הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחזה

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
לא ידעתי איפה לפרסם את זה..
בכ"מ לפני כמה חודשים פתחתי אשכול בגלל שהתחלתי לשים לב שהחזה שמאל שלי הרבה יותר מפותח מהימני, כאילו נראה שהימני פשוט רגיל
עכשיו בהתחלה אמרו שזה יסתדר וזה עכשיו הגעתי כמעט ל 80 קילו בנץ ואין שום שינוי בצד ימין הכל אותו הדבר
הוספתי גם עם משקולות אבל אחרי כמה חודשים הורדתי כי זה לא עזר בשיט

יש עצות או משהו?

המרפקים שלך הולכים לצדדים שונים-נגיד אחד יותר פנימה ואחד יותר החוצה בבנ'ץ פרס יש לי בול את אותו הדבר בעיה בטכניקה שלקח לי חודשיים עד שהצלחתי לסדר את זה תבקש מחבר או ממישהו לצלם אותך(את המרפקים בבנ'ץ פרס בזוית שרואים אותם מלמעלה) או שהוא יגיד לך מה לא מאוזן תוריד משקל ותנסה לשמור על כך שהמרפקים יהיו מאוזנים...לאט לאט לי מנסיון אישי אתה תתאזן, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
המרפקים שלך הולכים לצדדים שונים-נגיד אחד יותר פנימה ואחד יותר החוצה בבנ'ץ פרס יש לי בול את אותו הדבר בעיה בטכניקה שלקח לי חודשיים עד שהצלחתי לסדר את זה תבקש מחבר או ממישהו לצלם אותך(את המרפקים בבנ'ץ פרס בזוית שרואים אותם מלמעלה) או שהוא יגיד לך מה לא מאוזן תוריד משקל ותנסה לשמור על כך שהמרפקים יהיו מאוזנים...לאט לאט לי מנסיון אישי אתה תתאזן, בהצלחה!
אה באמת? לא שמתי לב לזה ממש, אני אנסה עוד יומיים אני אצטט אותך שוב פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית