות שכיבות סמיכה, מקבילים, מתח וסקוואט באוויר =/
גם ככה הכריחו את כולם לבנות מחנה וכל מיני כאלה, אז ניצלתי את זה.אני בדעה שאם זה אימון בודד עדיף פשוט לנוח
אוקיי, הבנתי.זה בסדר, אני מבין.
פשוט שאלת מה עדיף, אז לדעתי עדיף להשלים את האימון שלא עשית ולא לדלג.
במקרה של טקסס למשל, לפספס אימון התאוששות לא קריטי, אפשר לזרום לעצימות גם בלעדיו, למרות שעדיף שלא.
במקרה שלך עדיף שלא תפספס את B ותשלים אותו.
לא יודע, לא רוצה סתם להמליץ על דברים שאין לי מושג בהם.גם ככה הכריחו את כולם לבנות מחנה וכל מיני כאלה, אז ניצלתי את זה.
אוקיי, הבנתי.
אם כבר הזכרת את טקסס, יש מצב שתוכל לעזור לחבר שלי בנושא אימון התאוששות?
יש לו שישי-נפח ראשון-התאוששות+אימון קראטה שלישי-עצימות. לדעתך אפשר לוותר על האימון התאוששות "ולהסתפק" בקראטה?
האימון מאתמול
DL
20X2X8 50X5 90X5 100X3 110X1 120X1PR 125X1F 110X4PR 100X3X4 90X4
קשה בטירוף, אחרי הסינגל של 120 לא יכלתי לעשות כבר 125, אבל הצלחתי 110X4, שזה PR.
BP
20X2X8 40X8 50X5 70X1F 70X2X1 60X3 50X5
היה לי כשל בסינגל של 70 מחוסר ריכוז- המוט צנח למטה ובגלל זה נכשלתי. בשני הסטים אחרי הצלחתי את הסינגלים.
זה האימון האחרון עם המאמן האישי, לפי מה שראיתי מהאימון הזה ה-RM5 שלי צמוד ל-RM1 בצורה מוגזמת.
יום שישי אני חוזר להתאמן שותף/חבר שלי ומתחיל סבב קצר של SS.
סבב קצר בגלל שאני על 18-20 אחוז שומן. הרבה יותר בוער לי להעלות את המשקלים, אז אני עושה סבב של חודש-חודשיים, אני אראה כבר בהמשך כמה זמן, עם פלוס של בערך 500 קלוריות.למה סבב קצר?
לגביי השאלה של הטיול כן עדיף לך לעשות מתח מקבילים שכיבות סמיכה וסקוואט באויר במיוחד בגלל שהמשקלים שלך לא בשמיים ואני בספק אם אתה מסוגל לעשות 10 מתח או 10 מקבילים אז ההתנגדות תהיה מספיקה ביותר.
עשית כבר איזה 3 פעמים חיטוב ועדיין ההישגים שלך לא בשמיים.סבב קצר בגלל שאני על 18-20 אחוז שומן. הרבה יותר בוער לי להעלות את המשקלים, אז אני עושה סבב של חודש-חודשיים, אני אראה כבר בהמשך כמה זמן, עם פלוס של בערך 500 קלוריות.
עשיתי מתח שם, אבל שכיבות סמיכה יש לי בכיף 60-65 ואין בזה טעם, מקבילים אני לא עשיתי מלא זמן וכנראה שאני עושה 2-3 בלחץ. העבודה הפיזית הייתה מאד קשה, היו שם סנדות של אפילו 20-30 קילו ואולי גם יותר.
חיטוב ראשון היה בתחילת האימונים (הוא התחיל ב-1.7.12, והוא נהיה רציני בתחילת דצמבר כשנרשמתי ליעוץ. לפני זה האוכל היה חרא ולא באמת חיטבתי. נגמר בתחילת פברואר), בחופש הגדול עשיתי חיטוב של חודש-חודש וחצי שלא באמת חיטבתי וסתם אכלתי חרא.עשית כבר איזה 3 פעמים חיטוב ועדיין ההישגים שלך לא בשמיים.
מה אתה עושה שאתה מגיע למצב הזה?
🤦♂️אם יש לך 65 שכיבות סמיכה רצופות שהחזה נוגע ברצפה ובעליה המרפק ננעל אני מוריד בפניך את הכובע ונותן לך שבוע של אימונים אישיים חינם עליי במכון קרוספיט שלנו
תעלה סרטון, קשה לי להאמין.🤦♂️
אתה צודק, אין לי, אני פשוט התבלבלתי עם שיעור ספורט כי זה המקום היחיד שאני עושה משהו שהוא לא סקוואט/בנץ'/פרס/דדליפט/מתח בתחום הספורט. יש לי 65 שאני נועל ואני מגיע ל-90 מעלות או קצת מעל זה. עשיתי 40 בקלות, פימפמתי את זה בתוך 45 שניות.
בסדר, אני אצלם בקרוב.תעלה סרטון, קשה לי להאמין.
מעולה, אני מקווה שתוכיח לי שטעיתי.בסדר, אני אצלם בקרוב.
מעולה, אני מקווה שתוכיח לי שטעיתי.