ייעוץ יהומבין ואלכוהול

• פותח/ת השרשור mist7
  • פורסם בתאריך

mist7

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
האם יש תופעות לוואי מסוכנות לצריכת יהומבין עם אלכוהול ? (כמו קלן לדוגמא - שזה גורם להקאות וסחרחורות)

וקניתי יהומבין בקפסולות של 2.5 מ"ג ואני שוקל 90 קילו , מתכוון לצרוך 20 מ"ג ... זה אומר צריך לשתות 8 כדורים במכה ? (נשמע קצת הרבה חחח )

לא מומלץ לשלב שום תרופה על אלכוהול, כך שזה תקף גם ליוהימבין. המינון המומלץ ליוהימבין זה 0.2 מ״ג לק״ג משקל. אם זו פעם ראשונה שלך, הייתי לוקח חצי מהמינון.

אני רק אוסיף ואומר שיוהימבין במיוחד עם אלכוהול עלול להיות שילוב קטלני שיגרום לך לבלות לילה במיון.
יוהימבין מעלה את לחץ הדם באופן יחסית משמעותי ובכלל השפעותיו הפסיכולוגיות מעוררות.
לעומת-זאת אלכוהול הוא ההיפך הגמור והוא משפיע גם על המערכת הנשימתית לרעה.

ובכלל לידע כללי גם השילובים של ממריצים קפאיניים כגון רד-בול ואלו הוכחו כבעייתיים בצריכת אלכוהול עמם.
בעיות כגון טכיקרדיה ועוד.. זה דבר נפוץ בשילובים.

אני רק אוסיף ואומר שיוהימבין במיוחד עם אלכוהול עלול להיות שילוב קטלני שיגרום לך לבלות לילה במיון.
יוהימבין מעלה את לחץ הדם באופן יחסית משמעותי ובכלל השפעותיו הפסיכולוגיות מעוררות.
לעומת-זאת אלכוהול הוא ההיפך הגמור והוא משפיע גם על המערכת הנשימתית לרעה.

ובכלל לידע כללי גם השילובים של ממריצים קפאיניים כגון רד-בול ואלו הוכחו כבעייתיים בצריכת אלכוהול עמם.
בעיות כגון טכיקרדיה ועוד.. זה דבר נפוץ בשילובים.
רגע,אז נגיד וודקה רדבול מסוכן :D ?

ואם לדוגמא יש מצב כזה:
10 בבוקר לקח כדור, עשה אירובי פה ושם אכל המשיך תיום..
הגיע 10 בערב: מתחיל לשתות וודקה לדוגמא..

זה עדיין נחשב למצב מסוכן?

כי אני גם חדש ליהומובין, אבל היו ימים שעשיתי את מה שתיארתי עם קלן ולא הרגשתי דבר מוזר
מה דעתכם?

אני חושב שזה לא מסוכן כי היהומבין פעיל ל4 שעות אחרי הלקיחה (ככה הבנתי מחוקי האינסולין)

מניסיון אני גם אומר לך אחרי חודשיים עם יהומבין, היו ימים ששתיתי בערך 10 שעות אחרי הלקיחה ולא קרה לי כלום. אבל לך תדע איך זה ישפיע עליך..

ואם לדוגמא יש מצב כזה:
10 בבוקר לקח כדור, עשה אירובי פה ושם אכל המשיך תיום..
הגיע 10 בערב: מתחיל לשתות וודקה לדוגמא..

זה עדיין נחשב למצב מסוכן?

כי אני גם חדש ליהומובין, אבל היו ימים שעשיתי את מה שתיארתי עם קלן ולא הרגשתי דבר מוזר
מה דעתכם?

אם אתה לוקח בבוקר ושותה בלילה זה לא מתנגש.

עוד שאלה בנושא יהומבין:
אם לדוגמא אני צריך לקחת 6 כדורים. אני יתחיל מי 1 ולאט לאט יעלה תמינון. עכשיו.. הגעתי למינון של ה6. אני חייב לשתות את כולם על בטן ריקה בוקר ( או אחרי אימון משקולות/לפני קרדיו?) או שאפשר לפצל את הכמות? בהתחשבות שהאימון האירובי יהיה אחרי צום של הארוחת בוקר ורק אז יהיה אנאירובי(או הפוך)

תודה

• פותח/ת השרשור
אם אני שותה את היהומבין ב 10 בבוקר , שותה אלכוהול נגיד מ22:00-3:00 ... ואז קם בבוקר ושותה שוב יהומבין ב10 .

תקין ?

סלח לי אבל אני לא מבין , למה אתה מתעקש לשתות אלכוהול שהוא רווי בקלריות כאשר אתה לוקח יוהמבין (במטרה לחטב אני מניח) , למה ההתעקשות? או שאתה בוחר בדרך כזו או בדרך כזו.

• פותח/ת השרשור
סלח לי אבל אני לא מבין , למה אתה מתעקש לשתות אלכוהול שהוא רווי בקלריות כאשר אתה לוקח יוהמבין (במטרה לחטב אני מניח) , למה ההתעקשות? או שאתה בוחר בדרך כזו או בדרך כזו.

האלכוהול זה הארוחת צ'יט שלי כביכול ביום שישי .

המטרה של ארוחת צ'יט חוץ מהקטע הפסיכולוגי הוא לתת בוסט למערכת עיכול שלך, וכדי להמשיך להוריד במשקל.
אלכוהול לא יעשה אתזה. אז או שתחליט לא לשתות במשך חודש/או כמה שאתה מתכנן תחיטוב או שפשוט אל תצפה לתוצאות טובות במשך זמן קצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית