- פותח/ת השרשור
אחיזה עם אגודל בפנים, מרגיש לאחרונה חוסר יציבות של המוט על הגב וזה דיי זיין לי את הכניסה השניה בתחרות.איזה אחיזה?
ולמה השינוי?
עם אגודל בפנים אני יותר יציב, רק צריך לתרגל קצת את הגמישות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחיזה עם אגודל בפנים, מרגיש לאחרונה חוסר יציבות של המוט על הגב וזה דיי זיין לי את הכניסה השניה בתחרות.איזה אחיזה?
ולמה השינוי?
מאלצ'ינב.איזה אחיזה?
ולמה השינוי?
מאלניצ'ב זה עוד שלב קדימה, יש לו גמישות פסיכית בידיים.מאלצ'ינב.
לא הולך להתחרות כנראה, אלא אם כן יהיו הפתעות טובות מבחינת משקלי עבודה אחרי החיטוב.כל הסיפור נשמע טוב מאוד כולל התכנון משקלים וכו'. התכנון לתחרות הבאה GPA? עם/ללא?
נראה לך שמאשדוד לתל אביב הרכיבה לוקחת 25 דקות?אתה נוסע מאשדוד לתל אביב באופניים ? 😵
לא, כתבתי הוצאות רכב בתל אביב, לא לתל אביב, וגם רשום 25 דקות וגם ברכב לא תגיע לשם בזמן הזה.אתה נוסע מאשדוד לתל אביב באופניים ? 😵
אני לא יודע איפה כל דבר, אני גר בערד...אח גדול ימלך! תן בראש ותתמקד בלא לאבד משקלים:s28:👑
נראה לך שמאשדוד לתל אביב הרכיבה לוקחת 25 דקות?
גבר, זה לא שולל ממך את הזכות לפתוח מפה ולהכיר פחות או יותר איפה נמצאות הערים המרכזיות בישראל. 😃אני לא יודע איפה כל דבר, אני גר בערד...
אח גדול ימלך! תן בראש ותתמקד בלא לאבד משקלים:s28:👑
התחלתי CBL מיום ראשון
0.000001 גרם בחודש.מה קצב הירידה המתוכנן בתזונה הזאת ?
לא יודע לומר לך, זה תלוי בהרבה גורמים.מה קצב הירידה המתוכנן בתזונה הזאת ?
לא יודע להגיד לך, אומרים שזה לא כלכך תלוי בגרעון וזה יותר מתבסס על אופן צריכת האוכל.הכוונה מבחינת גרעון או איך שזה לא עובד .
אני למשל בחיטוב רגיל , ואמור לרדת חצי קג עד קג בשבוע לפי הגירעון .
מה באמת ירכיב את הירידה אף פעם אי אפשר לדעת , פשוט מעניין אותי כדי לדעת אם זו חלופה אפשרית בשבילי לחיטוב ..