שלום לכולם. הסיפור שלי הוא קצת מורכב. אני בן 34 ותמיד הייתי שמן. מאוד. לפני חצי שנה, כאשר שקלתי 180 ק"ג (גובה 1.82) עברתי ניתוח קיצור קיבה. לאחר החלמה קשה התחלתי להתאמן והחלטתי לפתח את הגוף שלי ואת השרירים. כיום אני שוקל 120 ק"ג, ועדיין ממשיך בירידה. בהתחלה בנו לי במכון תוכנית FBW ולאחר כחודש וחצי בנו לי תוכנית AB אותה אני מבצע עד היום. 4 פעמים בשבוע 4 אנאירובי ואירובי. אני מבצע 45-50 דקות אירובי כל אימון בנוסף למשקולות. עקב ניתוח קיצור הקיבה (שרוול, למי שמכיר), אני צורך לכל היותר 1300 קלוריות ביום. אני לא מצליח להכניס לקיבה יותר מזה. רובן חלבונים - הפסקתי מזמן עם הג'אנק ואני עמוד בתפריט מאוד מאוד מסודר ונכון, אך לצערי עם אבקת חלבון אני מגיע לכל היותר ל-120 גרם חלבון ביום. כאשר הלכתי לרכוש את האבקה באחת מהחנויות הגדולות, אמר לי הבחור שמוכר שם "אני יכול למכור לך, אבל אין טעם. קודם תרזה ורק אז תפתח שרירים. אי אפשר שניהם". רכשתי אבקה בכל זאת, ואני עושה כל שביכולתי לפתח את השרירים, ואף עולה במשקלים, אך אין תוצאות של ממש. לא ה-PECTORALS, לא הלטיסימוס, לא הדו ראשי ולא התלת ראשי. הם בקושי גדלו. אני מודה שגדלו מעט, אך ברמה שאינה מספקת. עם זאת, ברגליים התאומים שלי נהיו ממש גדולים ומעוצבים וה-4 ראשי מתקדם לאט לאט, אבל פלג הגוף העליון נותר בשלו. האם זה נכון ובאמת לא ניתן לפתח שרירים כל עוד אני יורד במשקל, ורק כאשר אגיע למשקל סביר אוכל לפתח גוף? העניין מאוד מתסכל אותי, ואודה על תשובה כלשהי, לטוב ולרע. תודה רבה. נ.ב. - לא ברור לי למה, אבל ה- ENTER לא עובד ונאלצתי לכתוב הכל בפסקה אחת. תודה.