Soviet Method

המון ידיים אומר שבוויטליפטינג אנחנו לא מעלים את המוט עם היידים , אנחנו מושכים אותו בטכניקה נכונה למעלה הידיים צריכות להיות משוחררות ברגע שהידיים לא משוחררות ואתה מושך עם ידיים זה מקשה עליך עליך להכנס כמו שצריך או שכמו שקורה לך המוט הולך בעיגול ולא בקו ישר למעלה.

המון ידיים אומר שבוויטליפטינג אנחנו לא מעלים את המוט עם היידים , אנחנו מושכים אותו בטכניקה נכונה למעלה הידיים צריכות להיות משוחררות ברגע שהידיים לא משוחררות ואתה מושך עם ידיים זה מקשה עליך עליך להכנס כמו שצריך או שכמו שקורה לך המוט הולך בעיגול ולא בקו ישר למעלה.
כן אני מודע לזה שלא מושכים עם הידיים, לא שמתי לב בכלל שאני מושך עם הידיים. יש לי המון עבודה מההאנגים, במיוחד מה-היי האנג:suicide:

כן אני מודע לזה שלא מושכים עם הידיים, לא שמתי לב בכלל שאני מושך עם הידיים. יש לי המון עבודה מההאנגים, במיוחד מה-היי האנג:suicide:

לדעתי כדאי שתעבוד על המשיכות שלך, הגב שלך חלש אתה בכלל לא מחזיק אותו החזה שמוט. תתחזק במשיכות זה החלק הכי קשה והכי חשוב

לדעתי כדאי שתעבוד על המשיכות שלך, הגב שלך חלש אתה בכלל לא מחזיק אותו החזה שמוט. תתחזק במשיכות זה החלק הכי קשה והכי חשוב
לעשות משיכות איטיות עם דגש על הגב? תודה על העזרה 😃
למה חיטוב?! 😭
אני 20%+ שומן (20-23 לא יודע בדיוק), העלייה במסת שריר לא הכי יעילה ובעיה בשבילי תפריט במסה אז זה יוצא שאני עולה המון בשבוע (סביבות הקילו, לא נשקל יותר מדי). היתרון הוא שאני הולך לעבוד חזק מאד על טכניקה בחיטוב, אני מצפה להתחזק בהרמות האולימפיות ובסקוואט והמסה הבאה תהיה חצי שנה לפחות ותהיה הפצצה ברמה של הירושימה:Sync-0h5y1d7:
אבל בינתיים צריך לא למות בחיטוב:suicide: ביי ביי 3000-4000 קלוריות ביום :(

משיכות של 9 שניות בדגש על כל חלק קטן של התנועה, תן למערכת העצבית שלך להבין מה היא אמורה לעשות לפני שאתה "נכנס".
אני לא יודע אם אתה מכיר כל חלק בתנועה זה כבר סיפור אחרי, אבל ראיתי את מייק שם מסתובב- אז תשאל אותו

משיכות של 9 שניות בדגש על כל חלק קטן של התנועה, תן למערכת העצבית שלך להבין מה היא אמורה לעשות לפני שאתה "נכנס".
אני לא יודע אם אתה מכיר כל חלק בתנועה זה כבר סיפור אחרי, אבל ראיתי את מייק שם מסתובב- אז תשאל אותו
מייק לימד אותי OL 😛
בזמן האחרון אני לא מצליח לשחזר את הסנאץ' שהיה לי כשעבדתי איתו אבל עכשיו כשאני אתרגל הרבה יותר טכניקה גם בבית אני מאמין שזה ישתפר מהר.
אני מכיר ויודע לבצע את התנועה מעשית אבל יש לי הרבה מה לשפר והרבה ידע תיאורטי שיאפשר לי לשפר את זה, מקווה ששבוע הבא כבר יראו הבדל.

מייק לימד אותי OL 😛
בזמן האחרון אני לא מצליח לשחזר את הסנאץ' שהיה לי כשעבדתי איתו אבל עכשיו כשאני אתרגל הרבה יותר טכניקה גם בבית אני מאמין שזה ישתפר מהר.
אני מכיר ויודע לבצע את התנועה מעשית אבל יש לי הרבה מה לשפר והרבה ידע תיאורטי שיאפשר לי לשפר את זה, מקווה ששבוע הבא כבר יראו הבדל.

בהצלחה.

טוב אז אחרי תקופה לא טובה החלטתי לקחת הפסקה ולא להתאמן ביום שני. אתמול חזרתי עם אימון קל.
16.07.14
Chinups BWX2,3,2,2,2 - ירידה לא מוסברת לאחרונה בתרגיל, אני חייב לסגור 3X5 לפני החיטוב.
Power clean 50X5X3 - קליל. הקפצתי קצת יותר גבוה אבל מצד שני אני מקפיץ יותר מדי קדימה.
Front squat 60X5X3 - לקחו לי בערך 6 דקות לסיים הכל, מנוחות של 30-60 שניות וסטים של 10-15 שניות.
Push press 40X5X2
Bench press 60X3X5 - כל סט לקח 10-15 שניות, עשיתי 5 חזרות ברצף בלי לנשום ובלי לעצור.
Straight arms pullover 15X2X15
Alt. grip reversed row BWX8
Shoulder width grip Bench press 50X1X10 - חיכיתי שחבר שלי יסיים אז עשיתי כדי להעביר את הזמן סט אחד בלי חימום. קליל.

לא מרוצה מהעומק של הפרונט בכלל. גם בסט השלישי בסרטון (5 באימון) העומק סביר ולא יותר, אחרי הכל זה FS ואני מצפה לרדת ממש עמוק.

האימון מאתמול-
18.07.14
קיבלתי את ה-PP2 והחלטתי לבדוק אותן. במקור היה תכנון ל-90-95 אחוזים מהשיאים בהכל, בסוף עשיתי סקוואט עד 80X5 והמון עבודה טכנית על ההנפה.
התחלתי להתאייש מההנפה כי שום דבר לא הלך כשעבדתי לבד, ואז הגיע מייק. אחרי 20-30 דקות שהוא עזר לי עם ההנפה הצלחתי לשפר אותה משמעותית- קשת קטנה יותר, סטארט טוב יותר, יציבות בתחתית ואיזון בין הגב לרגליים.
הנה הסט השני הכי טוב שלי בהנפה (בראשון הפלאפון נפל בדיוק לפני החזרה הראשונה ולא צילם כלום):
הילוך רגיל-

הילוך איטי-

זה נראה יותר טוב , עדיין הרבה מאוד ידיים בגלל זה המוט עף לך אחורה.
אתה לדעתי עדיין צריך לחזק גב ולעשות הרבה משיכות, נראה כאילו הגב שלך לא מחזיק ואתה קורס עם החזה.

זה נראה יותר טוב , עדיין הרבה מאוד ידיים בגלל זה המוט עף לך אחורה.
אתה לדעתי עדיין צריך לחזק גב ולעשות הרבה משיכות, נראה כאילו הגב שלך לא מחזיק ואתה קורס עם החזה.
עשיתי סט ואחרי 20-25 שניות עשיתי את הסט הזה אז הייתי טיפה עייף, לפני זה הגב היה קצת יותר טוב והיו פחות ידיים. מקווה לשפר את זה עוד יותר שבוע הבא. תודה על הערות 😃

האימון מאתמול-
21.07.14
Chinups BWX2,3,3,3,3,1 - התקדמתי ממש טוב ופתאום יש ירידה לא צפויה. מהתקדמות לינארית להדרדרות לינארית:🤦‍♂️:
Clean 60X2,3,4 - היה כשל בסט הראשון אז החלטתי לעשות את ה-PR ל-9 חזרות במקום 15. סרטון למטה.
Jerk 50X5X2
Front Squat 70X5X3 - לא קשה במיוחד, מנוחות של 1-2 דקות. סרטון למטה.
Bench press 70X3X5 PR For volume - פעם קודמת זה היה 5,4,5. קל.
Clean high pull 50X3X5
Reversed Row 40X3X8 - עוד לא התקדמתי בתרגיל הזה פעם אחת, יום שישי אני מתאבד על 42.5
Close grip pushups 10X2X5

האימון אתמול-
23.07.14
המטרה הייתה PRים בסקוואט, פרס ופוש פרס. כל השאר היה מסביב לזה.
Power clean 50X5X3
Press 52.5X3X5 2.5KG PR - היה קל יחסית, לא מאמין שסגרתי את זה. עוד 2.5 קג למטרה.
Squat 100X3X5 - זה לא בדיוק PR אבל זה השיא הנוכחי עם 2-3 דקות מנוחה ו-20-30 שניות לסט
Push press 50X5X2 5KG PR - טכניקה סבירה, קליל.
Chinups BWX2,1,2 - בשלב כל כך מאוחר באימון אין פלא
Straight arms pullover 17.5X2X15 2.5KG PR
Alt. grip reversed row BWX9

בסט האחרון של החימום בסקוואט (90KG) אידיוט אחד החליט להיכנס לי לתוך הכלוב כדי להחזיר מדרגה. לפני זה הוא גם נכנס לי לכלוב באמצע חזרה בפרס, מה שגרם לי להתקע עם מוט באוויר ואחרי זה לעמוד עקום ולהסתכל הצידה (עליו) כדי לא לפגוע בו מה שגרם לצאוור שלי להיתפס. אז בחזרה האחרונה עם ה-90 הוא שוב נכנס כדי לקחת טישו שנפל לו.
תוצאה- קיבל את המוט בגב וצעקות מהמנהל.

יום שישי-
25.07.14
Snatch - חרא. עוד פעם איבדתי את הטכניקה, מתחיל להתייאש מהתרגיל.
Bench press 72.5X4,3,3,3,3 - ב-White City הבנץ' ממש לא נוח לי אז אני מרים פחות. בגלל זה הלכתי על 72.5 בנץ' (משקל של PR) במטרה להשלים 15 חזרות במינימום סטים. מה שמוזר זה שבכל הסטים ניסיתי עוד חזרה, תמיד הכל הלך קליל, מנסה עוד חזרה, כשל משום מקום. מבאס.
Front Squat 70X5X3 - קליל
Reversed row 40X3X8 - התכנון להתאבדות בוטל
Close grip pushups BWX2X10

אתמול-
28.07.14
תפסו לי את הקלין בהתחלה אז לא התחלתי ממנו.
Chinups BWX2,3,3,2
Press 55X3X5 2.5KG PR - רציתי לסיים את המסה עם 55X5, ויש לי כבר 55X3X5. מאושר בטירוף. יש סיכוי טוב שאני אסגור 60X5 במסה הזו.
Clean 60X5X3 - הטכני' בחימום הייתה מעולה, בעבודה נדפקה קצת.
Jerk 55X5X2 5KG PR - לא קשה, פלטה בג'רק מחכה1
Squat 105X3X5 5KG PR - בינוני, חייב לסגור 110 עד סוף המסה
Alt. grip reversed row 1X10
Straight arms pullover 17.5X2X15

סהכ אימון בן זונה:Banane36:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית