הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אני פועלת נכון?

YanoFitness

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
קודם כל,זה לא המשתמש שלי.
דבר שני,שלום 😃
אז ככה, התחלתי לפני כשבוע להתעסק באימונים ותזונה נכונה(את התפריט לקחתי מ'קילוגרם' והוא מתאים לנשים ששוקלות 60).
והמטרה שלי היא לחטב את הגוף.(אני רוצה שהשרירים בבטן בידיים וברגליים יבלטו בעיקר).
אני בת 17 עוד מעט, גובה 1.63 ושוקלת 53.
אני עושה 4 פעמים אירובי בשבוע, ו3 פעמים אימוני משקולות FBW(בימים של משקולות אני משלבת לפעמים עוד אירובי של כחצי שעה ובימים של אירובי אני עושה לפעמים פעמיים אירובי בצהריים/בוקר ובערב) ואני נמצאת במאזן קלורי שלילי.
השאלה שלי היא האם אני צריכה לעשות עכשיו חיטוב(להמשיך ככה) או שקודם כל לעשות מאסה ואז לחטב כדי שהשרירים שרציתי יבלטו?

קשה להגיד מבלי לראות איך האדם נראה.

נראה לי שכדאי לך מסה נקי. (מאזן קלורי חיובי נמוך)
חכי לעוד תשובות

קודם כל,זה לא המשתמש שלי.
דבר שני,שלום
אז ככה, התחלתי לפני כשבוע להתעסק באימונים ותזונה נכונה(את התפריט לקחתי מ'קילוגרם' והוא מתאים לנשים ששוקלות 60).
והמטרה שלי היא לחטב את הגוף.(אני רוצה שהשרירים בבטן בידיים וברגליים יבלטו בעיקר).
אני בת 17 עוד מעט, גובה 1.63 ושוקלת 53.
אני עושה 4 פעמים אירובי בשבוע, ו3 פעמים אימוני משקולות FBW(בימים של משקולות אני משלבת לפעמים עוד אירובי של כחצי שעה ובימים של אירובי אני עושה לפעמים פעמיים אירובי בצהריים/בוקר ובערב) ואני נמצאת במאזן קלורי שלילי.
השאלה שלי היא האם אני צריכה לעשות עכשיו חיטוב(להמשיך ככה) או שקודם כל לעשות מאסה ואז לחטב כדי שהשרירים שרציתי יבלטו?

לפי היחס בין הגובה למשקל והמטרות שלך את כנראה צריכה תקופת מאסה
של חודשיים - שלושה. חשוב מאוד לפני שתשני תפריט ותתחילי:
קודם כל להיות על שבועיים נייטרלית (מאזן קלורי לא חיובי ולא שלילי)

לעבוד על טכניקה של תרגילים מורכבים ומועילים לדוג׳ סקוואט במוט חופשי,
פרס ואפילו מתח רגיל.
לא להתפדח לעבור ״לצד של הבנים״ בחד״כ! תתייעצי בנדריך מוכר או עוד
אישה שעובדת במתחם של המשקולות החופשיים.

אם תקפידי על שבועיים נייטרלי, אימון משקולות עצים והעלאה קלורית נמוכה והדרגתית
(להתחיל מ100-200 ולעלות מדי פעם עוד 100 קלוריות) לא תצברי שומן מיותר, אפילו ההפך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לפי היחס בין הגובה למשקל והמטרות שלך את כנראה צריכה תקופת מאסה
של חודשיים - שלושה. חשוב מאוד לפני שתשני תפריט ותתחילי:
קודם כל להיות על שבועיים נייטרלית (מאזן קלורי לא חיובי ולא שלילי)

לעבוד על טכניקה של תרגילים מורכבים ומועילים לדוג׳ סקוואט במוט חופשי,
פרס ואפילו מתח רגיל.
לא להתפדח לעבור ״לצד של הבנים״ בחד״כ! תתייעצי בנדריך מוכר או עוד
אישה שעובדת במתחם של המשקולות החופשיים.

אם תקפידי על שבועיים נייטרלי, אימון משקולות עצים והעלאה קלורית נמוכה והדרגתית
(להתחיל מ100-200 ולעלות מדי פעם עוד 100 קלוריות) לא תצברי שומן מיותר, אפילו ההפך.

תודה אנשים על התגובות.
ובקשר לתגובה הזו-אם התעסקתי בחיטוב בערך כשבוע בכל זאת להיות על שבועיים נייטרלית?
ובמאסה, עדיף לעשות תוכנית ABC נכון? אני מתאמנת בבית יש לי מוט של 10 קילו ומשקולות. עדיף לעשות יותר חזרות או פחות חזרות עם יותר משקל?
סליחה על החפירות, ושוב, תודה רבה על התשובה. 😃

חיובי, להיות על ניטראלי, אם לא תעשי שבועיים ניטראלי הגוף שלך יביא "ריבאונד" של שומן=> תעלי שומן.
במסה עדיף לך AB מABC אם את בקטע של להתאמן בבית באיזי שלך, אם את שוקלת להתחיל להתאמן בחדר כושר זה כבר משהו אחר.

בהצלחה!

חיובי, להיות על ניטראלי, אם לא תעשי שבועיים ניטראלי הגוף שלך יביא "ריבאונד" של שומן=> תעלי שומן.
במסה עדיף לך AB מABC אם את בקטע של להתאמן בבית באיזי שלך, אם את שוקלת להתחיל להתאמן בחדר כושר זה כבר משהו אחר.

בהצלחה!
תודה!
אבל ABC זה יותר טוב לא? כי ככה אני אקדיש יותר זמן לכל שריר מהסיבה שבABC אני מתאמנת על שני שרירים ובAB אני אצטרך על שלושה ביום.
או שאני טועה? וזה משמעותי או שזה בסדר אם אשאר בABC?

נערך לאחרונה:
למה לא abcdef?
חחח ab יותר יתאים לך. את יכולה גם abc אבל בתור מתאמנת מתחילה תיהיה התקדמות גדולה יותר בab

תודה!
אבל ABC זה יותר טוב לא? כי ככה אני אקדיש יותר זמן לכל שריר מהסיבה שבABC אני מתאמנת על שני שרירים ובAB אני אצטרך על שלושה ביום.
או שאני טועה? וזה משמעותי או שזה בסדר אם אשאר בABC?

את יכולה להמשיך FBW , AB או ABC העיקר שתעלי במשקלים עם הזמן (עדיף כמה שיותר מהר) ואת צריכה שיצא לך לעבוד על שריר בין 2-3 פעמיים בשבוע ולכן FBW מספיק כ 2-3 אימונים בשבוע AB עדיף כ 4 פעמים ו ABC כ 5-6 אימונים בשבוע (הכל תלוי בזמן שלך) , לגבי משקל עבודה וטווח חזרות , תעשי בין 5-10 חזרות עם מקסימום משקל שאת יכולה לכמות הזאת

Back
למעלה תחתית