הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לרדת במשקל ולעלות שריר

• פותח/ת השרשור Allen
  • פורסם בתאריך

Allen

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
5
9
0
שלום ,

התחלתי לפני כחודשיים דיאטה במשקל של 103 קילו וכיום אני שוקל 87 בגובה 1.76 בן 17.5 וכנראה אני ירד ככה עוד 10-15 קילו ניראלי .. אחוזי השומן שלי די גבוהים והמסת שריר שלי דיי נמוכה אני חושב.
אני עושה את השיטה הרגילה לרדת מאזן שלילי וריצות ארוכות בקצב קל .
הקטע שמקודם לא הייתי יכול לעשות מתח אחד אפילו ועכשיו אני יכול ואני שואל אם אני נגיד יתחיל להתאמן על שכיבות שמיכה,מתח,מקבילים,ג'קסונים והרמת רגליים השרירים שלי בגוף יתפתחו יתעצבו או משהו ,כי אני קורא בפורומים וקראתי שאיפשר לגדל שריר בלי מאזן חיובי ואני לא רוצה אחרי הירידה במשקל להיות שחיף מת.

תודה מראש על העזרה 😃

נערך לאחרונה:
אין בעיה להתחיל לשלב אימוני כח בזמן ירידה במשקל.
כדי לעלות בצורה דרמטית כמו שצריך במאסת שריר עושים תקופת מאסה, עם פלוס קלורי, תוך כדי עליה מתונה במשקל.
יש לך בכחול בראש הפורום כתבות מומלצות שנוגעות בכל מה ששאלת, כך לך כמה ימים ותקרא.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אין בעיה להתחיל לשלב אימוני כח בזמן ירידה במשקל.
כדי לעלות בצורה דרמטית כמו שצריך במאסת שריר עושים תקופת מאסה, עם פלוס קלורי, תוך כדי עליה מתונה במשקל.
יש לך בכחול בראש הפורום כתבות מומלצות שנוגעות בכל מה ששאלת, כך לך כמה ימים ותקרא.

בהצלחה

אבל זה לפחות יעזור לעצב את הגוף ? אני לא מדבר על להתנפח

כן, אני ממליץ תמיד לאנשים לא לעשות דיאטות כאסח, כל מי שיורד ממש מהר בדרך כלל לא הפנים מה זה אורח חיים בריא ועולה באותה מהירות. זה צריך להפוך לאורח חיים שמתחיל בתפריט תזונה מאוזן ובחירה נכונה של אוכל.

בכל מקרה עדיף בהרבה שתעשה אימוני כח מאשר רק אירובי, אתה גם תראה טוב יותר חד משמעית, מניסיון.

כן, אני ממליץ תמיד לאנשים לא לעשות דיאטות כאסח, כל מי שיורד ממש מהר בדרך כלל לא הפנים מה זה אורח חיים בריא ועולה באותה מהירות. זה צריך להפוך לאורח חיים שמתחיל בתפריט תזונה מאוזן ובחירה נכונה של אוכל.

בכל מקרה עדיף בהרבה שתעשה אימוני כח מאשר רק אירובי, אתה גם תראה טוב יותר חד משמעית, מניסיון.

מה זה דיאטה מאוזנת לחיטוב מבחינתך ?

השרירים שלך יגדלו ברגע שתתחיל להזיז אותם,תתחיל בשכיבות שמיכה(חזה) מקבילים,שחיה,וכל דבר שתרצה.
השריר יקבל צורה,גם עם הוא במאזן קלורי שלילי. אתה מוריד אחוזי שומן אבל באותה הזדמנות בונה מסה.
בהצלחה.

מה עם עבודה בחדר כושר? לעלות חזרה אחת או שתיים של מתח זה לא מה שיקדם אותך. תעבוד עם משקלים שמתאימים לך בחדר כושר בעזרת תוכנית מסודרת.

• פותח/ת השרשור
מה עם עבודה בחדר כושר? לעלות חזרה אחת או שתיים של מתח זה לא מה שיקדם אותך. תעבוד עם משקלים שמתאימים לך בחדר כושר בעזרת תוכנית מסודרת.

אני עוד חודשיים מתגייס , חד''כ לא בא בחשבון

Back
למעלה תחתית