הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ניתן לפתח שרירים ובו זמנית לרדת?

ofirdr78

משתמש מתחיל
125
100
נק' מוניטין:
1,130
125
100
Sporter פ"ת
שלום לכולם. הסיפור שלי הוא קצת מורכב. אני בן 34 ותמיד הייתי שמן. מאוד. לפני חצי שנה, כאשר שקלתי 180 ק"ג (גובה 1.82) עברתי ניתוח קיצור קיבה. לאחר החלמה קשה התחלתי להתאמן והחלטתי לפתח את הגוף שלי ואת השרירים. כיום אני שוקל 120 ק"ג, ועדיין ממשיך בירידה. בהתחלה בנו לי במכון תוכנית FBW ולאחר כחודש וחצי בנו לי תוכנית AB אותה אני מבצע עד היום. 4 פעמים בשבוע 4 אנאירובי ואירובי. אני מבצע 45-50 דקות אירובי כל אימון בנוסף למשקולות. עקב ניתוח קיצור הקיבה (שרוול, למי שמכיר), אני צורך לכל היותר 1300 קלוריות ביום. אני לא מצליח להכניס לקיבה יותר מזה. רובן חלבונים - הפסקתי מזמן עם הג'אנק ואני עמוד בתפריט מאוד מאוד מסודר ונכון, אך לצערי עם אבקת חלבון אני מגיע לכל היותר ל-120 גרם חלבון ביום. כאשר הלכתי לרכוש את האבקה באחת מהחנויות הגדולות, אמר לי הבחור שמוכר שם "אני יכול למכור לך, אבל אין טעם. קודם תרזה ורק אז תפתח שרירים. אי אפשר שניהם". רכשתי אבקה בכל זאת, ואני עושה כל שביכולתי לפתח את השרירים, ואף עולה במשקלים, אך אין תוצאות של ממש. לא ה-PECTORALS, לא הלטיסימוס, לא הדו ראשי ולא התלת ראשי. הם בקושי גדלו. אני מודה שגדלו מעט, אך ברמה שאינה מספקת. עם זאת, ברגליים התאומים שלי נהיו ממש גדולים ומעוצבים וה-4 ראשי מתקדם לאט לאט, אבל פלג הגוף העליון נותר בשלו. האם זה נכון ובאמת לא ניתן לפתח שרירים כל עוד אני יורד במשקל, ורק כאשר אגיע למשקל סביר אוכל לפתח גוף? העניין מאוד מתסכל אותי, ואודה על תשובה כלשהי, לטוב ולרע. תודה רבה. נ.ב. - לא ברור לי למה, אבל ה- ENTER לא עובד ונאלצתי לכתוב הכל בפסקה אחת. תודה.

יש לי שאלה מעט לא קשורה ואף לא עונה לשאלות שלך. אני נמצא במצב טיפה דומה (משקלים שונים, אבל דומה). ברגע שירדת את הירידה הכל כך דרסטית הזו, האם כמות העור העודף היא באמת גדולה? עד כדי כך שאתה צריך ניתוחי להסרת עור עודף?

כאשר מתחילים להתאמן, בהתחלה השרירים גודלים במידה מסוימת גם אם אתה יורד במשקל, אך מהר מאוד זה נפסק ואז בשביל שהם ימשיכו לגדול אתה צריך להיות במאזן חיובי.
מה שאמרו לך נכון, אם אתה רוצה לפתח שרירים אתה צריך לעלות במשקל.
אז קודם עדיף שתוריד את העודף שומן.

• פותח/ת השרשור
זה שיש לי מאגרי שומן הגוף לא מתייחס לזה כאל מאזן קלורי חיובי? לעניין העור העודף - יש לי עור עודף ואני מניח שכאשר אוריד את כל המשקל העודף שלי יהיה לי הרבה מאוד עור עודף ואצטרך לעבור ניתוח. אין ספק, עם זאת, שהאימונים במכון סייעו רבות, כי המצב שלי יכול היה להיות הרבה יותר גרוע.

לא, גם אם יש לך הרבה שומן עודף אתה לא תהיה במאזן חיובי.

העיקר שהחלטת לעשות שינוי ואתה לא מוותר. אתה בדרך הנכונה ובכל מקרה תרגיש טוב יותר כשתרד אני מאמין, אז אל תתבאס מעודף עור או כל דבר אחר.

כמתאמן מתחיל אתה כן יכול קצת להרזות ולבנות שריר אבל לזמן מוגבל..
כל העניין שאתה לא אוכל אז שום שריר לא גודל 1300 קלוריות למשקל שלך זה התאבדות, כשמן מאוד לשעבר באמת שלא אבין אף פעם למה אנשים עושים ניתוחים כאלה

כמתאמן מתחיל אתה כן יכול קצת להרזות ולבנות שריר אבל לזמן מוגבל..
כל העניין שאתה לא אוכל אז שום שריר לא גודל 1300 קלוריות למשקל שלך זה התאבדות, כשמן מאוד לשעבר באמת שלא אבין אף פעם למה אנשים עושים ניתוחים כאלה

כי הדיאטנית הקלינית שהייתה על המודעה על האוטובוס לא הצליחה לעזור להם עם דיאטה של 2500 קלוריות אבל מסלט (שזה מרזה זה ברור) ואירובי כדאי לשרוף שומנים...

אבל במקרה של הבחור הוא שקל 180, הוא היה בסכנה וזה היה דחוף אז הוא היה צריך את הניתוח.

כי הדיאטנית הקלינית שהייתה על המודעה על האוטובוס לא הצליחה לעזור להם עם דיאטה של 2500 קלוריות אבל מסלט (שזה מרזה זה ברור) ואירובי כדאי לשרוף שומנים...

אבל במקרה של הבחור הוא שקל 180, הוא היה בסכנה וזה היה דחוף אז הוא היה צריך את הניתוח.
ביורדים בגדול היו אנשים שמנים יותר שהרזו טונות, זאת באמת התמדה ומטיבציה לא כמו ניתוחים שגורמים לך לסבול

ביורדים בגדול היו אנשים שמנים יותר שהרזו טונות
כשאתה במסגרת כזאת, עם חשיפה טלויזיונית, עם מאמנים כמעט אישיים, עם 24 שעות ביממה של השגחה רפואית ודיאטטית - זה קצת יותר קל מאשר פשוט להחליט לעשות זאת לבד. לא מעט מהיורדים בגדול מעלים בחזרה את המשקל שלהם.

אני מבין שאתה הצלחת - כל הכבוד לך!

כשאתה במסגרת כזאת, עם חשיפה טלויזיונית, עם מאמנים כמעט אישיים, עם 24 שעות ביממה של השגחה רפואית ודיאטטית - זה קצת יותר קל מאשר פשוט להחליט לעשות זאת לבד. לא מעט מהיורדים בגדול מעלים בחזרה את המשקל שלהם.

אני מבין שאתה הצלחת - כל הכבוד לך!

הייתה כתבה שהם פשוט צמו ואם הם אכלו אז הקיאו או משהו כזה....
ואחרי התוכנית העלו את המשקל חזרה.

בקיצור העיקר הרייטינג ;maeq

• פותח/ת השרשור
אמת - אלה מלרדת בגדול, לפחות רובם, עלו בחזרה. לא יכולתי לעשות דיאטה ללא הניתוח. כשאתה שוקל 180 ק"ג, כל תזוזה היא כאב. ההתמכרות לאוכל חזקה פי עשרות מונים ממה שאתה מכיר. אל תשפוט אותי. תאמין לי שזו הייתה האופציה היחידה שלי ואני מודה לאלוהים ולמנתח. יש לי חיים חדשים עכשיו.

אמת - אלה מלרדת בגדול, לפחות רובם, עלו בחזרה. לא יכולתי לעשות דיאטה ללא הניתוח. כשאתה שוקל 180 ק"ג, כל תזוזה היא כאב. ההתמכרות לאוכל חזקה פי עשרות מונים ממה שאתה מכיר. אל תשפוט אותי. תאמין לי שזו הייתה האופציה היחידה שלי ואני מודה לאלוהים ולמנתח. יש לי חיים חדשים עכשיו.
אנשים בלי הפרעות אכילה מתקשים מאד להבין את ההפרעה הזאת (אני מכיר אותה מקרוב מהצד השני: אנורקסיה. אתה רואה בן-אדם שמרעיב את עצמו למוות ויודע שזה מה שהוא עושה, הוא אומר לך שהוא לא רוצה למות ובכל זאת מסרב לאכול. לך תבין).

קודם כל אני באמת תופס ממך אתה תותח אמיתי, אתה עשית שינוי ואני מאמין שאתה בדרך לשינוי עוד יותר גדול, אל תפסיק!

ותשובה לשאלתך, אתה לא יכול להיות במאזן קלורי שלילי ולהצליח לפתח את השרירים שלך, לפחות לא משהו ממשי.קודם כל אתה חייב לסיים את הדיאטה שלך ולהגיע למשקל מטרה שלך, משם אתה צריך לשנות תפיסה, לשנות תזונה ולשנות תכנית אימונים.

Back
למעלה תחתית