Resource icon

Redneck Method

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
איזה אחיזה?
ולמה השינוי?
אחיזה עם אגודל בפנים, מרגיש לאחרונה חוסר יציבות של המוט על הגב וזה דיי זיין לי את הכניסה השניה בתחרות.
עם אגודל בפנים אני יותר יציב, רק צריך לתרגל קצת את הגמישות.

מלאניאצ'ב זה מטורף, כן ראיתי מה היה לך בתחרות.
בהצלחה 😃

עדכון קטן מהשבוע האחרון.

התחלתי CBL מיום ראשון, וכרגע המטרה היא 10 ימים ללא פחמימה בכלל(עד 15-20 גרם ביום).
הולך סה"כ סבבה, נשקלתי בבוקר של יום ראשון 111 קילו בדיוק, ביום שישי בבוקר(כל שישי אני נשקל בד"כ בדיאטה) שקלתי 108.2.

בקשר לתוכנית, התחלתי שוב סבב של 5/3/1 כשבסקוואט הצבתי 205 ובדדליפט 240, כמובן שמהם לקחתי 90%.
בבנץ' התחלתי עוד סבב של אד ממשפחת הכהנים, אבל הפעם נותתי 10 קילו פחות מההצבה בRM1 ושמתי 120.
הסיבה היא קודם כל החיטוב שהולך להחליש את הלחיצות שלי, וגם עצם העובדה שהתחלתי לעבוד עם פאוזות.
בנתיים את יום הנפח הראשון שרדתי, לעומת הסבב הקודם שהיו בו כשלים.

סיכום קצרצר מהאימונים בשבוע האחרון.
היה שבוע 5+, נתתי סקוואט 155 ל-5 בדיוק, ללא חגורה, ללא נעלי הרמות וללא שרוולי ברכיים, ככה זה כשמחליטים שהמכון שלך סגור ואתה הולך RAW לגמרי למכון הקרוספיט הקרוב שמסכים לארח אותך כי המנהל גבר!
בדדליפט נתתי 185 ל-9 חזרות, כמובן ללא.
פרס ביום חמישי נתתי 60X5, 70X5, 80X3, גם ללא, היה לא רע.

כמו כן, החלטתי להוסיף אירובי ולחסוך בהוצאות הרכב בתל אביב, ואני נוסע כל יום ללימודים וחזרה הביתה באופניים, זאת נסיעה של כ-25 דקות ברגוע.
קשה לי ויש לי סיבולת של ילדה קטנה ברגליים, אבל אחלה דבר שבעולם.

כד כאן העדכונים, צפו לדברים חדשים. 😃

כל הסיפור נשמע טוב מאוד כולל התכנון משקלים וכו'. התכנון לתחרות הבאה GPA? עם/ללא?

כל הסיפור נשמע טוב מאוד כולל התכנון משקלים וכו'. התכנון לתחרות הבאה GPA? עם/ללא?
לא הולך להתחרות כנראה, אלא אם כן יהיו הפתעות טובות מבחינת משקלי עבודה אחרי החיטוב.
מה שכן, אני כנראה נוסע לטיול באירופה בערך ביולי, לכן בספק כי בשבועיים ללא אימונים המשקלים שלי הולכים להפגע בטוח.

אתה נוסע מאשדוד לתל אביב באופניים ? 😵
לא, כתבתי הוצאות רכב בתל אביב, לא לתל אביב, וגם רשום 25 דקות וגם ברכב לא תגיע לשם בזמן הזה.
אני באשדוד רק בסופי שבוע, כל השבוע אני תושב תל אביב.

אני לא יודע איפה כל דבר, אני גר בערד...
גבר, זה לא שולל ממך את הזכות לפתוח מפה ולהכיר פחות או יותר איפה נמצאות הערים המרכזיות בישראל. 😃
אח גדול ימלך! תן בראש ותתמקד בלא לאבד משקלים:s28:👑

תודה אח קטן, מקווה לתת בראש לכל אורך החיטוב!

הכוונה מבחינת גרעון או איך שזה לא עובד .

אני למשל בחיטוב רגיל , ואמור לרדת חצי קג עד קג בשבוע לפי הגירעון .
מה באמת ירכיב את הירידה אף פעם אי אפשר לדעת , פשוט מעניין אותי כדי לדעת אם זו חלופה אפשרית בשבילי לחיטוב ..

הכוונה מבחינת גרעון או איך שזה לא עובד .

אני למשל בחיטוב רגיל , ואמור לרדת חצי קג עד קג בשבוע לפי הגירעון .
מה באמת ירכיב את הירידה אף פעם אי אפשר לדעת , פשוט מעניין אותי כדי לדעת אם זו חלופה אפשרית בשבילי לחיטוב ..
לא יודע להגיד לך, אומרים שזה לא כלכך תלוי בגרעון וזה יותר מתבסס על אופן צריכת האוכל.
למרות זאת אני עכשיו על גרעון של כ-400 קלוריות ביום, אולי אפילו קצת יותר.
לא ממש חזק במדע הזה.

חוזר ובגדול.

נרשמתי למכון חדש בשישי האחרון, אטלנטיס אשדוד.
מקום נחמד סהכ, ציוד קצת מיושן, אבל יש כלוב ומקום לתת דדליפט, אז הכל טוב.
הבעלים קצת מציק בנושא רעש, כשנכנסתי קצת בהפגנתיות לאחד הסקוואטים.

אימון ראשון לחזל"ש:

Squat:
60X5
80X5
100X2X5-תכננתי שלוש, למען האמת, אבל אחרי הסט השני הבנתי שזה מרגיש לי יותר מדי לאימון ראשון, אז הסתפקתי בזה.
דומס כבר יש, כמובן.

Bench Press:
40X5
50X5
65X5
80X2X5 - לא קשה בסה"כ, אבל גם לא כזה קל, נחלשתי...

Press:
40X5
50X5
60X2X5-לא מאמין שזה היה אשכרה מאתגר.
בסט השני, את החזרה האחרונה נעלתי כאילו זה היה 90.

אירובי קל 10 דקות והביתה.

סה"כ אימון משפיל מעט, מרגיש כאילו אני קשור לחבלים ומאבד הרבה כח בגלל ההפסקה המפגרת הזאת.
מה שכן, חוזר לתת בראש בהקדם האפשרי.

שבוע טוב.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית